Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

andrei.toledo

Arata foarte bine cu noile jante.Am vazut-o live si pot spune ca nu este chiar asa de inalta precum pare in poze.Acest efect este datorat blitz-ului care a luminat si pasajele rotilor.

Asteptam vreme insorita si cu masina spalata pentru a face niste poze mai frumoase.

Link către comentariu
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

@4ABC-Jantele au ET50, iar referitor la jantele Oem ca tot ai zis ca nu te omori cu jantele aftermarket, nici mie nu imi plac modelele Oem :)) , marea majoritate sunt banale ca aspect, singurul +pentru ele ar fi rezistenta marita.

@Ricuss- Mersi.

@Andrei Jse-Pozele sunt facute imdeiat dupa ce am coborat-o de pe cric la vulcanizare si chiar ca era inalta, initial m-am speriat si am zis ca nu se poate sa arate asa :) , dar m-a asigurat baiatul ala care le-a montat ca se mai lasa dupa ce merg un pic cu ea, zis si facut m-am invartit aseara un picut prin oras si s-a mai asezat.

M-am gandit sa fac si o lista cu prioritati pentru masinuta in viitorul apropiat, acum nu stiu exact ordinea, dar ramane sa vedem cum stam cu banutii:

-prelungire spate de R32(cam scumpa), daca nu 100% de Gti o sa fie, iar faza buna e ca nu o sa mai necesite vopsire ca oricum masina e neagra si bandourile sunt nevopsite +tipsuri evacuare ca la Gti

-praguri de Gti tot nevopsite

-buza bara fata de Cupra montata cu mici adaptari pe bara originala

-o grila fara emblema si eventual Bad boy look

-o suspensie sport fixa(e mai ieftina) sau reglabila, dar deocamdata sa ma mai obisnuiesc cu jantele

-o camera de mers cu spatele pentru witson(faza nasoala e ca ma costa montajul mai mult decat camera).

-ma bate gandul sa desfac farurile si sa le fac interiorul negru Joey mode, eventual sa pun si niste leduri ca la modelele de audi mai noi(asta e in faza de proiect momentan).

-sa imbrac volan, cotiera si mansonul schimbatorului in piele sau sa schimb volan cu unu in 3 spite de piele sau de Gti dar nasol ca trebuie schimbat airbagul, poate gasesc vreun bisnitar in foame si fac schimb de volan cu el complet.

Si lista poate continua dar deja cand ma gandesc ma ia durerea de cap cati bani trebuie pentru toate astea.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Arata bine jantele! Pune niste poze si ziua!

8 x 17 cu et 50 arata foarte bine pe Golf 5 (stiu din experienta :))

Masa noilor jante este intr-adevar mica!

Cand dai masina jos de pe cric sta mai sus decat de obicei (mi s-a intamplat si mie; eventual vezi pozele de la montare de pe topicul cu masina mea).

Referitor la noile modificari... toate par foarte ok, mai putin camera pt spate la care nu ii gasesc utilitatea.

Sanatate si spor la modificari!

Link către comentariu

frumoase jantele...:)

si...un sfat...incearca pe cat posibil sa nu virezi pe loc fara a misca masina - omori directia si sa nu o calci tare cu rotile virate mult - omori planetarele si capetele de bara... - crede-ma stiu ce vb...:P

Link către comentariu

sunt gelos pe navigatia ta...dar imi vine randul... :frigbaitata: am reusit sa fac un topic si l-am adaugat...astept sa dai o privire. de fapt ti-am trimis pozele astazi...

frumoase jantele...:icon_thumright:

si...un sfat...incearca pe cat posibil sa nu virezi pe loc fara a misca masina - omori directia si sa nu o calci tare cu rotile virate mult - omori planetarele si capetele de bara... - crede-ma stiu ce vb...:Driver:

asa este...eu le am pe 18'' si mi-e teama ca in curand voi intampina aceeasi problema...

Link către comentariu

@Kalu-Mersi de sfaturi si o sa tin cont de ele si oricum de cand am pus jantele pe 17 merg foarte atent si nu trag de masina ca stiu consecintele-planetare, brate, ambreiaj care-i cel mai important, etc.

@GBR-Daca vrei facem schimb de masini si asa faci rost si de navigatie :nono: si eu ma aleg cu 2.0 tdisi DSG :frigbaitata: .

Pun si o poza facuta cu telefonul printre niste cumparaturi, sper sa spal masina azi ca mie mila cat de murdara e si sa fac o sedinta foto profi.

Imi plac foarte mult cum dau jantele pe ea si atrag priviri in trafic si multi prieteni ma intreaba cat am dat, cum sunt, etc :blink:

post-11369-1237624698_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Tare masina cu look-ul asta all black. Mai iti trebuie niste faruri xenon look sau chiar alea cu interior negru fara lupa si ar arata foarte agresiva.

