Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

da, foarte frumos. in sfarsit ti-ai rezolvat si "problema" asta. bufnita merita acum si niste xenon in proiectoare.

:blink:

Link către comentariu
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

Mai bine n-ar merita xenoanele ;)

E mai ok pt restu' participantilor la trafic :lol:

Link către comentariu
Mai bine n-ar merita xenoanele ;)

E mai ok pt restu' participantilor la trafic :lol:

da stimate prieten, dar cel in proiectoare nu cred ca deranjeaza atat de mult, mai ales ca proiectoarele sunt facute ptr ceata, drum lung, nu ptr oras sa deranjezi ceilalti participanti la trafic cum fac suferinzii astia din oras si iti garantez ca te ajuta enorm.

Link către comentariu

Auras pe unde ai umblat de era asa murdara ?! :P

BTW : Te astept la o cafea la Viva cand treci pe la BZ :) [& George RGB of course :> / Poate tragem cateva poze la boliz :)]

Link către comentariu

:) facem si o prezentare pana la bz :biggrin:

Modificat de gbrgeorge
Link către comentariu

@Riddler-tare faza aia cu nr de inmatriculare negre cu inscris alb :biggrin:

@Ritza-Stergatorul spate nu o sa fie dat jos nicodata ca este foarte util si in plus asta de Golf 5 arata foarte bine.

@Micnea-Pe stopuri a fost pus autocolant fumuriu transparent.

Xenonul deoacamdata mai asteapta, m-ar tenta si faruri cu interior negru cu lupa si sa pun pe ele xenon, dar mi se pare cam ridicat pretul acestor faruri, iar calitatea la ele e indoielnica.

@GBR-XS vroia sa zica sa opresc la Viva la Petrom la Focsani cand ma duc la Rm Sarat si acolo sa ne intalnim la o cafea.

Link către comentariu

Hai ca mai ai putin. Mai trebuie faruri si e all black.

Pune faruri cu interior negru, cum au Golfurile GT-Sport.

Succes!

Link către comentariu

pot sa spun ca nu sunt un fan al stopurilor innegrite complet.. si unde mai pui ca toti fac modificarea asta, indiferent ca au dacie sau hyundai sau bmw.

de ce nu ai incercat sa le faci in stilul r32? ar arata excelent pe negru.

Link către comentariu

Salutare!

In acest moment ai jante pe 17 si sunt foarte frumoase. :(

Dar suspensie de care ai, "normala" sau sport ?

Dupa parerea ta, cat de mare este incompatibilitatea intre jante pe 17" si suspensia "normala" ?

Link către comentariu

@Andrei Jse-Cu putin noroc o sa intru mai pe seara in posesia farurilor cu interior negru, angel eyes si leduri si cu lupa pe care o sa fie montat xenon 100%, fara nici nu le pun pe masina si asta deoarece m-am gandit si nu as vrea sa rup ochii participantilor la trafic cu xenon pe far fara lupa :P Uitati si o poza cu modelul farurilor :D

@Adinho-Daca o sa iau vreodata prelungirea spate de R32 atunci poate o sa fac stopurile R32 look, pana atunci asa vor ramane si sunt foarte multumit de aspectul oferit si nu as renunta la el decat pentru un set de triple cu led. Incearca sa te uiti la o poza cu stopurile stock sa vezi ca sare in ochi rosul ala in comparatie cu masina care este neagra complet si ai sa vezi ca am dreptate si in plus nu ma intereseaza daca aia care tuneaza dacii sau vechituri le fac negre atata timp cat mie imi place.

@Cyli-Vezi ca am postat impresii referitoare la 17 si suspensia stock pe topicul tau :ceuameni:

Poze cu masina curata :) si cu mentiunea ca in realitate se vad mai deschise nu asa de negre ca in poze si pozele au fost facute mai pe inserat.

post-11369-1240399588_thumb.jpg

post-11369-1240399638_thumb.jpg

post-11369-1240399844_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Farurile vor arata bine pe masina si vor completa look-ul. E foarte bine ca ai asteptat sa pui faruri cu lupa pana sa pui xenon. :ceuameni:

Nu imi place ideea ca au si Angel Eyes si leduri. Dupa parerea mea, Angel Eyes sunt pentru alte masini si doar acolo trebuie folosite.

Masina arata foarte bine si ar fi pacat sa o strici cu niste luminite. Insa, daca tie iti plac, nu trebuie sa te iei dupa mine sau dupa parerile altora.

