Jump to content

Vw Passat Variant

Cosmin_TDI

Postare recomandată

Uau... volanul e frumos... dar schimbatorul este extraordinar de frumos si foarte bine facut. Am impresia ca este prea sensibil cand il vad cu pielea aia nou-nouta si daca ar trebui sa pun mana pe el in fiecare zi nu stiu cat ar tinea, ca am mainile cam aspre, la propriu. O sa-l faci si pe ala cu comenzile in volan?

Trebuie sa fac si eu modificarile astea ca prea tare m-au impresionat. Cati bani ai dat? Daca-i voie a-ntreba... pe ardeleneste. :lol:

Link către comentariu
  • Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cosmin_TDI

170

• F l o r i n

50

• Muale

39

• Megatron

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

da, au iesit superb. Sa la poate cu placere !

Link către comentariu

Multumesc ! Si mie imi plac mult, e o placere sa stai cu mana pe ele. S-a schimbat interiorul, e altceva acum.Pielea este de calitate, nu cred ca o sa am probleme , ma asigurat si Andrei si alti useri care au mai lucrat la el.

Referitor la pret ,200lei volan +schimbator . La care se mai adauga costul trasportului ~40lei prin curier. A durat 3 zile cu transport cu tot si sunt facute la colegul Ady_desper din Arad.

Volanul cu comenzi il pastrez , am sa-l imbrac si pe el dar deocamdata o sa raman la volanul in 3 spite. Cum fac rost de banuti si i-au un dvd , il urc sus..

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

S-a taiat de pe lista si 2din.

Before:

110620126260.jpg

After:

110620126302.jpg

Mai sunt mici ajustari , deocamdata arata asa.

Link către comentariu

Multumesc Florin!!

Am finalizat montarea 2din-ului . Mai erau reglaje de facut mai ales la climatronic care in partea de sus era putin bagat in spate fata de jos . S-a redesfacut bordul si am vazut ca nu se asezasera bine 2 plastice . Acum totul este ok. Am pus banda tessa pe la toate imbinarile pentru a nu exista greierasi . Cum nu imi placea pozitia Alpine-ului pus la mijloc ,l-am pus sus si acum imi place cum vine iar la Betta i-am conectat iluminatul butoanelor, el nu functioneaza. Se vede frumos seara . Nu am vrut sub nici o forma sertar in locul lui Betta. Sunt multumit de modificare si acum strang bani pentru o navigatie.

Am facut mai multe poze in timpul operatiei le voi sorta si poate voi realiza un Diy.

Dupa ce am facut taiat bordul ma uitam daca se mai poate reveni la 1din. Eu zic ca se poate si nu este foarte greu. In partea de sus a bordului se vor realiza niste prinderi noi pentru rama si climatronic.Nu este foarte greu.

Asta se arunca in urma modificari

110620126282.jpg

Asa arata bordul acum.

200620126351.jpg

200620126353.jpg

200620126365.jpg

200620126369.jpg

Link către comentariu

Stiu asta a fost si motivul pentru care am conectat luminile la Beta.

Link către comentariu

Urmeaza maine poze noua achizitie . Este tot un variant 3bg, v6 4motion, highline,bi-xenon , culoare LA7W. Sunt foarte incantat de ea ,arata foarte bine

Link către comentariu

Cu ce ocazie? :icon_cheesygrin:

Tot pentru tine? Spui ca strangi bani de navigatie... si tu cand colo iti cumperi V6... :king:

Link către comentariu

Pt ca niciodata nu poti avea destule Passat-uri sau e ceva pt dezmembrat?

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

:D Este cadou de la prietena mea ,scara 1:24. Cautam de mult unul. De cate ori mergeam prin diverse magazine dadeam o tura pe la raionul de jucari in cautarea unui passat. Pe la noi se gasesc mai greu ,asta e adus de afara. Cand ajung acasa pun poze cu el .

