Jump to content

Candy White Gti

thesaw

Postare recomandată

A sosit timpul sa imi prezint si eu masina... Cu toate ca e a treia pe care o detin din grupul VAG asta e prima pe care o prezint...

E vorba de un Golf Mk V GTI DSG care ma asteapta de vreo 4-5 zile in curte la PBV pt ca s-a intarziat cu plata de la firma de leasing :banghead: asa ca ma voi duce maine la pranz sa o ridic.

Masina are urmatoarele dotari optionale:

- faruri bi-xenon

- climatronic

- RCD 500 cu cd changer si 10 dif

- Volan multifunctional

- Cotiera

Din bugetul disponibil aveam de ales: un GTI manual cu mai multe dotari, un GTI DSG cu cateva dotari esentiale pentru mine, sau un edition30 manual mai chel. Am ales calea de mijloc si sper sa nu imi para rau.

Vor urma si poze zilele urmatoare, dupa ce o ridic si ma lasa sufletul sa ma dau jos din ea :banghead:

Link către comentariu

Felicitari, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Asteptam pozele. Oricum din ce vad, imi plac culoarea si cutia de viteze pe care le-ai ales.

:banghead:

Link către comentariu

Masina va ramane stock din toate punctele de vedere in afara de niste folie spate probabil... Nu am nimic impotriva tuningului, dar pentru mine calutii sunt convins ca vor fi arhi-suficienti si la exterior arata perfect asa cum este. (Vorba reclamelor alea stupide : "pre-tuned by german engineering" :vaidecapulmeu: )

Masinuta am luat-o pentru drumuri lungi, cutreierat Europa cu suficienta putere in spate sa ma satisfaca in toate situatiile

Link către comentariu

Ai facut cea mai buna alegere. Cutia DSG merita toti banii dar niste jante pe 18 pe care nu le-ai ales din cate mi-am dat eu seama din prezentarea masinii ar fi aratat mult mai bine decat cele pe 17 care sunt cam banale . Sunt finisate prost in comparatie cu cele pe 18. In rest cati mai multi km fara evenimente

Link către comentariu

Poze ..... nu inteleg cum sa fi atat de zgarcit sa nu ne dai si noua niste poze cu o asemenea bijuterie :icon_thumright: ?

Link către comentariu

Gata... M-am hotarat sa ma dau jos din ea si sa ma trezesc :icon_thumright: Primele impresii sunt foarte bune, masina se comporta excelent si cutia DSG e fantastica. O mare surpriza placuta pentru mine a fost consumul. Aseara dupa vreo 2 ore de plimbat prin oras consumul mediu era de 9.4 ceea ce mi se pare excelent, dar nu am oprit aproape deloc si nici nu am mers prea tare decat in vreo 2 ocazii unde i-am dar 1-2-3 pana la 3300-3500.Masina sta exemplar pe sosea, directia e perfecta. Cred ca o sa am o mare dezamagire cand ma voi intoarce la vechea masina sau la una de la serviciu :( Cateva poze

post-8154-1203415067_thumb.jpg

post-8154-1203415099_thumb.jpg

post-8154-1203415110_thumb.jpg

post-8154-1203415242_thumb.jpg

post-8154-1203415270_thumb.jpg

post-8154-1203415286_thumb.jpg

post-8154-1203415461_thumb.jpg

post-8154-1203415468_thumb.jpg

post-8154-1203415480_thumb.jpg

post-8154-1203415563_thumb.jpg

post-8154-1203415572_thumb.jpg

post-8154-1203415579_thumb.jpg

Modificat de thesaw
Link către comentariu

O mica observatie. Ai grija la pragurile alea cand te sui in ea ca e pacat. In rest masina e superba si daca vrei sa ramana stock ai facut alegerea ideala cu cei 200 hp si DSG. Pentru modificari ed 30 si manuala era solutia.

Link către comentariu

pragul ala se murdareste si la mine, desi nu pun piciorul acolo sa am urc, niciodata absolut. superba masina, acum sa-i bagi km.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri!

