Jump to content

Vw Passat Variant

Cosmin_TDI

Postare recomandată

Are continuitate dar rama cromata a  avut de suferit de la solutia de spalat. O sa incerc sa-l polisez sau sa-l schimb . N-am idee cum se scoate dar ma voi interesa.

Link către comentariu
  • Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cosmin_TDI

170

• F l o r i n

50

• Muale

39

• Megatron

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Incearca cu o solutie pentru crom de la Sonax pentru crom.

Spor la treaba in continuare cu masinuta si km linistiti.

Link către comentariu

La mine e mai grava problema  are exfolieri ale cromului si nu ramane alta solutie decat sa le duc la un atelier de cromat. Ramane de vazut ce voi putea face cu ele.

Link către comentariu

Si mie imi plac mai mult fostele jante. Dar e chestie de gust. Tu sa fii multumit.

Rama de la geam se scoate prin simpla tragere in sus. Il ajuti in capete cu o surubelnita imbracata in carpa. Sa nu incerci de mijloc ca se deformeaza.

Link către comentariu

Frumoase si cele de audi dar erau replici asa ca mai bine astea... OEM rullllzz :D

Link către comentariu

Eu am problema cu crumul de la ultimul geam , fiind variant e geam fix si cromul pare a fi lipit. De la geamurile mobile stiu cum se scoate. Am inteles ca ar fi ceva clipsuri dar nu stiu sigur.

Ca sa facem o comparatie:

post-17118-13844223577649_thumb.jpg

post-17118-13844222486557_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

M-am hotarat pana la urma jantele Phoenix intra la vanzare .

post-17118-13857185783005_thumb.jpg

post-17118-13857186402406_thumb.jpg

Daca nu se vand pana in primavara si gasesc ceva anvelope de iarna bune o sa ramana setul de iarna.

Intre timp am probleme cu incalzirea in scaun de la sofer. S-au rupt ceva fire din incalzirea in scaun si s-a produs ceva scurt ,ca asa de tare s-a incalzit incat mi-a topit si tapiteria facandu-mi o gaura de bag degetul. Incalzirea era la 2 nu o urcam mai sus de atat decat foarte rar. In prima faza am scos mufa de sub scaun si in finctie de timp o sa dau scaunul jos sa vad ce e acolo. Ma oftic tare ca mi-a topit tapiteria si e gaura acum.

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Eu am gasit niste lite rupte , asta am scos prin gaura care s-a creat in urma incalzirii excesive. Termistorul ala presupun ca e tot in scaun amplasat. Sti cumva ce valoarea are ca sa cumpar unul.

Link către comentariu

e originala?

ce primisem din china parca nu avea stickerul ala dar se aude ok.

cum nu ascult f mult radio am ales sa pierd putin din semnal dar sa nu dau mult pe ea.

Link către comentariu

Nu stiu , nu am luat de la reprezentanta.

E de la un amic de-am meu de vinde diverse piese . Am vazut montata pe masina lui si nu am vazut diferente de semnal.  Este bine facuta , are aluminiu in ea plus un montaj electronic  din care iese firul. Nu este vro' chinezarie ieftina.

Pretul  a fost  100lei

Link către comentariu

este chinezarie, putin mai scumpa decat puteai sa o iei noua.

si a mea are electronica inauntru dar in anumite zone pierzi din semnal.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Lacrimi si durere....... asa arata stradutele, din pacate.....

Link către comentariu

Ori ai coborat-o, ori e zapada din belsug; ca prea lasata pare masina. :lol:

Link către comentariu

E nasol pe stradute  si partea cea mai proasta e ca nu se pot baga  nici astia cu plugurile de masini parcate pe marginea strazi.

Nu e coborata dar era troienita zapada in fata porti si de aia pare asa. Imi place cum arata. Poate pe la primavara caut si o suspensie sport sa se inteleaga mai bine viitoarele roti.

O sa cumpar un set de jante pe 18'' pt vara

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Intalnirea cu colegul Godeanu Bogdan sa lasat cu schimbari.

Jante pe 18"

post-17118-13921020666768_thumb.jpgpost-17118-1392102084418_thumb.jpgpost-17118-13921020991932_thumb.jpg

Si cele 2....

post-17118-13921022361963_thumb.jpgpost-17118-13921022541066_thumb.jpg

Link către comentariu

Sper sa nu , din cat am mers nu sunt diferente mai intre 17 si 18 .

Caut o suspensie acum sau  doar arcuri sa o cobor putin ca aduce a 4x4

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu
  • 1 month later...

poze poze poze. :D

Si pe mine ma mananca in c*r sa ii schimb amortizoarele si ma gandeam la Sachs si arcuri Eibach... donno yet.

cat te-a costat distractia?

Link către comentariu

Pai am 2 variante :

An un set de arcuri oem sport sau ce se vede in poze si este H&R si amortizoare Bilstein. Asta din urma este completa cu flanse si tot ce trebuie sa o montez plus ca este reglabila.

Sa vad maine poate o pun. Sunt extrem de curios cum va fii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!