Jump to content

Vw Passat Variant

Cosmin_TDI

Postare recomandată

mie imi place.... plus, imi place ca vezi marginea semnalului, cand e aprins. La B6, nu prea se mai vede....

Link către comentariu
  • Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cosmin_TDI

170

• F l o r i n

50

• Muale

39

• Megatron

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si mie imi plac parca ii da alt aer masini plus ca a mea ar fi trebuit sa aiba.

Singura problema era semnalul credeam ca o sa-mi sara lumea in cap ca am prea multe beculete :))

Popica de ce zici ca e nasol noaptea , deranjaza lumina semnalului din oglinda sau care e faza?

Link către comentariu

Oglinzile sunt mai mari si reflecta mai multa lumina spre retina. Ceea ce poate fi deranjant noaptea. Asta numai daca nu iti pui oglinzile electrocromate... :icon_bounce:

Lumina semnalului e chiar fancy, zic eu. Pe mine nu ma deranjeaza.

Link către comentariu

Am inteles nu o vad o mare problema , poti fi orbit si cu astea daca ai pe cineva in spate si farurile lui cauta ozn-uri

Ma gandeam ca semnalul deranjaza

Link către comentariu

Am cumparat pana la urma un set de oglinzii cu semnalizare ,n-am mai rezistat :D

Sunt greu de gasit pt ca majoritatea ce se dezmembreaza sunt de anglia si difera . Ce am cumparat eu sunt de pe un passat din germania ,culoarea gri inchis (nu sobolan)

Trebuie sa le vopsesc pentru ca ce gasisem la coloare erau scumpe

Se prezinta in stare buna, nu le-am montat inca , nu sunt zgariate ,lovite nimic. Un sigur defect au , semnalul de la oglinda stanga are in el ceva praf. Aveti idee daca se desface pentru al putea curata sau este dintr-o bucata ?

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Bravo pentru faptul c-ai rezistat si n-ai cumparat "chinezarii turcesti" ca mine. Ca eu am cumparat prima data chinezariile si pe urma OEM de ocazie...

Link către comentariu

Nu poti curata in interiorul semnalului ca e capsulat. In cel mai rau caz schimbi cu totul..se gasesc pe ebay

Link către comentariu

Victorash, nici eu nu vroiam chinezesti si dupa ce te-am mai auzit si pe tine ca ai avut probleme cu ele am zis gata. Oem e oem orice ai fi.

Mihai asa e e capsulat si cred ca o sa-l schimb. Am gasit pe ebay la 15$ dar trebuie sa mai astept 2 saptamani .

Am gasit aici un tip ce le-a modificat .

http://www.b6club.ru/viewtopic.php?f=13&t=1974&start=75

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

De azi avem alte urechi:))

Am reusit sa montez oglinzile cu semnal din pacate doar fizic . Stau prost cu timpul si probabil in alta seara dupa job voi face si legaturile electrice.

Este posibil sa nu stea prea mult pe masina , parca imi place mai mult cu cele vechi . Sper sa ma obisnuiesc cu ele ca daca nu le dau jos.

Ce parere aveti sa le mai vopsesc sau sa le las asa, sunt in stare foarte buna ?

ttttttt218.jpg

ttttttt220.jpg

ttttttt221.jpg

Link către comentariu

de vopsit ar cam trebui. daca erau negre mergea dar asa se vede diferenta de parca nu au nimerit codul culorii dupa un mic accident.

Link către comentariu

Normal ca trebuie sa le vopsesti.

TERMINA.... lasa-le pe masina, arata superb.

Legaturile - te legi la fiecare pillar, treci prin burduful de cauciuc, pana sus in mufa oglinzii.

Link către comentariu

Mi-am cumparat fir, pini , tot ce imi trebuie, sa vad poate pun si lumini in ele ca tot am facut si cablajul.

Florin ce culoare are mufa sau firele de care sa ma leg pt semnalizare. Gasisem undeva pe forum o discutie despre asta dar nu mai dau de ea.

Cred ca nu imi plac pentru ca sunt si alta culoare. Le las asa putin pana le vopsesc .

Link către comentariu

arata ciudat culoarea asta...:(

dupa ce le vopsesti...iti garantez ca o sa iti placa :D

Link către comentariu

Multumesc Florin

Cred ca asta e motivul pt care nu imi plac asa mult, culoarea. Nu se leaga de nimic de pe masina , poate doar cu negreala de pe jante :))

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Felicitari domnu'!

Arata mult mai bine asa! :icon_thumleft:

Uite unde trebuie sa te legi:

post-43466-0-75841200-1350541725_thumb.j Stanga

post-43466-0-61008900-1350541683_thumb.j Dreapta

Link către comentariu

Multumesc sper sa am timp zilele astea de ele.