@lile: Asta si intentionez sa fac, dar cel mai probabil dupa ce se mai incalzeste si voi termina rodajul. Stiu ca schimbarea de look e destul de mare.

Link către comentariu

Foarte frumoasa jucaria..cu o folie pe geamuri si barile complet albe arata de milioane.

Iti doresc multi km fara probleme! :lol:

Link către comentariu

Ce pot sa zic ... sunt in asteptare de una identica (fara DSG , dar cu altele :lol:) si iti doresc sa ai numai bucurii cu ea .

Am si eu o intrebare : scaunele sunt confortabile si pentru cineva mai ponderat (ma refer la scaunele din fata) ?

Multumesc,

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina!! Imi place ca e dsg cu comenzi pe volan!!!

In schimb nu sunt deloc fun al masinilor albe. In rest e tot ceea ce trebuie!!!

Link către comentariu

@puff- Cu scaunele sincer in prima zi mi-a fost un pic cam greu dar am impresia ca s-au mai lasat un pic pana acum. Cred ca e o mica problema cu latimea lor, in sensul ca eu (78kg) stau cam fix cu geaca pe mine. Nu stiu daca cineva mai mare decat mine ca mine va avea probleme dar oricum te obisnuiesti. Probabil ca asa au fost si gandite, sa te tina fixat tot timpul.

Oricum, din proprie experienta am descoperit ca pot sa conduc mult mai confortabil pe scaune tari decat pe unele moi unde amortesc imediat

Link către comentariu

salut.felicitari ptr masina.cand vad gti-urile pe strada sunt incantat si ma fac usor usor sa-mi vand golful din dotare si sa-mi iau gti.dar astept gti-ul de golf 6.te stiu,am vazut masina live,stai pe langa serviciul meu,prin cotroceni.masina e superba.abia astept sa o vad maine din nou.am biroul la 50 de m de masina.poate ne vedem si sa-mi impartasesti si mie impresiile tale si poate ma lasi sa o vad live si pe dinauntru.SUPERBA.iti doresc sa ai parte de ea!

Link către comentariu

Update 1000Km: consum mediu 10.3, 50% urban 50% afara. Afara Buc - Sinaia - Buc consum mediu 7.8 ceea ce mi s-a parut foarte ok.

Masina incepe sa se simta si sa sune din ce in ce mai bine cu fiecare suta de km. Abia astept sa ajung la 1500 km sa vad ce poate pt ca pana acum am menajat-o cat am putut ( Am mers numai in D, foarte putin pe tiptronic si in S deloc )

@liviuiulian- Cand vrei da-mi un mesaj pe pm si stabilim cand putem amandoi o vizionare :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

domnul proprietar a binevoit sa faca cu mine,binenteles eu in dreapta,un drive test cu superba lui masina.am mers un km si mi-a fost de ajuns.fara cuvinte.este o masina foarte buna.m-a impresionat cutia dsg,forta,ceasurile de bord,scaunele,totul!!!s-o stapanesti sanatos!!!! si inca ceva ce mi-a placut foarte,foarte mult:stalpii si plafonul masinii sunt de culoare neagra,nu deschise ca la restul modelelor de golf 5.chiar mi-a placut.

Link către comentariu

Multumesc de urari Liviu! Ma bucur ca ti-au placut plimbarea si masina :D

Modificat de thesaw
Link către comentariu
  • 8 months later...

Update: Masina are acum 25500 km si a primit cadou incaltari de iarna:

- Jante Dezent V Dark 7Jx16 ET 40

+

- Cauciucuri Michelin Primacy Alpin PA3 205/55/16 91H

Cauciucurile sunt ok, cel mai mult imi place schimbarea incredibila in bine la capitolul confort de cand am trecut la jante de 16. Ca si stabilitate si tinuta de drum sunt diferente, dar oricum iarna nu fortez masina prea mult asa ca e totul ok.

Cateva poze:

post-8154-1226752427_thumb.jpg

post-8154-1226752455_thumb.jpg

post-8154-1226752506_thumb.jpg

Modificat de thesaw
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!