Succes in continuare! :))

Link către comentariu

cat te a costat Witson-ul ?am si eu cass ul ala de fabrica stock si vreau sa l schimb.si un rcd 310 care sa umple spatiul e 44 de milioane..si am ras o spataman cand am auzit cat costa cassul asta la reprezentanta.mai bine iei un dvd.ast un mesaj privat

Link către comentariu

Mersi de apreciere Andrei JSE, iar in viitor apropiat urmeaza sa gasesc o solutie pentru a face si triplele negre, ori cu folie, ori cu vopsea si gata, dar totusi as prefera prima varianta care este si reversibila.

Referitor la faruri Hella xenon look mi se par prea scumpe si la faza cu vopsitul interiorului farurilor in negru deja este in plan de proiect si urmeaza sa le fac cand am timp, ba chiar am facut rost si de un far pe care voi testa mai intai sa vad cum iese si daca imi place le fac si pe ale mele, ba chiar m-am documentat si ce materiale imi trebuie, tot.(p.s. si am in plan sa incerc sa montez si niste leduri in interiorul farului sa vedem daca iese ceva).

Link către comentariu

Poze dupa o baita si dupa o ceara data asa in fuga, de mentionat ca in pozele de la sfarsit primise ceara si se observa ca e mai stralucitoare vopseaua pe ea.

post-11369-1237719421_thumb.jpg

post-11369-1237719441_thumb.jpg

post-11369-1237719502_thumb.jpg

post-11369-1237719515_thumb.jpg

post-11369-1237719575_thumb.jpg

post-11369-1237719587_thumb.jpg

post-11369-1237719643_thumb.jpg

post-11369-1237719653_thumb.jpg

post-11369-1237719712_thumb.jpg

post-11369-1237719725_thumb.jpg

post-11369-1237719804_thumb.jpg

post-11369-1237719818_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Intrebare : folia aia e cam inchisa, nu ai probleme de vizibilitate noaptea ? Sau ziua, cu Politia ? :Driver: Am avut si eu pe o Octavie folie Super Dark Black pe toate geamurile, si noaptea trebuia sa dau geamul jos, daca vroiam sa vad ce vine din lateral, si pana la urma mi-a luat Politia talonul, si a trebuit sa o dau jos de tot :soare:

Modificat de razvand
Link către comentariu

faruri si stopuri negre si ai masina de mafiot :>

:icon_rambo:

arata foarte bine :>

spor la modificari

Link către comentariu

de accord cu 31RZV.

Masina arata foarte bine all Black dar cred ce ar completa-o ar fi un set de stopuri de R32 redsmoked,un setr de baruri pe negru si sticla de semnalizare de pe oglinzi tot smoked.atasez poze cu fiecare dintre ele,sa se vada exact.Sper sa iti placa,numai bine ,drum bun!

Prima poza e cu stopurile,a 2a cu farurile,a 3a cu oglinzile :icon_thumright:

post-20287-1237731276_thumb.jpg

post-20287-1237731287_thumb.jpg

post-20287-1237731296_thumb.jpg

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

stopurile ca stopurile...dar farurile strica tot... vezi ca sunt cele ptr GTi...au acelasi pret ca cele albe...:rolleyes:

ptr Razvand , bine ai spus ca ai avut pe o Octavie folie Super Dark Black , de asta trebuia sa dai geamurile jos...la echivalentul calitativ al lui Super Dark Black, 5% transparenta vizibilitatea creste cu mult...;) ( daca nu s-a inteles ce am vrut sa spun, ma refeream la folia de calitate , nu la bazar)

Modificat de kalu
Link către comentariu
andrei.toledo

2 poze de astazi de la intalnire :) .Faruri , triple si emblema pe spate innegrite si e perfect :)

imgp4146.th.jpg

imgp4148.th.jpg

Link către comentariu

Din punctul meu de vedere emblema cromata de pe hayon completeaza perfect spatele si ii da o imagine mai buna,e ceva stralucitor in "atata" negru.Daca ar innegrio si pe ea spate ar devenii plictisitor si banal. Parerea mea :)

Link către comentariu

ai o supermasina. abia astept sa te vad cu pragurile de gti. o sa ti-o schimbe perfect din lateral. sa imi dai mai multe detalii la cum vrei sa innegresti farurile pe fata (daca am inteles eu bine) si vezi ca am primit "reclamatii" ca etrierele mele rosii nu vin bine cu jantele si culoarea masinii. sa imi spui daca ies mai bine gri sau negre. imi plac foarte mult jantele...vorba cuiva de aici...masina de mafiot

Link către comentariu

@Razvand-Kalu stie :P si exact cum zice el 5% dintr-asta cum am eu Llumar nu se compara ca vizibilitate din interiorul masinii cu super dark black din bazar, probleme n-am avut cel putin pana acum.

@31RZV-Ms, vin ele si farurile cu interior negru si triplele, dar inca mai caut autocolant fumuriu transparent si tot nu gasesc. M-ar tenta si faruri de la Dectane si triple negre cu led, dar sunt prea scumpe pentru bugetul meu.

