Jump to content

Golf V Tdi 105 Hp ,bucurie Mare

dominatorix

Postare recomandată

Mai inai o scurta descriere:

Golf V Tredndline + Tour Line, 1.9 TDI 77kW (105 PS) 6 viteze, caroserie 5 usi. Data primei inmatriculari: 29.06.2006; Km la bord: 17.205. Achizitionata din Muhldorf Germania (Autohaus: http://home.mobile.de/SAENGER) Pret 15.200 €, TPI: 508 €, Cauciucuri de vara noi, Michlen pe jante aluminiu de 16'' model Hakinen

EXTERIOR

• Culoare Neagra

• Jante aliaj “Hakinen” 205/55/R 16

•Oglinzi exterioare si manere usi in culoarea caroseriei;

• Semnalizatoare integrate in oglinzile retrovizoare;

• Faruri halogen;

• Suruburi antifurt;

• Bandouri laterale in culoarea caroseriei cu elemente cromate;

• Bare protectie in culoarea caroseriei;

• Elemente ornamentale cromate la grila radiatorului si partea inferioara a hayonului.

• Faruri ceata :huh:

• Parktronik adica senzori de parcare.

•Pachet iarna ce include la exterior duze de spalarea parbrizului si a farurilot incalzite+

•Scaune Incalzite =bucuria prietenei mele nemarginita ::-)

INTERIOR

• Cotiera centrala cu spatii de depozitare incluse si sistem de distributie a ventilatiei si pt pasagerii din spate

• 2 suporturi pahare

• Suport ochelari de soare in plafoniera;

• Spatii depozitare in usile fata, cu loc depozitare sticla de 1l.;

• Buzunare depozitare in spatarele scaunelor fata;

• Elemente ornamentale fibra de carbon pentru consola de bord si usi;

• Element acoperire portbagaj;

• Torpedou climatizat;

• Scaune Comfort fata sofer

• Bancheta spate rabatabila, fractionabila asimetric,

• Spatii depozitare sub scaunele fata;

• Scaune fata cu reglare pe inaltime.

• Volan cu reglare pe inaltime si adancime

• Klimatronic bi-zonal;

SECURITATE

• 5 x centuri de siguranta in 3 puncte, cu declansare automata, pirotehnica, pretensionate;

• 5 x tetiere;

• 10 x airbag;

• ESP, ABS, EDS, EBD,ASR;

• Sistem prindere ISOFIX pentru scaunele copiilor;

• Discuri frana fata ventilate, discuri frana spate;

• Triunghi reflectorizant, Trusa medicala, Stingator de incendiu, Trusa depanare;

• Imobilizator electronic.

FUNCTIONALITATE

• Priza 12 V in portbagaj;

• 4 x lampi lectura (2 x fata, 2 x spate);

• Oglinda retrovizoare a soferului, asferica;

• 2 x geamuri electrice;

• Deschidere din interior a busonului de la rezervor;

• Iluminare portbagaj si spatiu picioare sofer/pasager;

• Tempomat;

• Iluminare discreta rosie din plafon pentru zona consolei centrale;

• Computer de bord Plus, MFA (display multifunctional);

• Parasolar stanga-dreapta

• Ochi de pisica integrati in usi cu iluminarea partii inferioare la deschidere;

• Volan imbracat in piele, idem schimbator de viteze si frana de mana;

• Oglinda retrovizoare

• Senzor de ploaie;

• RCD “RNS 300”, 10 incinte acustice;

• Pachet fumatori (bricheta, scrumiere fata/spate);

• Pachet “Lumini&Vizibilitate” (sistem follow-me-home);

• Covorase personalizate textile fata/spate;

• 2 x cheie multifunctionala, pliabila;

• Plasa ancorare bagaje in portbagaj;

• Oglinzi retrovizoare reglabile electric, incalzite.

• Senzori de parcare

Nume de botez Hanna

Cosum verificat pe autostrada soarelui la 100 Km si treapta a 6-a de viteza media a fost de 4.6 %,dar

in oras o mediea conumului este undeva la 7.5% intr-o luna.Pe distante scurte de 4-5 km coumul ar fi cam pe la 12 %

Prima problema a aparut pe la 18500 Km m-i au aprins doua leduri galbene in bord.Am dus-o la servis (Midocar)si se pare ca era defect senzorul de presiune de la turbina.

Am astept 1 sapamana ca sa soseasca.Am vut sa efectuez si iinspectia obligatorie de "15000km" pe care o faceam la 19300 dar cei de la Midocar mmi-au cerut pt schimbyul de ulei si filtre nu mai putin de 11 milioane !!!

