Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

@31RZV si Riddler-Eram tentat si de modelul ala de faruri, dar nu prea ma atragea oglinda pentru faza lunga care este aproape rotunda dar si pretul. Astea care le-am achizitionat eu am dat mai putin de jumatate din cat costa noi in magazin si asta ca am combinat la ele subwooferul si amplificatorul de pe masina, acum sunt in cautare de bum bum.

@Fnt_80- Antena tv de la Witson mi-a luat-o Calin cat si dvd-ul la fel, s-ar putea sa-l stii ca e din CT, are octavia aia alba cu kit de RS, am dat la vremea respectiva daca nu ma insel in jur de 70 lei, plafoniera tip W8 cu ledurile ambientale rosii am luat-o de la reprezentanta Vw si am dat in jur de 170 lei si se monteaza fara nici un fir suplimentar, iar ledurile albe de la interior le-am luat de la Mihai(Jaf) vezi ca are topic pe la Vanzari si e si de treaba baiatul. Referitor la colantul ala eu cred ca tine ca este din acela de exterior si in caz ca nu tine il schimb ca m-a costat 5 lei sa il fac si asta cu tot cu colant.

@Kalu-Crede-ma ca abia astept sa pun farurile pe masina si sper sa reusesc pana in weekend, sau in weekend cel tarziu iar referitor la poza aia daca ma crezi am o gramada prin calculator salvate chiar de cand eram in plan de documentare si da o sa schimb si becul ala galben de pozitie cu led alb si o sa pun bec cromat la semnalizare.

New update-Ieri am trimis pe cineva la Baracuda si mi-a luat si un kit xenon de 6000K de 35w si module de eroare si o sa il primesc undeva pe joi seara si o sa il montez odata cu farurile :rolleyes:

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

Publicat (modificat)

New Update:

-faruri cu lupa si interior negru cu leduri si angel eyes si kit xenon H1 de 35w si 6000k.

In sfarsit am reusit sa le montez, ca si look si vizibilitate arata super si tin sa ii contrazic pe necredinciosii care au zis ca nu o sa mai vad nimic cu farurile astea ca dau o vizibilitate mult peste farurile stock cu halogen, dar aici s-ar putea sa fie si de la xenon :blink: , de asezat s-au foarte bine pe masina, dar parca nu pica ca cele Oem, in schimb aspectul :D si a aparut o mica problema la stergatoare, dar pe care sper sa o rezolv zilele care urmeaza, asta in functie de timpul care il am.

Pleoapele nu le-am mai pus pe masina deocamdata tot din lipsa de timp, dar o sa le pun provizoriu si daca imi place cum se vad le montez definitiv. Momentan am legat si ledurile si angelurile care ziua nu se vad foarte tare, in schimb noaptea intorc capetele dupa masinuta si sunt foarte multumit de cum arata in realitate si am schimbat becurile de pozitie cu leduri w5w si urmeaza sa mai caut becuri de semnalizare cromate ca nu imi plac cum se vad astea, dar asta e ca nu am gasit si mai cautam.

Poze si astept comentarii de la carcotasi :biggrin:

Farurile schimba total botul masinii si nu regret nici un moment achizitia facuta.

post-11369-1241459181_thumb.jpg

post-11369-1241459220_thumb.jpg

post-11369-1241459330_thumb.jpg

post-11369-1241459349_thumb.jpg

post-11369-1241459415_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

eu zic sa nu mai pui pleoapele :vaidecapulmeu: bineinteles glumesc. nu esti singurul care ai avut probleme cu motorasul de la stergatoare in momentul montarii xenoanelor. ti-ai mai indeplinit un vis. urmeaza....ce urmeaza ??

Link către comentariu

Chiar arata extrem de bine, felicitari. Sa ne spui cam ce a trebuit facut pt a merge stergatoarele.

Link către comentariu

Felicitari. Arata bine si daca tu esti multumit e perfect.

Link către comentariu

Pune te rog si cateva poze facute noaptea, sa vedem cam ce luminozitate au farurile cu xenon. Si o poza langa un zid... ca arata extrem de bine raza aia unde "taie" lupa... curcubeul ala :Driver:

Link către comentariu

Arata foarte bine negresa!

Farurile dau bine pe masina. Te sfatuiesc sa uiti de pleoape :blah:.