Spor la modificat si gandeste-te serios la niste arcuri sport, ar schimba total treburile.

Link către comentariu

Ai comandat deja farurile? :D

Sper sa nu te superi pe mine insa pot sa iti spun ca am un prieten care le are pe Golf si are si xenon de 55w pe ele si din pacate vizibilitatea este foarte scazuta.

Eu am mers nu demult cu el si nu imi explicam cum conduce el noaptea! :ceuameni:

Link către comentariu

ma bucur ca ai rezolvat cu triplele si cu colatul lor si ca esti multumit...:vaidecapulmeu: eu le am asa de un an si ceva si nu au nici ce a mai mica problema...;)

farurile insa nu prea sunt pe gustul meu... intrucat consider ca angel eye nu este ptr golf v + ca are si ledurile alea care nu o sa arate niciodata dupa asteptari . - insa asta e doar parerea mea si nu trebuie luata in considerare ... ;)

si daca vrei angel eye si poti renunta la comanda facuta sau nu ai facut-o deja...vezi ca sunt de la hella pe fond negru...cu lupa si calitate garantata la vizibilitate si nu numai ...

numai bine.

Link către comentariu

De aceiasi parere cu kalu, daca vrei neparat faruri cu lupa pe scurta ca sa pui xenon, i-ati niste faruri Hella care vor arata exact ca cele OEM si asa o iasa o lucrare de calitate :D

Am in oras un golf 5 GTi care are faruri cu lupa, angel eyes si ledurile alea + mai are proiectoare de S6 (sau imitatie)... daca treci pe langa el te-apuca rasu in prima faza de ce "combinatie" a ales, iar in a doua faza te-apuca nervi de cate "beculete" are aprinse si le vezi in retrovizioare ca sunt foarte enervante ;)

Vroiam sa-l opresc intr-o zi sa-l intreb "Daca iti pun un bec in gura, il aprinzi si pe ala ?!" :))

Oricum asta e doar o parere, gusturile nu se discuta deci daca tie iti place, ignora tot ce-am zis :lol:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Puteti sa spuneti ce vreti dar gata am luat farurile si arata foarte bine, mult mai bine decat ma asteptam :blah: , acum sa vedem cand am timp sa iau xenon si sa le si montez. Pretul lor a fost mai mult decat bun, iar la faza cu angel si leduri ca nu merg la vw ramane sa le montez si sa vad cum imi plac mai mult, dar tin sa va anunt ca se pot decupla si angelurile si ledurile cu toate ca nu cred ca o sa se ajunga aici si referitor la Hella Xenon Look as fi luat si eu asa ceva, dar mi se par mult prea scumpe si cu banii aia prefer sa fac altceva.

Poze de la o mica cafeluta la Viva la Focsani cu inca 2 colege de forum :D Cu toate ca pe langa cele doua Mk5-uri a mea mi se parea cea mai simpla se poate observa ca se impune si ca si pozitie sta un pic mai in fata :biggrin:

post-11369-1240427939_thumb.jpg

post-11369-1240427972_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

avand in vedere ca ai spus mai in urma cahella xenon look ti se par scumpe...eu vorbeam de hella angel eye - fond negru... nu gasesc acum un link sa-ti arat dar va veni si el..

si...cred ca mai bine ramai cu ledurile si decuplezi angel-urile.... insa ma repet - este doar parerea mea..:rolleyes:

Link către comentariu

uitati aici niste faruri .. 8-} pentru golf 5...

gx1Meb1A.jpg

Pq2J9ky9.jpg

azi le comand pentru un coleg din iasi :biggrin:

Link către comentariu

Arata mai ok, mai curat cu doar un tip de "DRL-uri" :D

Combinatia Angel Eyes + TFT tip audi e prea de tot...

Oare pt Passat 3C se gasesc ceva in genul celor de mai sus ?! :P

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Poate ne intalnim mai multi data viitoare :salut:

Oricum toate sunt frumoase :)

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina ta. S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. Am vazut emblema imbracata in autocolant si sincer arata foarte bine dar ma indoiesc sa tina in timp. As vrea sa-mi spui si mie urmatoarele: cat ai dat pe antena tv pentru dvd player , consola cu lumina ambientala , lumini albe interior si de unde le-ai luat. Multumesc frumos.

Link către comentariu

cam asa ar trebui sa arate farurile pe care ti le-ai achizitionat...:icon_thumright: asta daca nu lasi ledurile galbene pe ele...:rolleyes:

photo0025z.th.jpg

cand le montezi?:scratch:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!