Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

din una in alta am vazut cam ce ar vrea sa isi ia in locul golf-ului si va zic ca toti ati renunta la investitiile facute ptr noua achizitie. Mai multe nu va zic. daca vrea, va impartasi chiar el :)

Link către comentariu
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

Publicat (modificat)

Multumesc tuturor pentru vorbele frumoase si intr-adevar nu prea merita sa o dau mai ales ca preturile sunt foarte mici, masina pana acum nu m-a suparat pe partea tehnica-mecanica.

Am schimbat si anvelopele pe rotile de pe spate si am pus 235/45/17, care se aseaza mai frumos pe jantele de 8J si sunt mai late cu 1cm.

Si vreo 2 poze si una dupa cum am promis facuta pe un perete sa vedeti cum focalizeaza, acum nu stiu daca trebuia sa o fac mai de la distanta, dar cu prima ocazie o sa mai fac niste poze si le pun aici si cu mentiunea ca pana acum nu le-am reglat deloc.

post-11369-1242667379_thumb.jpg

post-11369-1242667391_thumb.jpg

post-11369-1242667420_thumb.jpg

post-11369-1242667465_thumb.jpg

post-11369-1242667485_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

te-ai scos cu farurile. sunt super. astept sa le vad live, sunt sigur ca sunt mai frumoase ca in poza. avand in vedere ca in fcs sunt putine golf-uri aranjate nu are niciunul asa ceva.

sa ne auzim cu bine

Link către comentariu

Oho, lumea investeste la greu in masinutze!

Sa le stapanesti sanatos (farurile), sunt marfa.

De cand n-am mai intrat eu pe forum, multe s-au schimbat!

Link către comentariu

Salut Auras. Revin din nou cu intrebari despre antena TV pentru Witson. Am achizitionat si eu una analog si as vrea sa-mi spui urmatoarele :

- unde ai pozitionat-o

- ce posturi TV prinzi cu ea ca mie nu-mi prinde decat TVR2 :icon_thumright:

Multumesc frumos.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Nu stiu ce fel de antena e asta de pe masina mea, dar din cate stiu asta vara cand am stat pe la mare-CT depinde de zona prindeam un canal local, tvr1-2, depinde de zona Antena 1, pe la carrefour vedea oglinda Protv. In mers foarte slab, deci asta cu masina oprita.

De pozitionat am pozitionat-o in coltul din stg parbriz sus si cu bratele alea 2 in forma de L, uita-te pe la inceputul prezentarii masinii ca s-ar putea sa fie pe acolo si poze cu antena, nu mai tin minte.

Oricum cine mai are timp sa se uite la Tv in masina :huh: la cati inconstienti circula pe drumurile noastre.

Modificat de Auras
Link către comentariu
Nu stiu ce fel de antena e asta de pe masina mea, dar din cate stiu asta vara cand am stat pe la mare-CT depinde de zona prindeam un canal local, tvr1-2, depinde de zona Antena 1, pe la carrefour vedea oglinda Protv. In mers foarte slab, deci asta cu masina oprita.

De pozitionat am pozitionat-o in coltul din stg parbriz sus si cu bratele alea 2 in forma de L, uita-te pe la inceputul prezentarii masinii ca s-ar putea sa fie pe acolo si poze cu antena, nu mai tin minte.

Oricum cine mai are timp sa se uite la Tv in masina :) la cati inconstienti circula pe drumurile noastre.

:)) Asta cam asa e cu inconstientii care umbla pe strazi in ziua de azi numai ca ma cam oftic ca am dat pe ea 160 de lei si asta numai pentru TVR2. Mai bine puneam o sarma si cred ca prindeam si bulgarii :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Din ciclul Criza dar cu toate ca unii se vaita si nu pot renunta in a mai investi bani in masina trecem la un nou Update si anume volan in 3 spite si airbag(airbagul deja l-am cumparat, dar volanul mi l-a lasat cu imprumut fostul sau posesor) pana imi gasesc sa imi cumpar un volan in 3 spite de piele sau daca stam bine cu banii si gasim ceva acceptabil de ce nu de Gti ca e mai de senzatie :icon_thumright: -pe acesta cale multumesc colegilor GbrGeoarge care mi-a gasit airbag in 3 spite si colegului Cily care mi-a dat client pentru airbagul de pe volanul in 4 spite care l-am avut pe masina. Senzatia pe care o da noul volan cu toate ca nu e de piele cum vreau eu e foarte misto, e putin mai mic decat cel in 4 spite si arata foarte bine la interiorul masinii.