Link către comentariu

Deci farurile imi lasa un zambet placut de fiecare data cand merg cu masina pe inserat sau noaptea, iar ca vizibilitate sunt super, adica se vad foarte bine, iar pentru cine nu ma crede si e mai prin apropiere il astept sa dam o tura sa vada ce zic.

@Golf tdi- o sa spal masina zilele astea si o sa fac mai multe poze asa mai de calitate si sper sa am timp seara sa fac poze la lumina care o dau pe asfalt aceste faruri.

@Rex- Multam, cum am zis o sa incerc sa vad cum vin pleoapele pe masina si in caz ca nu astupa angelurile sau imi place cum se vad o sa le pun, dar asta oricum cel mai devreme cam in maxim 2 saptamani ca pleoapele au ramas pe farurile originale lipite si nu le am la Galati.

Link către comentariu

Problema stargatoarelor se rezolva cu putina rabdare. Ai tot suportul meu informational, ca doar sunt expert. :) Am fost printre primii care au patit si care au expus problema public pe forum. Chiar daca multi prieteni mi-au spus ca nu e bine sa expui problemele pe forum pentru ca iti pierzi si cea mai mica sansa de a o vinde, eu nu sunt de acord cu acest aspect. Mi-am expus problema si cu suportul informational de la cativa colegi, ceva nervi, agitatie si cautari am reusit sa repar motorasul si m-a costat mult mai putin decat daca l-as fi schimbat. Plus ca in momentul in care ma voi despartii de actualul 11 CIL, m-as bucura enorm sa ajunga la o persoana care aprecieaza masinile pentru ceea ce sunt, nu pentru an fabricatie, kilometrii si alte lucruri total neimportante dupa parerea mea. Auras, probabil ca am fot putin offtopic, sper sa nu te derenjeze ce am zis aici pe topicul tau.

P.S Intr-adevar "buburuzele" noastre seamana putin.

Modificat de Cily
Link către comentariu

ce urmeaza sa mai faci acum la masina ?

Link către comentariu

Sa-i dau o sugestie... TRAPA ii mai lipseste :(

Link către comentariu

Salut,

De unde si cu cat ai cumparat farurile ? :(

Link către comentariu

@Cily-Se rezolva si faza cu stergatoarele, integratul e pe drum si oricum nu cred ca o sa renunt asa usor la xenon si in caz ca se arde iar, schimb balasturile cu unele care fac bruiaj mai mic si pe astea care le am acum le pun pe proiectoare. Raman dator pentru suportul informational acordat si poate cine stie ne vedem vreodata la o cafea :)

@Gbrgeorge-Planuri sunt si lista e mare, dar nu stiu daca sa mai investesc in masina sau sa trec la alta clasa si pe asta sa o bag la vanzare cu toate ca e masina mea de suflet si nu prea ma indur, iar preturile sunt date in ras.

@Riddler-trapa mai mult ca sigur ca nu o sa pun la banii aia, ca nu prea merita, daca ar fi costat asa pana in 300E ma bagam sigur, dar asa mai degraba schimb masina si caut neaparat una cu trapa :)

@DariusB-Farurile sunt luate la o combinatie cu muzica care am avut-o in portbagaj si le-am luat de la un baiat de la Sv care probabil le-a cumparat si dupa ce le-a montat pe masina a vazut ca nu poate sa puna xenon AF ca nu incapea becul de nici o culoare si s-a speriat si de aia le-am luat eu asa de ieftin-noroc de spijinul tehnic acordat de Andretti care m-a invatat ce trebuie sa fac.

Ca tot ati intrebat ce mai urmeaza la masina ar fi cateva lucruri asa mai prioritare:

-Volan in 3 spite de piele sau de ce nu de Gti.

-Suspensie sport reglabila cred, dar deocamdata sunt in planul de documentare.

-Bara fata de jetta,Gt sau de Gti, praguri de Gti si prelungire spate.

-Subwoofer si amplificator ca am ramas fara si e cam nasol ca m-am invatat cu bas.

Lista poate continua dar daca ma apuc de socotit ma ia durerea de cap si cred ca mai bine cu banii aia schimb masina, dar cine poate sti ce rezerva viitorul.

