Jump to content

Vw Passat Variant

Cosmin_TDI

Postare recomandată

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cosmin_TDI

170

• F l o r i n

50

• Muale

39

• Megatron

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cele cu semnal in ele nu ies in afara carcasei. Uitate in topicul lui C o s m i n ca si el a patit la fel cu ele.

Eu cred ca mai bine iti puneai deastea cu semnal incorporat. Nu aveai atatea batai de cap, sunt mai estetice, mai functionale si usor de legat.

Plus ca a ta e din 2004 si e ca si cum ar fi venit cu ele standard.

Think about it! ;)

Link către comentariu

cand ai timp de oglinda sa faci cateva poze,poate imi explici si mie cum sa fac rocada de mecanism din cele doua (mica-mare).

bine ca am pastrat-o pe cea mica :P

Link către comentariu

Asta cu oglinda de anglia a fost asa ceva rapid vazut- cumparat. Vroiam sa pun lumini in ele si aia din dreapta fiind mai mica se vedea urat. De aici oglinda de anglia.

Nu stiam de faza cu iesitul in afara, nici nu am intrebat pe nimeni si nici nu am cautat. Oricum nu e problema mare pretul ei a fost unul mic asa ca nu-mi pare rau. . O pot folosi si asa cum e dar sunt eu prea tipicar si vreau sa fie perfect.

Visez eu la oglinzii cu semnal dar se invart pe la 150-200E noi ca sh nu am gasit. Cand imi pica ceva la pret bun le i-au.

Muale

Am sa incerc sa vad daca se rezolva din acel reglaj de care vorbea colegul mihai nechifor . Daca nu fac o oglinda hibrid. Am sa fac si niste poze . Nu e mare lucru. La prinderi trebuie sa ma uit daca pica bine.

Link către comentariu

demonteaza si iei mecanismul de reglaj de la oglinda ta..... si o sa se aseze cum trebuie.

Un set de oglinzi cu semnal, SH, sunt 100 euro-130 euro... eu am luat acum vreo 2 luni, pentru cineva cu aprox 400 lei

Link către comentariu

Am incercat sa modific oglinda dar fara succes.

Vroiam sa pastrez sasiul cu tot cu prindearea de usa si reglajul de la oglinda mica pe care sa o imbrac in carcasele de la oglinda de anglia. Din pacate asta nu se poate face. Nu pica bine pe prinderi si am renuntat.

Florin acum am vazut postul tau. Nu imi e clar tu zici ,sa pastrez sasiul cu tot cu sistemul de prindere de usa de la oglinda de anglia si sa pun pe ea doar partea de reglaj electric de la oglinda mica? Crezi ca se schimba ceva ?

Eu unu la asta nu m-am uitat .

Cred ca diferenta intre oglinda de anglia si america este la sistemul de rabatare la "balama" . Practic cu oglinda pliata putin 2-3mm totul revine la normal

O solutie care imi trece prin minte ar mai fi, dar nu stiu daca se schimba situatia, sa pastrez prinderea de usa de la oglinda mica si sa montez scheletul metalic de anglia pe el. Habar nu am cum se desface acel arc.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

De acolo stiu si eu ca se desface. Teoretic.

Prinderea ramane tot aia,trebuie toar partea cu cercul in care se prinde sticla si motorasele schimbata.

Tare util ar fi un DIY sau macar cateva sfaturi bine scrise de cineva care a facut treaba asta.

Pana acum am auzit lucruri vagi,cum ca se poate...

Deja am berea la rece pt cine ma scoate la lumina!

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

La prima vedere par a fi la fel.

Am desfacut acum de la oglinda mica partea de reglaj si fixare a sticlei. Pare a fi la fel cu cea de pe oglinda de anglia. Pana si toate cifrele sunt la fel.

Incerc maine , reglajul de pe aia mica pe aia de anglia. Nu as crede ca se schimba ceva.

Link către comentariu

Am pus mecanismul de la aia mica la oglinda de anglia. Nu s-a schimbat mare lucru poate 2mm e mai in interior acum.

Parerea mea e ca trebuie polizat unul din picioarele de prindere a mecanismului de reglaj. Se polizeaza aprox 4-5mm .Dupa asta mecanismul intra mai mult in interior si din reglaj sticla se da in dreapta si nu mei este iesita in afara plus ca si vizibilitatea o sa fie mai buna.cred ca asta e singura solutie.

Piciorusul de care vorbesc la oglinda mica e putin mai mic decat la aia de anglia.

Pun o poza pentru a se intelege de ce vorbesc.

