Jump to content

Magazie Audio - Un Sfat

Dusul
 Share

Postare recomandată

Salut!

Am pe masina din semnatura o navi RNS-D, la care nu am magazie audio. Ma batea gandu sa fac investitia asta, dar nu stiu exact ce as putea alege. Intrebarea este, merita o magazie dvd, si daca da, se poate adapta ptr navi?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
Salut!

Am pe masina din semnatura o navi RNS-D, la care nu am magazie audio. Ma batea gandu sa fac investitia asta, dar nu stiu exact ce as putea alege. Intrebarea este, merita o magazie dvd, si daca da, se poate adapta ptr navi?

Multumesc anticipat.

din cate stiu eu toate navi plus sunt echipate din start cu magasie cd care se afla in torpedou.

sau poate tu nu ai naviplus?

Link către comentariu

Sau in portbagaj. Dar pb la mine e ca am luat-o fara. Motiv ptr care ma gandeam sa pun dvd ceva. Dar originala Audi cred ca e cat un A2 second. De aceea intreb, daca aveti careva ceva aftermarket pe un RNS-D adaptat ptr comunicare cu comenzile de pe volan si cu display-ul navi-ului.

Link către comentariu

• 1 month later...

Io am RNS si nu citeste nici cd-uri audio si nici nu are magazie :|...loc pentru magazie in torpedou nu am...am doar in porbagaj

Link către comentariu

Si eu am cautat magazie pentru Passatul meu, dar pana la urma am renuntat. Am pus un XCarLink. E si mai ieftin, si mai confortabil.

Link către comentariu

• Administrator

516 lei cu tot cu transport. Saptamana trecuta am instalat-o eu.

Face banii. :icon_thumright:

Link către comentariu

@Fritz in cazul tau, cel mai bine ai face trecerea de la RNS-D la RNS-E... o sa-ti citeasca si cd-uri audio, cd-uri cu mp3-uri si o sa poti pune si carduri cu MP3-uri. Nu mai ai nevoie de nicio magazie. In plus, castigi si navigatie :vaidecapulmeu: (pt RNS-E exista harta cu RO, pt RNS-D nu)

Link către comentariu

Si de unde bani sa dau diferenta sa-mi cumpar un RNS-E ???...poate mai incolo voi face rost dar acuma nu am

Link către comentariu

Oare se potriveste un Xcar-link si pentru modelu meu de navi ???

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Vineri am montat si io Xcar-link-ul si merge de minune...citeste foarte bine iar melodiile le vede track...super achizitia...chiar vi-l recomand

Link către comentariu

Cat te-a costat cu totul?

Unde se pune in bord? Ca ma tenteaza si pe mine.

Link către comentariu

515 ror nu tot cu transport.L-am montat in torpedoul masinii si l-am lipit cu banda dublu adeziva de partea superioara a torpedoului...Chiar v-a recomand...nu agata , nu da erori, citeste foarte repede, Etc

Link către comentariu

Sa inteleg ca este un singur model, aceasi versiune de cand a aparut. De unde l-ati cumparat, si cat de greu este de montat? (Are garantie?)

Link către comentariu

Eu l-am cumparat de aici. Mi-a ajuns a doua zi.

Este foarte usor de montat. In setul de vanzare are 2 cheite pentru scos radioul din bord. Adaptorul XCarLink vine cu 2 mufe legate in paralel: una albastra, de tip tata, pentru conectat la radio (la mufa albastra) si una neagra, de tip mama, pentru conectat cablul care vine de la magazia de CD-uri (la masinile care au asa ceva). Astfel magazia de CD-uri este recunoscuta doar daca nu exista stick in XCarLink.

Link către comentariu

N-am ce sa mai spun in plus fata de @forceturbo...asa este : Super usor de montat...la mine am avut oleca de treaba pentru ca, cu 2 cheitze a trebuit sa scot navi-ul si pentru ea imi trebuie 4 in rest super simplu...spor la treaba :Driver:

Link către comentariu

Ms mult baieti, astept sa vad si eu cand pot sa-l iau, am gasit o oferta mai avantajoasa. Sper cat de curand ca m-am saturat de radio :).

Link către comentariu

Merita toti bani un astfel de aparat

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!