Ca tot v-am innebunit cat am scris in postul asta sa pun si o poza surprinsa de un coleg de pe forum Andrei.toledo caruia ii multumesc pe aceasta cale.

post-11369-1241631546_thumb.jpg

Link către comentariu
Publicat (modificat)

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=58039 Din pacate am bagat masinuta la vanzare, dar cu mentiunea ca momentan numai pe vwforum este pusa de vanzare si nu prea sunt hotarat daca sa o dau sau nu, mai ales dupa ce am facut-o all black :) .

Daca tot i-am facut si o baita am facut si vreo 2 poze

post-11369-1241871405_thumb.jpg

post-11369-1241871436_thumb.jpg

post-11369-1241871560_thumb.jpg

post-11369-1241871602_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Pai dc? :sick:

Treci la ceva mai bun sau sunt alte motive?

Link către comentariu

Tocmai acum am vazut si eu topicul tau ...si cand sa iti urez sa ai multi km cu ea , tu iti vinzi "Negresa"?

Tine-o ca arata super ! [Parerea mea]

Link către comentariu
Publicat (modificat)

@Andrei Jse-Am 2 variante si de upgrade dar si de downgrade, adica ceva foarte ieftin cu care sa ma misc si sa imi ramana niste banuti in caz ca se mai inmoaie creditele poate ma lipesc de o casa sau varianta 2 sa trec la clasa mai mare si automata de generatie mai noua, dar o masina asa cum vreau eu e cam foarte scumpa si de e criza ce sa ii faci :(

@Turbocip-Mersi frumos de urari si sa stii ca sunt destul de hotarat sa pastrez masina ca pana acum nu m-a suparat deloc si deja balanta la faza cu vandutul e cam 70-80% din mine imi zice sa o pastrez si sa o fac si mai frumoasa, dar om vedea ce rezerva viitorul si oricum la pretul asta care il vreau pe ea mi se pare destul de mic in comparatie cu ce se vinde si ce am mai pus pe ea.

Poze facute la rezolutie mare-multumiri colegului Andrei.toledo ca el e fotograful :)

Dati-va si voi cu parerea :D

post-11369-1242037748_thumb.jpg

post-11369-1242037912_thumb.jpg

post-11369-1242038113_thumb.jpg

post-11369-1242038224_thumb.jpg

post-11369-1242038301_thumb.jpg

post-11369-1242038375_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Foarte frumoasa... poate mi-o arat si eu pe sora mai "nebronzata"... hahaha... Good Job....

Link către comentariu

Man masina ta e un fel de "brother" cu a mea. Daca o vei vinde si te vei hotari sa treci la alta clasa, spune-mi si mie te rog despre ce masina este vorba. Asa sunt eu, mai curios din fire. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Super domnu! Intr-adevar ar merge niste suspensii sport pt ca pare putin cam prea ridicata :vaidecapulmeu:.

Link către comentariu

nici sa nu te gandesti sa o vinzi..faci o greseala mare in contextul actual al pietei..ce bani mai iei pe ea?!

uita-te si tu cum arata :( si gandeste-te la ce pasiune ai pus in modificarile aduse!!!

p.s. schimba fusta spate cu una de gti, caci e de mare efect + volan de gti

lasa prostiile cu vandutul si ocupa-te de golfulet asa cum merita :P

:D

Link către comentariu

imi place foarte mult...ai facut lucru frumos cu ea. ai gust. nu ca esti prietenul meu dar :icon_thumright:

Link către comentariu

Chiar crezi ca merita vanduta? Asa cum se spunea si mai sus in "plina criza" cand toate preturile mai ales la masini au scazut foarte mult tu te gandesti sa o vinzi. Si gandestete la ce ai pus pe ea, atat material si mai ales sufleteste. Daca te apuci sa dai jos ce ai pus la ea si sa o vinzi asa cum era la inceput tot banii aia ii iei DAR.... vrei sa o vezi "dezbracata"? :). Oricum din posturile tale nu te vad eu sa renunti la ea asa ca... ia-i suspensia ca asta ii lipseste in primul rand acum. Si era sa uit... ne-ai promis niste poze cu farurile sa vedem cum bat; daca se poate si la un perete sa vedem cum focalizeaza. Succes si poate reusesti sa rezolvi treaba cu casa si fara sa renunti la bijuterie :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!