Jump to content

Vw Passat Variant

Cosmin_TDI

Postare recomandată

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cosmin_TDI

170

• F l o r i n

50

• Muale

39

• Megatron

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vreau sa vopsesc etrieri de frana insa am o dilema, ce culoare sa ii fac.

Initial vroiam rosu dar ar mai fi variante de culoare cum ar fi argintiu sau albastru specific r32

Voi ce coloare ia-ti face dintre cele montionate mai jos:

rosu

argintiu

albastru

Unde as gasi vopsea rezistenta la temperaturi inalte si ce ar fi indicat sa cumpar spray sau bidon?

Link către comentariu

1 vot pt rosu

1 vot pt albastru

Mai astept pareri.

Inca un lucru vreau sa stiu in targ am vazut spray micut la 250 sau 300ml ajunge unu sau trebuie 2 la o masina

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

:) Mai votez eu, ca in politica romaneasca - tot rosu. Cosmin_TDI, tu unde stai, ca saptamana trecuta in pare ca te-am vazut prin Titan....

Link către comentariu

Fara suparare pentru ceilalti dar pentru modelul asta de passat masina ta este cea mai frumoasa si cea mai ingrjita vazuta pe forumul asta de catre mine pana acum. Tu ne arati ca nu conteaza ce masina ai, atata timp cat stii cum s-o ingrijesti, este o masina tare! Felicitari. :)

ps: eu n-as vopsi etrierii, cu atat mai mult rosu/albastru.

Modificat de PCA
Link către comentariu

Florin stau pe sos chitila dar totodata masina este des si in crangasi nu prea ajung prin titan decat doarte rar . Nu ma fost eu.

PCA Multumesc pt compliment. Chiar cea mai frumoasa nu ma asteptam sa fie , ma bucur ca iti place.Nu este o masina scumpa dar nu asta conteaza pt mine , are cam tot ce vreau eu, ce nu are ii pun eu :icon_thumright: , dar cel mai important lucru este faptul ca masina la orice ora este capabila sa faca un drum de 500 sau 1000km sau mai mult nu sa pus o asfel de problema la nici o masina pe care am avut eu sau tatal meu.Merg des si in Cj parinti mei sunt de acolo si am ceva drum pana acolo. Am mai spus , sunt multumit de masina si daca as putea as face ca masina asta sa nu mai plece de la mine , chiar daca ar fi sa cumpar o alta masina.

PCA si tu ai o masina super , imi place foarte mult scirocco iar motorul este vis.

Vreau sa vopsesc etrieri mai mult pt partea practica si nu asa mult pt design

Cand am scimbat placutele pe spate am dat ceva rugina si mizerie de pe ei si ma gandesc ca vopseaua i-ar mai proteja. Mai detinem in familie un Hyundai van de 8 locuri si masina aceasta a venit cu etrieri vopsiti din fabrica, fata +spate.

Toata lumea imi sugereaza rosu si mie imi place ,de argintiu nu zice nimeni nimic, nu ar da bine , ce zice-ti?

Pana acum avem:

sa zicem 3 voturi pt rosu

1vot pt albastru.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Si eu vreau sa vopsesc etrierii dar vor fi negru lucios, nimic sa sara in ochi. Deci recomandarea mea e negru lucios :))

Link către comentariu

Nu e rea idee nici cu negru voi vedea.

Nu am fost prin targ dar mai mult ca sigur ii voi face rosi pt se gaseste mai repede culoare fara de albastru si argintiu. Mi-ar fi placut si argintiu in ton cu culoarea misini, ba chiar am dat putin pe un etrier la roata din spate cu un spray cu vopsea normala si nu se vede rau.

Va mai intreb ceva ca mi-a venit o idee , unde gasesc litere autoadezive cu scris de mana si mai mici de 0.5mm inaltime. Am cauta pe la libarari , cand eram mic parca existau asa ceva dar nu am gasit, asa ca poate ma indruma careva spre un loc unde sa gasesc asa ceva.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Eu am vopsit etrierii de frana in 2008 parca, cu argintiu ... ca tot gri metalizat o am si eu si am folosit vopsea pentru caroserie, nu "rezistenta la temp inalte" ca d-aia m-am lipit de la baiatul de la Cardinal Motors. Au iesit super si , nu s-a deteriorat pana-n prezent ... Si i-am dat ceva pana acum ! Ma refer la cat praf de ferodouri gasesc pe jante uneori ... Parerea mea, nu mi-o lua in nume de rau, sa ti le faci rosii sau albastre ca la GTI sau RS (ma refer la Golf, nu stiu echivalentele daca exista la Passat) si sa nu le si ai la fel e doar o lauda ...