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

hehe, faina jucarie :icon_thumleft:

Felicitari pentru volan si 2din. Arata super

Link către comentariu

Multumesc Popica , astept cu nerabdare sa vad volanul ala al tau functional. Bafta cu proiectul.

Chiar daca ar fi sa cumpar un alt passat nu ar fi fost v6 cu siguranta 1.9tdi. Visez eu la un v6 tdi numa ca ala e 3.0 si la cat cresc taxele cred ca o sa ma orientez spre ceva mai mic.

Si dupa cum am promis poze cu v6-le :D

220620126370.jpg

220620126372.jpg

220620126376.jpg

220620126377.jpg

Link către comentariu

Mai un mic abtibild cu numarul tau si e de vis :icon_thumleft:

Link către comentariu

Trebuie sa o personalizez :D

In alta oridine de idei ieri am muncit ceva la masina si anume am schimbat un furtun de la Ac. Face legatura intre radiator si compresor. Mai aveam freon in instalatie dar nu suficient si dura mult pana facea frig . A mai fost schimbat vara trecuta (facut la presa) Iar acum am luat unu Oem din dezmembrari de la un coleg de pe forum. Toata treaba a durat aprox 3 ore . Tot ieri am fost si am incarcat cu freon . Acum face frig cum trebuie. Aveam si niste erori legate de climatronic, le-am sters si vad ca nu au mai aparut.La testul cu vacum a iesit ca nu am pierderi . Sper sa scap de problema asta pentru ca e a 3 vara cand am probleme cu aerul conditionat.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Cu volanul sper sa rezolv saptamana asta. Am o idee si sper sa mearga.

Legat de macheta, pune-i oglinzi cu semnalizare, evacuare dubla, niste faruri bi-xenon si alineaza elementele caroseriei. O sa arate beton :icon_redface:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am reusit intr-un final sa montez si bandourile fata cu crom dupa ce am avut o problema cu ele. Arata tare bine cu ele, merita fiecare banut platit pentru ele. . Mai sunt cele de pe usi, insa unul dintre bandouri este in stare proasta si aici ma refer la partea cromata. Trebuie sa cumpar una noua daca nu gasesc nimic prin dezmembrari in stare buna.

In rest nimic nou , merge bine, am spalat-o , i-am dat de mancare pt ca maine face o plimbare pana la mare sper sa-i placa :)

Cam asa arata acum.

120720126407.jpg

002.JPG

Gata de drum :))

003awr.jpg

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Arata foarte bine cu bandourile astea, de altfel e complet schimbat. :icon_thumleft:

Ai grija cu motorina si rezervorul prea plin ca sta cam fortat acul la maxim, sa nu cumva sa se indoaie sau sa se rupa... :lol:

Link către comentariu

Frumos.....

in timp, merg nista lampi de USA pe bandouri, plus cele cromate de pe plafon...

Link către comentariu

M-am gandit si eu la lampi de USA dar vom vedea, de placut imi plac. . Bari cromate vor veni ele , probabil prin toamna deocamdata prioritar e concediul :D.

Am o problema cu carkitul parrot CK 3100 care il am pe masina . Pe masina de pe care a fost dat jos se auzea foarte bine si tare si clar. La mine nu stiu care e treaba dar se aude incet si cu un vajait pe fundal . La viteza mare nu intelegi nimic . Am sa postez in aria destinata acestor sisteme sa vedem poate ma ajuta careva sa-i dau de cap. De montat l-am montat eu fara a avea vro schema insa cred ca am gresit cu ceva, ori nu se pupa el bine cu Alpine ce il am montat pe masina.

Link către comentariu

Din cate stiu eu, postul de pe masina nu are nici o treaba cu functionarea Parrot-ului pentru ca acesta taie sunetul postului in timpul apelului. Muzica merge in continuare dar fara sunet, asa e la mine in Passat cu Parrot MKi 9000.

*

Unde ai pus microfonul? La mine era in capatul stalpului stanga, chiar langa parasolar.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!