Jump to content

Vw Passat Variant

Cosmin_TDI

Postare recomandată

Sa fiu sincer am vazut pozele cu operatiunea de saptamana trecuta de cand ai pus pe facebook :D

Link către comentariu
  • Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cosmin_TDI

170

• F l o r i n

50

• Muale

39

• Megatron

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Siliconul ala n-o sa tina mult. Rezista la maxim 300 grade iar acolo e cu mult peste. Oricum merge si fara. Banuiesc ca ai facut sudura continua, nu doar haftuit.

Racordul ala cedeaza din cauza EGR-ului care scapa ulei si cade pe el.

Una peste alta, frumos lucrat. :)

Link către comentariu

Sunt constient ca nu o sa tina mult dar nu e problema . Legat de sudura este continua in mai multe straturi ca sa fiu sigur ca nu am vreun por. Una peste alta eu ma declar multumit de ce a iesit si ma gandeasc sa-mi dau lucrarea de "doctorat" prin realizarea evacuarii duble gen W8. Este cam greu dar voi vedea ,oricum e plan de viitor.

Vechiul racord era diferit fata de asta am vazut pe putine passaturi, era ceva cu un arc pe afara  si in interior cu o teava cu diam mai mic bagata in alta teava cu diam mai mare. Ambele bagate in beregata si apoi plasa. In momentul in care plecam in forta din semafor  de ex treapta 1-2 si ma opream apoi simteam miros de fum in interior  motiv pt care am trecut la schimbarea lui.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Intre timp am trecut cu bine de ITP urmeaza sa reinoiesc polita RCA si sa pregatesc noile roti de iarna

O poza post-17118-138173892785_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu stiu cum mi-a scapat proiectul tau cu luminile sub oglinzi. Spun doar atat: PERFECT. :)

Se integreaza foarte bine, ai si izolat impotriva apei... no comment.

Nu e o problema faptul ca stau aprinse pana se stinge lumina in interior. Din cate stiu asa sunt si OEM. La mine la bmw parca tot asa e.

Felicitari!

Link către comentariu

da, ai dreptate, acum m-am uitat si eu.....

felicitari Cosminelu, a iesit super.

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri insa de aprox o luna ledurile de sub oglinzi le-am oprit.

Motivul,unul dintre leduri a inceput sa palpaie si nu ramane decat sa le schimb. Se pare ca nu sunt fiabile. Asadar ramane sa caut niste leduri care fie mai fiabile si sa nu aibe probleme cu apa. Exclus banda cu smd-uri.

Daca aveti idei le astept.

Link către comentariu

cumpara niste lampi originale - parca sunt mai mici cele de Golf 5 si de CC.

Link către comentariu

si au loc lampile in oglinda?

daca vrei sa bricolezi ai putea alege un led Cree XM-L cu o lentila 21mm (unghi cat consideri ca lumineaza bine). ar mai trebui o sura de curent, ele nu merg direct la 12V dar firele de alimentare le ai deja trase

Link către comentariu

Cree-urile sunt foarte bune. Plus multe alte modele, chiar si chinezesti.

Secretul sta in curentul ce il dai. Sa nu depasesti curentul nominal dat de producator.

Eu am LED-uri de 0.5W chinezesti folosite in cele mai variate locuri, la 110% curentul dat de producator si merg fara probleme.

Tu ce curent ai pe alea si cat ar trebui sa fie?

Link către comentariu

Ledurile sunt de pozitie modelul cu radiator  pe care le-am modificat eu.  Legat de  alimentare 12v si curent nu stiu  sigur ,undeva 100mA. Problema e  ajuns apa in ele nu stiu cum si nu pot izola suprafata care lumineaza. Oricum ele nu sunt pentru exterior.

Cu Cree-urile personal cred ca ma complic. Necesita mai mult atentie, suprafata de racire ,contact cu apa

Am gasit un model de led doar sa le modific putin si ma refer la lungime. Sunt la pret ok si sunt proiectate pentru exterior.

post-17118-0-86032300-1381911111_thumb.j

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Asa zic si eu ramane sa tai cu freza partea filetata si vad daca mai optez pentru prinderea cu piulita sau cimentarea cu silicon.

Ma tem sa nu fie prea puternice, au 5w .

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

daca vrei pe surub mai ai varianta asta (macar e chip de renume, nu china). IP 67 , deci nu au probleme cu apa. 12 v direct.  doar ca lumina nu e asa dispersata ca atunci cand folosesti lentila speciala cu unghi larg.

eu am acasa o pereche, initial le luasem sa pun sub usi dar am pus un modul cu 3smd acolo.

post-66542-0-32147300-1381912534_thumb.j

Link către comentariu

... fara suparare, dar o sa fie urat cum se va vedea, in afara oglinzii... nu la nivel, cum trebuie sa fie...

Link către comentariu

asa e. de aia am recomandat prima data lentila. dar implica alte costuri/munca.

de vazut se vede f putin spre deloc fiind sub oglinda si iesind doar cativa mm in afara.

Modificat de Muale
Link către comentariu

Muale am si eu leduri ca si cele postate de tine insa partea proasta e ca  nu imprastie lumina si se vad mult iesite in afara.

La cele din poza pusa de mine  mai au pe langa conul care se vede aproape de led o buza de 3mm aprox si ma gandeam sa le bag in oglinda cimentate cu silicon, practic sa renunt la prinderea cu piulita astfel incat buza aia de 3mm sa intre in plasticul oglinzii iar rezultatul final fiind asemantor cu cel actual. O sa fie tot la nivel.

Oricum   o sa dau comanda de leduri si  il schimb cand vopsesc si capacele oglinzii in LA7W  si tot atunci schimb si semnalul stanga pe care l-am cumparat . Actualul are ceva mizerie in el.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Ne-am innoit. Jante oem Phoenix
post-17118-13843227554804_thumb.jpg
post-17118-13843226755442_thumb.jpg

post-17118-13843226887901_thumb.jpg

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Dap am mai luat si niste bari  transversale cromate dar mai am de lucru la ele.

Sunt putin dezamagit de aspect , ma asteptam sa  dea mai bine pe masina. Parca imi plac mai mult cele de audi ce le am avut inainte. Le las putin sa ma obisnuiesc cu ele pe masina si voi lua o decizie legata de jantele care le pastrez.

Sper sa din primavara si fie gata tot ce mi-am propus  bandouri , barii   cromate poate si o suspensie , o evacuare dubla si sa fie un adevarat Highline.

Link către comentariu

jantele dau bine, nu stiu de ce nu iti plac.

in prima poza se vede ciudat unde se intalneste rama geamului spate cu cel de la usa spate...nu are continuitate cromul?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!