Jump to content

Candy White Gti

thesaw

Postare recomandată

E adevarat, jantele le-am luat doar pentru a pune cauciucurile pe ele, ini nici un caz din ratiuni estetice... Nu am vrut sa pun jante de tabla, asa ca am luat unele de aliaj cu un pret decent si care sa aiba ET intre 35 si 50

Fusta spate am tot zis luna viitoare... luna viitoare... si asa s-a facut iarna. Probabil o fac la primavara, dar sincer as vrea sa le schimb cu totul cu kitul Oettinger :icon_thumright:

Link către comentariu

salut, cat ai dat in total pe jante + cauciucuri ?

P.S. stai cumva pe langa Calea Mosilor ? (daca da ... vad masina zilnic)

Link către comentariu

cauciucurile au fost 450Ron si jantele 410 parca fiecare. In total vreo 3400...

Personal stau pe la Eroilor, dar stau mult timp si pe la prietena mea in zona Mosilor. Si eu observasem ca masina ta e de pe forum :offtopic:

Modificat de thesaw
Link către comentariu

si eu tot pe la prietena :offtopic:

mai spune-mi o chestie te rog ... au incaput ok jantele ? ca gti vine stock cu 17" si ma gandeam ca astea de a6 poate au ceva probleme.

de la ce magazin le-ai luat ? ca si eu caut urgent ...

multumesc anticipat

Link către comentariu

Jantele incap ok, cred ca ramane cam 1cm pana la frane. Totul e ca ET(offsetul) sa fie undeva intre 35 si 50 si incape orice model de janta pe 16. Eu le-am luat de la Depozitul de Anvelope de pe Floreasca, cam la 500m dupa spital pe aceeasi parte.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!