Dupa polizare nu se strica filetul interior pentru ca este dat in interior dupa vro'4-5mm.

poze44444001.jpg

Link către comentariu

piesa din poza este de pe oglinda mica? sau doar mecanismul se schimba si se prinde pe baza din oglinda de anglia?

Link către comentariu

Mihai Am vorbit aseara , mi-a zis ca se intereseaza si imi spune zilele astea. Nu stia nici el. Oricum chiar daca polizez pot reveni la starea initiala cu 2 saibe. Deci nu e problema. Inca nu polizez astept si raspunsul lui .

Dupa ce m-am jucat cu mecanismul de reglaj cred ca asta ar fi solutia.

Muale;

In poza este toata oglinda de anglia. De pe ea am desfacut mecanismul de reglaj ,este prin in 3 suruburi si l-am pus pe cel de pe oglinda mica. Diferente dupa cum am spus sunt mici. Nu am mai schimbat nimic in afara de reglaj este 100% anglia.

Deocamdata o las asa ,astept si raspusul colegului pentru a vedea daca e acelasi lucru la care ma gandesc si eu

Dupa experimentele facute aseara cred ca polizatul este solutia.

Pe piciorul incercuit in poza am pus o 2saibe aprox 4mm grosime si dupa care am montat tot la loc. Practic am scos reglajul mai in afara. Cand reglam max stanga nu se mai vedea deloc caroseria. Fara saibe cu reglaj max se vede bine caroseria. Drept urmare daca scad din lungimea piciorului prin polizare aprox 4-5mm si montez totul la loc la reglaj maxim stanga o sa am toata caroseria in oglinda. Dupa care o dau in dreapta sticla intra in carcasa oglinzii si totul revine la normal. Nu o sa mai fie nevoie sa dau maxim stanga pt a vedea caroseria.

Se si vede piciorusul incercuit in poza de la oglinda mica este putin mai scurt decat la cea de anglia.

Link către comentariu

nu stau pe acolo..am avut treaba cu acel teatru din parc...azi l-am terminat de strans...si noi tocmai mancam cand ai venit...

imi place masina:)

Link către comentariu

V-am vazut ,dar nu te cunosteam , trebuia sa-mi faci un semn ca stateam de vorba putin , mi-ar fi facut placere.

Multumesc de apreciere

Link către comentariu

Va cer o parere pentru ce urmaza sa fac.

Ma bate gandul sa schimb oglinzile pe care le am acum cu unele cu semnalizare. Trecand peste latura financiara sunt indecis daca sa le pun sau nu ,pentru eu am semnalizarea pe aripa si daca mai pus si oglinzile cu semnal o sa arata a pom de craciun.

Aripile nu le schimb , si nici nu vreau sa astup gaurile de la semnale..

Asa ca singura solutie ar fi sa renunt la semnalul de pe aripa ,sa-l dezactivez , fie scot becul fie scot mufa.

Ce parere aveti merita sa fac asta sau sa raman la oglinzile care le am acum?

Link către comentariu

Eu n-am modificat nimic la Passat-ul meu si nu mi se pare ca ar arata a pom de Craciun. Am vazut pe uni care au vopsit semnalizarea din aripi pe dinauntru dar mie nu mi s-a parut necesar. Cred ca tine de gusturi.

Dar daca tot vrei sa le dezactivezi... scoate becul.

Link către comentariu

Nu cred ca are rost dara nu acoperi gaurile din aripa.

Ce castigi? Semnal pe oglinda si cel de pe aripa "mort". Scopul ar fi look mai curat pe caroserie.

Ori pe langa pretul oglinzilor mai pui bani de vopsit aripile si astupat gaurile, ori de banii aia faci altceva si ramai cu semnalul actual.

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Oglinzile cu semnalizare sunt foarte frumoasa...

eu nu as sta pe ganduri...si semnalele de pe aripi le-as face culoarea masinii...dar fiecare cu gusturile lui:D

Link către comentariu

eu am montat pe mai multe Passat-uri, oglinzi cu semnale.

Nu se vede deloc aiurea, daca lasi si semnalele de pe aripi - ma rog, dupa gustul fiecaruia.....

Link către comentariu

Eu am lasat semnalele de pe aripi la locul lor. Nu incurca, si pom de craciun nu e.

Plus ca nu esti cu semnalele aprinse tot timpul, deci nu o sa fure privirile celorlalti.

Eu zic ca merita investitia. Arata superb :icon_thumleft:

Link către comentariu

Vizibilitatea asta e cu doua taisuri. E tare nasol noaptea cand, vorba unui coleg de forum, "roiesc galaxiile" in oglinzi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!