Trebuie sa o si spal ca asa murdara nu a fost, jantele sunt negre nu se mai vede culoarea :))))

Link către comentariu

Din pacate nu am reusit sa fac instalatia electrica a oglinzilor din lipsa de timp :( dar i-am facut o baie si parca e alta masina dupa :))

Pana la urma m-am hotarat ,voi lasa oglinzile cu semnal pe masina.Vor fi vopsite asa arata urat. M-am obisnuit cu ele si imi place acum, cu toate ca am o problema cu una din oglinzi si anume nu imi functioneaza incalzirea din oglinda stanga. Am verificat am 12v pe fire dar nu se incalzeste.. iar cand am masurat rezistenta din cate imi aduc mainte era 0.68 pe cea defecta. Nu am mai masurat-o pe cea din dreapta dar o voi face curand. Nu stiu daca o mai pot repara , probabil ceva contact intrerupt.

Cateva poze de la baitza din pacate slab calitative , poate vine mosu' cu un aparat mai profi ca nu se mai poate :)))

rtrtrtr010.jpg

rtrtrtr011.jpg

rtrtrtr012.jpg

rtrtrtr015.jpg

rtrtrtr014.jpg

Link către comentariu

Arata foarte bine. Jantele's misto, geamurile laterale sunt criminale.

Congrats pentru munca depusa :icon_thumleft:

Link către comentariu

Multumesc!

Geamurile sunt asa din fabrica , voi pune folie mai inchisa pe toate geamurile la anu poate si pe fata pt a fi toate la fel.

Mai am de terminat cu bandourile dar cele pe care le am ( cu crom) nu sunt toate in stare perfecta si m-am gandit ca poate pana la primavara gasesc altele si fac o traba calumea.

Ideea e ca de vro' 2 saptamani am o trepidatie in volan la plecari de pe loc sau la denivelari sau gropi. Am crezut ca e ceva la directie dar nu. Problema este airbagul care vibreaza in situatile enumerate mai sus.Ciudat ca pana acum nu a facut si a aparut acum din senin. Ce sa-i fac sa scap de problema?

Ma gandeam sa mai intind cele 2 arcuri de pe piciorusele de prindere. Ar fi o solutie? S- a mai lovit cineva de asta?

Volanul este in 3 spite

Link către comentariu

Nu , toata treaba a fost buna numa ca de putin timp a inceput sa vibreze. Daca tin mana pe el nu mai face.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

News:

Au trecut 5 ani de cand masina este la mine si s-a schimbat pentru a 2 oara kitul de distributie. Acum stau linistit inca 5 ani.

Cu ocazia distributiei s-a facut o verificare si la articulatii si s-au dat lovite 3 brate superioare. Doua pe partea dreapta si unul pe stanga. Erau originale marca lemforder iar cele noi tot lemforder sunt. Sper sa tina macar jumatate din cat au tinut celelelte. Acum e liniste in masina cu totate ca inca am pe masina rotile de vara pe 17" .

A fost mult de munca sa surubul care tine cele 2 brate superioare. Pe partea dreapta a iesit greu dar pe partea stanga a trebuit data fuzeta jos si mers la strungar pentru a scoate surubul.

Am mai schimbat si o bucsa de la bratul inferior spate (tirant) de pe partea dreapta. Era uzata si o aveam cumparata.

S-au verificat bujiile si una era defecta fiind inlocuita cu una noua marca Beru.

Tot ce mai am sa fac este sa reglez avansul pentru ca m-am ales cu un consum de 10% uneori ajunge si la 9% . Este mai nervoasa acum masina dar nu ma impac deloc cu consum asta. Sper ca dupa asta sa revina la normal consumul.

Urmeaza sa schimb rotile de vara cu cele de iarna si astept sa ninga :D

Link către comentariu

dupa distributie si eu am impresia ca este alt consum. desi am verificat avansul inainte si dupa schimb si diferenta este mica, sub 1 grad.

tu ai avut ocazia sa verifici?

Link către comentariu

Ma asteptam sa creasca consumul dupa distributie, asa ca am facut niste masuratori , inainte aveam relatiul la 820rpm ,avansul era pozitiv si jongla intre 05-1.6. Consumul instant la relanti se stabiliza destul de repede la 0.5l/h iar consumul mediu era ok.

Acum dupa distributie nu am avut timp sa verific dar presupun ca avansul este negativ. In seara asta daca ajung mai repede acasa incerc sa il aduc la valoarea 0 si sa vedem ce consum si cum trage masina dupa ajustare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!