Asa ca astept sa gasesc ceva mai ieftin pe la alta reprezentanta pt ca dupa cum bine stiti trebuie facuta inspectia pe perioada de garantie la ei.

Acum are 19500 km si cred ca mai ieftin ma costa la mama ei.

Masina se comporta exact in curbe si fara palpitatii , caci in linie dreapta si dacia poate sa mearga la vale, comfortul este unul de nota 8+

Daca cineva stie unde pot face revizia cu uleiul meu, caci la Midocar nu se poate ii rog sa-mi raspunda

post-19211-1203019383_thumb.jpg

post-19211-1203019390_thumb.jpg

post-19211-1203019395_thumb.jpg

post-19211-1203019404_thumb.jpg

post-19211-1203019414_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina . raport calitate/pret/consum imbatabil (parerea mea) .

Am si eu o rugaminte la tine daca se poate : poti pune o poza cand ai tu timp si chef cu " • Iluminare discreta rosie din plafon pentru zona consolei centrale" pe timp pe noapte sa vad exact cum arata ? Am mai cautat pe net poze si nu am gasit mai nimic .... Multumesc !

Modificat de puff
Link către comentariu

Foarte frumoasa, la fel ca a mea numai ca are putin mai multe dotari :)

Daca poti sa ne spui si un pret de achizitie , nu mi se pare normal ca la un nr asa de mic de km sa aiba probleme cu turbina. Te rog daca poti sa pui poze cu plafoniera cu leduri de ambianta ca si eu vreau sa fac aceasta modificare la masina si sa ne spui si impresii despre ea, deranjeaza la drum lung, noaptea(stiu ca poti sa reglezi intensitatea luminii)

In rest ce sa zic sa o stapanesti sanatos si sa faci multi km fara evenimente :huh:

Link către comentariu
Foarte frumoasa, la fel ca a mea numai ca are putin mai multe dotari :(

Daca poti sa ne spui si un pret de achizitie

Mai inai o scurta descriere:

Golf V Tredndline + Tour Line, 1.9 TDI 77kW (105 PS) 6 viteze, caroserie 5 usi. Data primei inmatriculari: 29.06.2006; Km la bord: 17.205. Achizitionata din Muhldorf Germania (Autohaus: http://home.mobile.de/SAENGER) Pret 15.200 €, TPI: 508 €, Cauciucuri de vara noi, Michlen pe jante aluminiu de 16'' model Hakinen

Uite si pretul :)

S

Modificat de xdx
Link către comentariu
Foarte frumoasa, la fel ca a mea numai ca are putin mai multe dotari :frigbaitata:

Daca poti sa ne spui si un pret de achizitie , nu mi se pare normal ca la un nr asa de mic de km sa aiba probleme cu turbina. Te rog daca poti sa pui poze cu plafoniera cu leduri de ambianta ca si eu vreau sa fac aceasta modificare la masina si sa ne spui si impresii despre ea, deranjeaza la drum lung, noaptea(stiu ca poti sa reglezi intensitatea luminii)

In rest ce sa zic sa o stapanesti sanatos si sa faci multi km fara evenimente :unsure:

O poza cu bord-ul iluminat rosu (din plafon) l-am rugat si eu sa posteze si cred ca ne va ajuta si cu pareri/impresii , nu-i asa dominatorix :) ?

Modificat de puff
Link către comentariu

Frumoasa masinuta!! Seamana cu "Tiganca" mea, numai ca tu ai scaunele de tour..:icon_thumright:

Ai spus ca ai pachetul de chrom exterior si computer bord plus....dar in poze nu se vede!!?

In rest, bafta cu ea, si ca idee, dute la Brady pt revizie...sunt mult mai educati ca cei de la Midocar..

Cu stima.

Modificat de andy_nr10
Link către comentariu

De 4 zile domnul dominatorix nu mai baga in seama ... pai e frumos asa ? Cred ca dansul este mai mult in masina si de aceea nu ne raspunde si noua . Nici o problema ca asa ar fi facut si multi dintre noi daca ne sosea masina :icon_thumright: mult asteptata .

Modificat de puff
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Cine te-a suparat domne de ~3 sapt nu ne mai onorezi cu prezenta ?

Chiar as dori sa vad cum arata lumina aceea rosie :rolleyes:

Link către comentariu
11 milioane ? eu la motorul de 2.0 L la passat am platit 700 ron cu totul.

Si eu am observat ca la Nurvil sunt mult mai ieftini. La GTI diferenta a fost de 3,2 milioane fata de Cardinal. 7 mil fata de 10+ cat dadeam la Ploiesti.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!