Jump to content

Vw Passat Variant

Cosmin_TDI

Postare recomandată

Vreau sa pun si eu,de aia ma interesez.

Ca sa fie la fiecare usa in parte trebuie legat de switch...e mult de desfacut. :(

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu
  • Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cosmin_TDI

170

• F l o r i n

50

• Muale

39

• Megatron

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca te legi de la lampa din partea de jos a usi nu merge? Nu se aprind individual. La mine parca asa e fiecare usa cu lampa ei ,nu sunt sigur dar parca asa e.

Oricum varianta cu plafoniera zic eu ca e cea mai simpla.

Link către comentariu

Merge la lampa dar golf-ul nu are lampa la usile din spate.

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu

Se poate rezolva cu lampa spate si iese ca si cum ar fi oem. Am vazut cu ochii mei, e o operatie care se afla si in planul meu.

Link către comentariu

stiu ca se poate.

e problema unde pui lampa,sa aiba loc in spate. desfacut destul de mult sa poti alimenta,legat la switchul din portiera

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ca tot a fost iepurasul i-am luat passatului un set de presuri de cauciuc dedicate ca aveam unele din fosta masina si nu se potriveau perfect.

Pana acum ma declar multumit , cauciuc de buna calitate, fara miros specific.

110420126007.jpg

016bb.jpg

013lh.jpg

Nu stiu ce odorizante auto mai folositi voi dar eu am trecut la asa ceva :D :D

010bs.jpg

Link către comentariu

:D trebuia sa-l aduc acasa find cadou pt cineva din familie ,portbagajul era plin , l-am agatat acolo. Ne adaptam situatiei :D

Link către comentariu

Astept cu nerabdare momentul in care o sa vad si la mine o navigatie in bord cum ai tu.

Hei, dar o sa ai ceva de lucru... sa schimbi rama simpla cu una dubla. Cam la ce unitati (navigatii) te-ai uitat? Care ti-au facut cu ochiul?

Link către comentariu

Da, e ceva de munca.... eu am "taiat" vreo 6-7 borduri pana acum.... si te transpira un pic. Ideea e sa masori de doua ori si tai o singura data.... vb zicalei. Iti trebuie o minifreza ca sa te misti mai usor si rabdare.

La navigatii - iti recomand sa cauti produse de firme cunoscute. Eu am avut pe B5 - MDF1- frumos, calitate, radio ok... si atat, dupa care am pus Kenwood dnx 7220 ..... rupea bine de tot.... navi Garmin, sunet bun... sute de setari.

Evita replicile chinezesti....

Link către comentariu

Rama 2din o am cu toate piesele aferente urmeza sa o montez in scurt timp.

Florin te voi deranja cu un telefon inainte sa ma apuc de taiat, un sfat nu strica niciodata

In materie de navigatie nu stiu deocamdata nu m-am decis inca ,ori ca a ta victorash ori alceva . Iti voi mai cere parerea la momentul respectiv in legatura cu acest aspect. Deocamdata vreau sa schimb la masina ceva brate sau capete de bara ce e nevoie dupa care o navigatie. Am statie si subwoofer pe masina si am nevoie sa semnal cat mai curat spre statie. Vom vedea.

Urmeaza o schimbare importanta pot spune a masinii in scurt timp daca merg toate treburile bine.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Un inceput de Highline :D

010520126074.jpg

Link către comentariu
F l o r i n

Acum merg bare de plafon cromate, de Highline.... :emthup: ma cauti, cand vrei.

Link către comentariu

Am promise de la cineva 2 bare cromate si sa vad daca se adevereste treaba. Daca nu te caut stiu ca ai la vanzare un set de bare.

Link către comentariu

Arata bine de tot cu bandourile alea HighLine.

Intrebare:ca sa pui barile cromate trebuie sa iei plafonul masini jos, nu? Daca da, mi se pare cam multa munca...

Link către comentariu
F l o r i n

Nu... se pun in 10 minute - se desfac 3 suruburi, ascunse in spatele capacelor de pe bare.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Are dreptate Florin , sunt 3 suruburi 2 in capete si unu la mijloc.

Trebuie sa le montez pe toate , le-am vopsit pentru ca au fost luate pe bucati si erau diferite culori. Sunt in dubi cu ce sa lipesc bandourile de pe usi, Pe oem vin cu banda adeziva dar ma gandeam si la silicon. Ca banda adeziva , ceva de la bizon , am lipit numarul de inmatriculare din spate cu asa ceva si a rezistat foarte bine de un an. Ceva mi-ati recomanda ?

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu
F l o r i n

Bison - dublu adeziva

Link către comentariu

Tot la aia ma gandeam si eu. Ar mai fi ceva de la tessa dar nu am gasit inca prin magazine.

Link către comentariu

In materie de navigatie nu stiu deocamdata nu m-am decis inca

Iti dau eu navigatia mea de pe masina, MFD ala cu G in coada daca imi cumperi unul din asta

291969_68089pic_pioneer_deh-p88rs_ii.jpg

Link către comentariu

Fara suparare, :lol: dar MFD-ul e cam depasit in materie de multimedia. In afara de Radio si GPS nu are nimic, toate merg prin periferice, adica CD changer pentru track-uri si alte device-uri pentru mp3 si video.

Link către comentariu

Calin multumesc de oferta dar daca tot fac modificarea asta vreau sa pun ceva mai destept, fie ca va fi o chinezarie fie ca va fi ceva mai de firma. Vreau sigur sa stie de Mp3 , usb, Gps ,camera video etc, iesire pt statie, etc. Nu m-au incantat navigatiile oem de pe passat niciodata..

Link către comentariu
  • 1 month later...

N-am mai postat nimic pe aici . Am cam neglijat masina in ultimul timp fiind ocupat cu alte treburi. Urmeaza sa-i schimb ceva brate pentru ca a inceput sa bata ceva pe partea dreapta. In rest toate bune sper sa reusesc sa termin si cu bandourile si cu ce mai e de facut la ea.

O poza de azi cu ea :D

144xb.jpg

Link către comentariu

Ceva cadouri pentru masina.

Volan 3 spite reimbracat in piele ( combinatie piele normala si perforata) + manson de piele schimbator si nuca imbracata in piele perforata.

A venit momentul si acestor schimbari, cel putin mansonul de cand am cumparat masina am zis ca il schimb si abia acum am reusit. Am fost foarte nehotarat pentru ca mai am un volan in 4 spite cu comenzi si nu stiam ce sa fac sa-l pastrez sau sa-l vand. Deocamdata am ramas la cel in 3 spite si i-am schimbat pielea , l-am facut pe gustul meu.Lucrarea a iesit bine , sunt multumit de realizare. Cateva poze imediat ce l-am montat. Vor mai urma si altele.

080620126224.jpg

080620126227.jpg

080620126229.jpg

100620126235.jpg

100620126238.jpg

pozevolan009.jpg

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!