Vin cu o rugaminte la voi sa imi spuneti daca sa montez sau nu pleoapele de pe fostele faruri si cu aceasta ocazie pun si 2 poze cu si fara pleoape si cu mentiunea ca nu ma intereseaza daca se astupa un pic din angelul de pe faza lunga si mi se pare ca arata mai incruntata masinuta cu ele si ma declar pentru a le pune la loc(in poze sunt puse doar de proba).

post-11369-1244049217_thumb.jpg

post-11369-1244049253_thumb.jpg

post-11369-1244049325_thumb.jpg

post-11369-1244049349_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Mie imi place mai mult cu pleoape, e mai incruntata... :icon_thumright:

Link către comentariu

Fara pleoape. Sau daca chiar vrei pleoape pe masina, cauta modelul drept, nu curbat si becuri cromate pt semnale. Mai exista si varianta dea a le vopsi cu spray Gri, dar cat dai pe spray dai si pe un set de becuri asa ca... :D

post-16307-1244049959_thumb.jpg

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

hmmm....ce intrebare interesanta...tu ce crezi ca o sa aleg, cu pleoape sau fara pleoape ? :D

lasang gluma la o parte eu zic ca vine foarte bine cu pleoape, singurul defect fiind cel care l-ai zis si tu, ca iti acopera angel eye-ul

Link către comentariu
Din ciclul Criza dar cu toate ca unii se vaita si nu pot renunta in a mai investi bani in masina trecem la un nou Update si anume volan in 3 spite si airbag(airbagul deja l-am cumparat, dar volanul mi l-a lasat cu imprumut fostul sau posesor) pana imi gasesc sa imi cumpar un volan in 3 spite de piele (...)

Foarte frumos arata interiorul cu acest volan, ti-ar cam trebui unu multifunctional din piele :D

Bine macar ca ti-ai facut rost de airbag, ca volanu' se achizitioneaza mai usor :P

Link către comentariu

Si eu sunt de parere ca mai bine arata cu pleoape. :D

Link către comentariu

Felicitari pentru volan...de fapt mai mult pt trecerea la 3 spite. Fa un efort si pune-i de GTI si nu o sa regreti nicio secunda banii dati pe el.

Referitor la pleoape, arata bine si cu ele si fara ele. Eu le-as pune.

Spor la treaba.

Link către comentariu
doru.tanasoiu

Foarte frumos mie personal imi place mai mult cu pleoape chiar daca acopera putin din angels eu as merge pe varianta cu pleoape.

Link către comentariu
andrei.toledo

Felicitari pentru volan si pune-i si pleoapele la loc.Arata mai incruntata cu ele.

Link către comentariu

dute la masina,punei pleoapele de forma . holbeazate la ea...intoarcete cu spatele, mai holbeazate odata si daca iti place punele , daca nu, nu...lasa parerile celorlalti...parerea ta conteaza :icon_thumright:

Link către comentariu

Heiiii...ce-i cu suportul ala de numar pe fata? Scapa repede de el si sa vezi ce frumos se vede toata grila de jos, fara sa fie acoperita deloc de suport.

Link către comentariu

aoleuuuuu, chiar asa...nu se mai poarta suportii la numere nici in fata nici in spate, crede-l pe gbr cu banda dublu adeziva nu ai probleme ;) sa treci pe la fcs sa iti dau eu ceva bun ce nu gasesti nici in galati nici nicaieri.

Link către comentariu

Multumesc pentru interventie celor care au postat pentru montajul la loc al pleoapelor si chiar m-am hotarat si o sa le pun la loc, dar pe farurile astea le pun cu banda 3m dublu-adeziva si totodata vreau sa le mai dau o vopsea ca s-au cam zgariat.

Referitor la renuntatul la suportii de numere si sa le montez cu dublu-adeziv chiar vreau sa fac modificarea asta, dar inca nu-s hotarat daca schimb sau nu bara de pe fata si spate si asa ca nu are rost sa le pun cu banda si apoi sa le dau jos si sa le pun pe noile bari, inca nu-s hotarat daca sa mai bag vreun ban sau nu in masina, dar de microbul asta :)

Apropo volanul de Gti cu comenzi e deja pe drum, sper ca luni sau marti cel tarziu sa intru in posesia lui :)

Link către comentariu

New Update: Volan de Gti cu comenzi. Sper ca azi sau maine sa il si montez :blah_: si evident ca o sa pun si poze. Asa la prima impresie arata super :D

post-11369-1244452037_thumb.jpg

post-11369-1244452045_thumb.jpg

Link către comentariu

Bravo. Sa-l stapanesti sanatos si pune-l sus ca e foarte usor, in 5 minute e gata.

Link către comentariu

fain :P sa iti mai zic ce am vazut frumos ?:icon_cool: sa te mai corup?:P

si nu imi dai mie comenzile?:D:P

spor la schimbat ;))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!