Imi plac pozele cu SLH-ul tau , mai ales cele de la Cazino :D

Uitati poze cu 50 GEE - ul meu :

passat4.jpg

passat3v.jpg

passat2.jpg

passat1b.jpg

Modificat de 50 GEE
Link către comentariu

Eu votez albastru , cred ca arata mai bine cu argintiul masinii. In rest masina arata extraordinar, mai ales ca ai trecut pe 17', zici ca-i alta masina. Felicitari!

Link către comentariu

Ma bucur ca iti place insa si masina ta arata intr-un mare fel, plus ai bandourile de highline pe care incet incet incerc sa le schimb si eu la a mea cu unele ca ale tale. Le am pe cele de pe bara din fata si inca mai caut restul bandourilor

Deschide si tu un topic pt masina ca ai ce arata e frumoasa foc :D

Intre timp mi-am schimbat bateria la masina ca nu se mai putea cu cea veche. Din primavara dadea semne de oboseala si a rezistat pana acum in ciuda faptului ca am si statie audio pe masina. Era originala .

Am pus acum Rombat Premier de 85A si 820Ah , am auzit numai pareri bune despre acest tip de baterie iar pretul a fost unul ok in comparatie cu Varta

Mi-am cumparat si spray pt etrieri de culoare rosie pana la urma , rezistent la temperaturi inalte daca sunt interesati se gasesc in targ in vitan la 40ron cu 400ml.Nu i-am vopsti inca de vina fiind timpul de afara astept sa vad poate s-o mai incalzi putin.

As fi vrut albastru specific R deoarece si passatul are corespondent in aceasta gama.De mentionat ar fi passat r36. Daca vedeam luam dar nu am vazut decat un albastru dar era departe de aceasta nuanta.

Link către comentariu
Tks man. Apreciez. Cred ca nu pentru tine imi luase bandourile de pe usi ... M-am trezit intr-o zi cu ea cheala in parcare. Tunsa la comanda. :) Traiasca Casco, don't leave home without it !

Cu bateria nu-i de joaca, asta, si cu anvelope/frane nu trebuie sa ne puna prea mult pe ganduri ... Si a a ta e pretioasa rau, cum ti-am zis in PM, ma gandesc la spoilerul Zender de pe Golf-ul V detinut anterior (pana-n 2007) pe care-l vopseam la doua luni , noroc ca urcam bordurile usooor !

O sa caut pe net poze cu Passat R36 sa-l vad si eu.

Ca tot am dat in nostalgie ... :

32429234.jpg

26092007014.th.jpg

Modificat de 50 GEE
Link către comentariu

Nu pt mine cu siguranta .Prefer sa le cumpar din dezmembrari nu de la baieti care lucreaza pe comanda, macar stiu ca nu ma injura nimeni dupa aia.

Arata bine golful , imi place mult culoarea.

Link către comentariu
Nu pt mine cu siguranta .Prefer sa le cumpar din dezmembrari nu de la baieti care lucreaza pe comanda, macar stiu ca nu ma injura nimeni dupa aia.

Arata bine golful , imi place mult culoarea.

Glumeam man ! Daaa , Golful ala era spectacol . Cand l-am vandut am dat jos tuning-ul ca lumea nu aprecia prin CT asa ceva ... vremuri !

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

mi a placut ft mult masina ta, ft ingrijita...iar jantele i au dat un super aspect!! si eu am tot un variant p albastru

Link către comentariu

Multumesc anonimudanni

Va prezint colega de camera sau mai bine zis de garaj :D a passatului.

Se numeste Hyundai H1 si are urmatoarele caracteristici: 8locuri, an 2010, motor 2.5cdri,170cp , rwd, 10000km.