@Kalu-in nici un caz nu o sa iau farurile cu interior negru Oem, ci o sa incerc sa le desfac pe ale mele si le vopsesc interiorul pe negru, din ce m-am documentat se desfac destul de usor si rama aia care e la interior la fel se demonteaza ptr a fi vopsita (chiar am facut rost de un far spart in spate si o sa testez initial pe acela sa vad daca imi iese calumea faza cu desfacutul si etansatul la loc, dar pentru asta imi trebuie timp liber care nu prea il gasesc), iar in caz ca nu iese, cumpar 2 faruri cu lupa si interior negru(mi-ar placea Dayline) si gata.

@But Fns-triplele oem de R32 nu ma atrag deloc, apai sa mai dau 2-300E pe ele ;) , daca n-o sa imi placa astea ale mele innegrite cum le are Kalu, poate gasim ceva aftermarket, iar referitor la semnalizarile din oglinzi black o sa vina si alea cand o sa fac triplele.

@Andrei toledo-Ms de poze.

@Gbrgeorge-In opinia mea etriere rosii vin bine la orice culoare si orice masina si rosii le-as face orice ar fi si nu conteaza ca oricum sunt destui carcotasi pe forum si marea majoritate au masinile stock-aici ma refer la categoria aia de persoane care au conceptia aia''la ce ajuta jantele de aliaj fata de table" -intelegi la ce ma refer.Ptr mai multe detalii despre vopsitul farurilor vb pe mess.

Jantele m-au innebunit si pe mine si de fiecare data cand ma dau jos din masina mai arunc o privire si o admir, sunt un model mai special, mai rar si se preteaza foarte bine la liniile masinii si ieri la intalnirea de la Galati au facut senzatie, toti le-au admirat.

Cam asa o sa arate sper farurile.

post-11369-1237794240_thumb.jpg

post-11369-1237794251_thumb.jpg

post-11369-1237794457_thumb.jpg

post-11369-1237794671_thumb.jpg

post-11369-1237794688_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

la focsani a fost intalnire de ... 4 insi cu 4 golfuri de care suntem toti satui ca ne vedem toata ziua in oras. poate o sa vin si eu la intalnire la galati sa ma anunti cum fac si la cat sa fiu acolo.

Link către comentariu

trebuie neaparat etrieri rosii ... si se vor potrivi de minune. in schimb emblema de pe spate laso asa ca arata foarte bine .. cred ca si aia de pe fata ar merge lasata cromata ... parca e prea inchisa ... mai trebuie si putin contrast ... sau daca nu o grila fara semn ...

:> bafta

la tine george sincer .. nu se potrivesc etrierii rosii ..

Link către comentariu

Etrierii sunt rosii, dar anul trecut cand i-am facut din lipsa de cunostinte si pentru ca nu am citit dinainte topicul cu vopsire etrieri am dat decat pe partea care sustine placuta de frana nu si pe partile alea exterioare care fac corp comun cu etrierul si dupa ce am vazut ca trebuia sa fi dat si pe alea mi-a fost sila sa dau iar jos rotile si sa vopsesc iar. Maine daca am timp si daca gasesc spray de la Duplicolor rosu poate le dau inca o mana si dau si pe partea care a ramas nevopsita.

Pentru cei care nu au observat ca exista totusi un pic de rosu acolo atasez si o poza :D .

post-11369-1237805368_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

sper sa nu uit sa fac ceva poze masinii unui coleg : full smoked pe spate (triple si semn) si semnul pe fara negru lucios( in culoarea masinii - vine mult mai bine decat cu el negru mat) .acesta are farurile care le-am avut eu la "prima mana" , cele pe fond gri... i'll be back!!! :)

Link către comentariu

asta e golful colegului...ca sa-ti faci o idee... imi pare rau ca nu l-am prins spalat...are cu totul o alta infatisare :( :

240320090012.th.jpg 240320090022.th.jpg 240320090032.th.jpg

Link către comentariu

@Kalu- mersi de poze, nu arata rau deloc MK5-ul colegului. Referitor la emblema fata Vw de pe masina mea este vopsita negru lucios, iar ca o recomandare ptr colegul spune-i sa dea jos literele Golf si 1,6. :)

Referitor la triple si emblema spate full smoked as cumpara si as pune chiar acum faimosul autocolant negru trasparent, dar problema e ca nu gasesc pe nicaieri prin Galati, poate ma ajuta vreun baiat din Iasi sa il cumpere si sa mi-l trimita, banii pot sa ii trimit dinainte. Crede-ma ca i-am disperat pe astia de la firmele care pun autocolant si vad ca tot nu au de gand sa aduca asa ceva. Cred ca ma supar si le duc la un vopsitor profi si le fac smoked :D

Farurile totusi le-as vrea mai negre.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!