Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

i-am spus si eu de inscriptionarea de pe haion... cand o sa fie ceva timp o sa treaba prin mainile mele...

farurile mai negre...te cred...ca cele de GTi...si ti-as recomanda sa cauti sa le vinzi pe cele actuale si sa iti iei de GTi ptr o dif in plus...

de colant...ce sa zic....mie sa nu se faca in cute ( sa se botesca) pana acolo..:)

Link către comentariu
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

Vreo 2 poze asa facute pe inserat. :(

post-11369-1238261469_thumb.jpg

post-11369-1238261534_thumb.jpg

post-11369-1238261571_thumb.jpg

post-11369-1238261584_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Am reusit sa imbrac si emblema spate in colant negru lucios, sunt multumit de aspectul care il da, dar nu sunt 100% multumit de cum s-a lipit pe marginea emblemei, dar asta se observa doar daca te uiti la ea mai aproape de 1 m. Am gasit si colant fumuriu si trasparent pentru triple dar trebuie sa astept sa se dea comanda la firma respectiva de materie prima ca de nu poate sa comande doar 1m2 de colant dintr-asta de care am eu nevoie ca mai mult costa transportul.

Mai am si vreo 2 poze cu negresa care pana acum isi face treaba fara greseala si fara probleme tehnice :eek:

Mai multe poze din spate cu emblema neagra zilele care urmeaza dupa ce o sa fie spalata.

post-11369-1238607584_thumb.jpg

post-11369-1238607620_thumb.jpg

post-11369-1238607716_thumb.jpg

post-11369-1238607787_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Mare adevar graiesti,dar faza nasoala e ca nu se potriveste airbagul de la volanul meu pe unul in 3 spite de piele sau de Gti ca daca era asa cred ca il aveam schimbat pana acum, iar cu tot cu airbag deja costa prea mult si de banii aia iau prelungire spate de Gti si tipsuri evacuare, praguri si mai raman si bani ;) .

Ar mai fi varianta sa il imbrac pe asta in piele la colegul Hussi ca am vazut ca face treaba foarte buna, dar momentan mai merg ocazional prin talcioc aici in Galati poate gasesc vreun bisnitar cu care sa fac schmb de volan si sa-i mai dau acolo 100-150E max.

Vin cu o intrebare, vreau sa iau prelungire bara spate de Gti si acum nu stiu daca sa o mai si vopsesc in culoarea masinii in afara de partea aia cu decupajul de evacuare sau sa o las asa cum vine ea nevopsita, tinand cont ca masina mea e neagra si badourile sunt nevopsite?

Link către comentariu

Eu zic ca fusta fata trebuie sa fie la fel cu cea spate. Deci ori ambele vopstie, ori niciuna :rolleyes:

Spor

Link către comentariu

@Rex-Atunci nevopsita sa ramana ambele ca ies si mai ieftin :blah:

Am facut si o poza cu spatele mai de la distanta sa vedeti cum arata cu emblema spate neagra :offtopic: , mie imi place doar ca acum trebuie sa fac neaparat si triplele ca sare cam repede in ochi rosul ala.

post-11369-1238660205_thumb.jpg

Link către comentariu

Iti dau un sfat pentru lista de modificari: trece suspensia top-priority ca arata ca o struto-camila asa.

Link către comentariu

Auras vezi ca exista pe e-bay Germania, o folie speciala pt stopuri, care se aplica deasupra, in fel de ochelar, si o da f bine...

Link către comentariu

Din pacate eu sunt sincer... si iti spun parerea mea... nu lasa emblema spate neagra... dupa ce o sa faci si stopurile negre nu o sa arate bine masina. Eu zic sa dai folia jos de pe emblema si sa faci stopurile. Si astfel se va pastra combinatia argintiu-negru.

In rest... la fel... suspensia e importanta. Bafta!

Link către comentariu

Si eu recomand scoaterea autocolantului de pe emblema. Daca intr-adevar vrei "sa o ascunzi" si sa obtii un clean look cel mai bine o scoti de tot dar asta o sa implice costuri unpic mai mari dar rezultatul va fi pe masura. Legat de suspensie iti recomad Koni STR.T... este ideala. O am pe masina si poti vedea o descriere a avantajelor in topicul meu, dupa ce am mers atat in oras cat si la drum lung. Obtii coborarea cu 30mm fata spate (ceea ce te intereseaza cel mai mult pe tine dupa schimbul de jante), o sa fie unpic mai rigida dar in acelasi timp comfortabila in oras ...si la 15 mil amortizoare + arcuri chiar nu cred ca e mult. Si eu am strans banut cu banut si nu regret. Succes in continuare :))

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Koni STR.T nu sunt disponibile pentru Golf V (cel putin asa scrie aici)

Mie imi place emblema neagra si ma bate si pe mine un gand.

Bafta.

Link către comentariu

@Tiganu-nu imi plac deloc cum vin ochelarii aia pentru triple.

@Circoloco-Koni Str. dupa cum zice si Acidutzul nu exista pentru Mk5.

Emblema spate momentan va ramane neagra ca imi place foarte mult cum arata si cred ca o sa dea si mai bine daca as avea si triplele pe negru.