111120103847.th.jpg

111120103848.th.jpg

300720103174.th.jpg

Link către comentariu

Frumos H-ul, acum trebuie sa dai Passat-ul si sa-ti iei ceva mai sport, nu poti sa stai cu doua masini de familie in garaj :blah: ..... glumesc, ai doua masini superbe. Sa le folosesti sanatos.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Multumesc T E N N Y. Duba e a tatalui meu, si mai mult sta din motiv ca mai avem o dacie papuc 1.9d cu care merge el, asta pana in primavara cand intentionam sa vindem papucul.Abia de atunci o sa dea de "greu" duba.

Revenind la Passat , nu am nimic nou decat ca am trecut la rotile de iarna, merge bine,pacat ca desteptii astia tot scumpesc motorina dar si asa sunt in continuare foarte multumit de ea , ba chiar venind intr-o noapte din poiana brasov drumul era liber , am putut sa ma bucur de masina si placerea de a conduce tare dar in siguranta.Pot sa zic ca am ajuns intr-un timp record in bucuresti.Sunt multumit de xenoanele de pe faza lunga, poate acum multi o sa zica , uite-l si pe asta cu xenoane pe faza lunga, treaba e ca drumul era liber si le-am putut folosi,sunt bine reglate ,iar cand sunt aprinse ai zi in fata,lucru foarte bun cand rulezi cu viteza mare.Consumul a fost unul ok 7% avand in vedere cum am mers.Una peste alta, am ajuns acasa cu zambetul pe buze si incantat de masina.Poze nu am mai facut pt ca e greu acum sa o ti curata si nici nu am spalat-o cu temperaturile astea..De remarcat ar fi ca am ajuns la 210000km si asta chiar cand am bagat masina in garaj am observat, fara a tine cont de treaba asta.Am mai patit lucrul asta cand am facut 205000 la fel in garaj am vazut si numarul fix de km. Numai bine.

O poza cu isparava :D

090120113957.th.jpg

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu
  • 8 months later...

A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat s-a mai schimbat cate ceva la masina.

La partea mencanica:

Reparat filetul din baie ,trecut la M16

Reparat conducata Ac , era sparta si nu mai baga deloc rece.

Schimbat amortizoare F+S

Inlocuit toate furtunele de vacum, dupa ce unul a cedat si am ramas fara turbo :)

Reparat stut pompa tandem. Traiasca Bison epoxy metal

Schimbat flanse spate, bieleta antirului, bucse,bara stabilizatoare

La exterior:

Schimbat anvelope de pe jantele 17 erau toate 4 dimensiunea 225/45/17

Montat alte anvelope cu dimensiunea 225/45/17 pe fata si 235/45/17spate.Continental sport contact3. Multumiri colegului 4ABC

Vopsit etrieri in rosu peste care am lipit stikere Brembo ( o idee mai veche de-a mea)

Renuntat la suport nr spate lipit cu banda si sters contulul negru.( urmeaza si pe fata)

La interior:

Montat car kit parrot

Montat Follow me home

Cam astea imi vin acum in minte, posibil sa mai imi fi scapat unele lucruri.In rest masina merge bine , se apropie schimbul de ulei. Are acum 215000km.Am mers impreuna 1100km intr-o zi cu pauze mici pt alimentare si masa si masina s-a comportat foarte bine.A beneficiat si de o sedinta foto drept urmare voi afara cateva poze

dscn0739u.th.jpg

dscn0743f.th.jpg

dscn0795l.th.jpg

img2279t.th.jpg

img2301q.th.jpg

img2299g.th.jpg

dscn0898q.th.jpg

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu
  • 1 month later...

Noi planuri pentru passat.

Lupe Bi-xenon soclu h7 asteapta sa fie montate. O sa revin cu poze noi in momentul in care le voi monta.

271020115516.th.jpg

271020115517.th.jpg

Am mai cumparat un volan in 3 spite,asta e moft mai vechi de-al meu pe care incet incet il indeplinesc. Decoamdata sunt in cautarea unui airbag la un pret decant.Am de gand sa il imbrac in piele perforata drept urmare cei care aveti volanul imbracat cu asa ceva as vrea o parere. Ce ma sfatuiti sa fac?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!