Jump to content

Interval Service 15.000 Km Sau 1 An

Paul_L
 Share

Postare recomandată

Stiu ca prima revizie sa face la 15000 sau un an. Eu am trecut de un an dar nu am decit vreo 13000. Pe bord nu sunt avertizat in nici un fel ? De altfel cum citesc pe bord cit mai am pina la prima revizie?

Modificat de R_a_z_v_a_n
Editare titlu.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Depinde cum ti-a fost configurat din fabrica intervalul de service (daca ai ulei LongLife sau nu, adica daca faci revizia la 15000 sau la 30000). In mod normal cand te apropii de interval iti scrie un mesaj de genul "Service in xxx km", daca acest interval a fost setat.

Link către comentariu

Eu sunt in aceeasi situatie cu service-ul. cand bagi cheia in contact ar trebui sa-ti faca un beep masina (la fel ca atunci cand n-ai benzina, ulei sau lichid de parbriz) si sa-ti scrie "service now". pe mine m-a avertizat si inainte, imi scria "service in x km or in y days". din cate stiu, dupa ce faci revizia, iti reseteaza ei computerul, si te va anunta in acelasi mod, peste un an sau daca ajungi la 30.000 km

Link către comentariu

Mie nu mi-a scris nicodata nimic de service. Cum pot sa interoghez eu cit mai am pina cere service ?

Link către comentariu

daca tii apasat pe cheita din dreapta cum te uiti la ceasuri..ar trebui sa iti spuna cati KM si zile mai ai pana la urmatoarea revizie

Link către comentariu

Merge doar asa:

1. se apasa butonul cu cheita si se tine apasat

2. se pune contactul

la mine acum zice "Service Now"

Modificat de Paul_L
Link către comentariu

OK, atunci e clar. Trebuie sa mergi la revizie. Dupa ce o faci, trebuie resetat intervalul conform celor descrise in topicul indicat mai sus (Resetare Service Interval)

Link către comentariu

Nu prea mai imi e clar nimic. Azi dupa ce am pus contactul mi-a scris "Service in 2300 km or in 20 days" Ce sa mai cred? Cind am tinut butonul apasat si am pus contactul a scris "Service now" Acum doua zile . Care e adevarata ?

Link către comentariu

Cand ai tinut apasat butonul si ai pus contactul ai inceput procedura de resetare a intervalului de service, dar, neterminand-o, nu a fost luata in consideratie si te-ai intors de unde ai plecat. Detalii in postul de aici.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!