@AaronNel-tare faza cu stuto-camila, am ras de n-am mai putut -_- , acum pe bune chiar am in plan sa mai cobor masina si sa lasam gluma la o parte :dry:

La recomandarea catorva colegi de pe forum, am cautat si am gasit un set de arcuri de Gti care vreau sa le pun pe amortizoarele stock sa mai cobor masina-1,5cm ca arata perfect ca si inaltime si nici nu coboara asa de tare, acum nu stiu cat de dura o sa fie masina cu alea, voi ce parere aveti ? Un coleg care a postat mai sus mi-a gasit si el un set de arcuri de Gti si sustine ca sunt aceleasi arcuri de pe Mk5 lui sportline cu suspensie sport de fabrica, totusi mie mi-a zis unu de la Scorpion ca ar fi mai dure arcurile astea de Gti fata de Sportline, ce parere aveti si in special cei care aveti Gti sau cei care ati mers vreodata cu Gti cum vi se pare suspensia in comparatie cu suspensia stock de pe un trendline?

Daca primesc sfaturi afirmative cu privire la arcurile astea cel mai probabil le voi lua pe 11-12 apr cand o sa ajung la Buc la salonul de tuning ca ma duc sa imi scald un pic ochii :Driver:

Link către comentariu

si pe mine ma tenteaza ceva la "low" insa unul cu GTI sau cu sportline nu iti poate da cu parerea despre cum e in legatura cu ce vrei tu sa faci intrucat tu vrei sa mergi pe amortizoale stock...ceea ce nu cred ca e tocmai ok... ptr ca daca arcurile de GTi sunt mai scurte, cam zic eu ca si amortizoarele ar fi mai scurte...

deci...nu stiu cat e de ok sa pui pe telescoapele stock - mai lungi si mai moi... arcuri mai scurte si mai tari...

daca e ok...as vrea si eu...:))

Link către comentariu

Si pe mine ma bate gandul la arcuri de GTI pe amortizoarele stock. Eu as vrea ceva -35mm dar am ET35 la jante si e imposibil sa pun asa ceva. Si asa mi-e cam frica si cu -15mm de pe GTI.

Inca putin si devii ALL BLACK! :P

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
Mare adevar graiesti,dar faza nasoala e ca nu se potriveste airbagul de la volanul meu pe unul in 3 spite de piele sau de Gti ca daca era asa cred ca il aveam schimbat pana acum, iar cu tot cu airbag deja costa prea mult si de banii aia iau prelungire spate de Gti si tipsuri evacuare, praguri si mai raman si bani :D .

Ar mai fi varianta sa il imbrac pe asta in piele la colegul Hussi ca am vazut ca face treaba foarte buna, dar momentan mai merg ocazional prin talcioc aici in Galati poate gasesc vreun bisnitar cu care sa fac schmb de volan si sa-i mai dau acolo 100-150E max.

Vin cu o intrebare, vreau sa iau prelungire bara spate de Gti si acum nu stiu daca sa o mai si vopsesc in culoarea masinii in afara de partea aia cu decupajul de evacuare sau sa o las asa cum vine ea nevopsita, tinand cont ca masina mea e neagra si badourile sunt nevopsite?

mare sef, eu cred ca ar veni mult mai bine vopsita fusta spate, pentru ca si deoarece o face mai lucioasa decat este cea nevopsita si o sa se vada frumos, plus ca in afara de asta poti sa pui putina folie de carbon pe partea cu decupajul de sub bara.

sper sa gasesti pe bisnitarul ala cu volanul si sa pui un volan de gti sau in 3 spite si in afara de asta nu stiam ca e asa scump un airbag :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Volanul deocamdata mai are de asteptat.

Azi sper sa reusesc sa imbrac cu colant fumuriu transparent triplele.

Cateva poze facute dupa ce am spalat un pic masina, pacat ca azi a plouat si s-a murdarit foarte tare :somnmare: .

Saptamana asta sper sa comand pragurile de Gti si prelungirea de Gti sau cine stie poate chiar de R32(cam scumpa) si poate pana de Paste le si montez.

post-11369-1239713019_thumb.jpg

post-11369-1239713099_thumb.jpg

post-11369-1239713106_thumb.jpg

post-11369-1239713230_thumb.jpg

post-11369-1239713242_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Bafta la innegritul stopurilor... daca o sa-mi placa.... probabil o sa fac si eu pasul asta :)

Link către comentariu

@GbrGeorge-Prefer sa ii zic bufnita ca asa ii spune prietena dupa aspectul dat din fata si ca sta incruntata :ceuameni:

Poze cu triplele smoked, dar pacat ca masina este super murdara si cu mentiunea ca ieri a fost spalata :lol:

Cu aplicatul colantului pe triple nu a fost asa de simplu pe cat se spune, per total a iesit super bine, doar ca unul din stopurile alea mari care a fost imbracat primul facuse vreo 2 bule, dar care au fost intepate si s-au mai tras.

Per ansamblu sunt foarte multumit de cum au iesit, acum sa vedem cat o tine si mai fac mentiunea ca triplele au fost date jos pentru a pune colantul si a fost aplicat si pe marginea aia de jur imprejur pe interiorul stopului.

post-11369-1239728586_thumb.jpg

post-11369-1239728615_thumb.jpg

post-11369-1239728685_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

nu e asa usor din cauza neindemanarii sau a faptului ca cine l-a pus nu era obisnuit...

arata bine... :))

Link către comentariu

Maina murdara, numarul curat ca lacrima :P

Arata ok stopurile, ce-ai vrea sa mai faci "negru" la masina asta ?! :)

Ar merge si numere de inmatriculare negre cu inscrisurile albe... :angry:

Modificat de Riddler
Link către comentariu

O idee: Scoate stergatorul spate (arata mai frumos)

In rest masina arata foarte frumos. Bafta la restul de modificari :angry:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina , mai ales stopurile smoked care sunt de mare efect , si as vrea sa intreb cum le-ai facut?Exista o folie speciala sau..?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!