Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

Mare grija la gropi cu jantele alea, eu am pe 18" Borbet, si din cauza gropilor le tot roluiesc .... am dat odata intr-o groapa, de am spart doua jante .... deci, repet, mare grija, mai ales daca ii pui anvelope cu balon mic (eu am 225/45/18)

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri :) .

@Redfighter-Literele de pe haion o sa fie date jos, in principiu cand se mai incalzeste un pic, doar ca nu as vrea sa ramana urme in locul lor si cred ca o sa fie nevoie si de un polish. Bara de spate mai mult ca sigur o sa fie schimbata cu una de Gti, dar mai intai trebuie sa ma hotarasc daca sa pun una de R32 cu evacuarea pe mijloc sau una gen Rieger sau ABT cu evacuare pe ambele parti lateral si praguri, dar asta in functie de bani ca deja am cheltuit fondurile pentru masina pentru primavara asta.

@Xs-Jantele intr-adevar seamana cu ale tale si au aceleasi specificatii si greutate, doar ca ale tale sunt mai de firma-OZ :blah:

@Razvand-In principiu o sa incerc sa fiu foarte atent la gropi, dar stii cum e daca e sa se intample, asta e. Inainte sa pun tablele am avut Rial pe 16 si cu balon de 55 si aveam grija si la un moment de neatentie si tot am indoit 2 jante, dar s-au indreptat perfect, cu astea pe 17 care or sa fie cu balon de 45 o sa fiu si mai atent. P.S.-Abia astept sa le pun pe masina. La tine sunt si jantele mai mari, dar si masina este ceva mai grea decat Golful si poate din acest motiv s-au spart cele 2 jante.

Azi masina a primit leduri albe tip xenon in loc de becuri in palfoniera fata-spate(multumesc Mihai-Jaf) si ramane de vazut ce o sa fac cu luminile de la picioare ca sa scap de ele sa nu mai fie galbene.

Poze o sa apara de indata ce o sa am putin timp si sa fie pe inserat sa vedeti cum arata.

Link către comentariu

Poze cu ledurile din plafon cum am promis, pacat ca sunt de calitate slaba ca sunt facute cu telefonul :ceuameni: , in realitate se vad mult mai bine, acum sa vad ce solutie sa gasesc ptr luminile de la picoare din fabrica ca ma enerveaza ca au ramas galbenul ala obositor, voi aveti ceva idei?

.

post-11369-1233065573_thumb.jpg

post-11369-1233065584_thumb.jpg

post-11369-1233065664_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte dragute modificarile tale ...navi foarte de efect iar jantele cred ca o sa schimbe foarte mult in bine ....ce sa zci inspirat pana acum si multa bafata in

continuare........

Link către comentariu

oare ce idee tiam putea da ,decat sa incerci tot cu led...sau bec pe alb crome...:icon_thumright: ptr plafoniera de unde le-ai produs si cat au fost ca pret?

Link către comentariu

Ms de uarari la toata lumea.

@kalu- ledurile le-am luat de la cineva de pe forum B-xx-Jaf (Mihai) si va recomand sa aplelati la el cu incredere ca e super de treaba.

Referitor la cum as putea sa scap de lumina galbena de la luminile de la picioare va spun ca nu pot sa montez leduri ca e faza aia cu erare de bec ars si le stinge imediat calculatorul masinii, iar referitor la becuri crom n-am vazut pana acum cum se vad dar presupun ca numai albe nu. Cred ca cel mai sigur o sa incerc sa vopsesc albastre sau rosii becurile actuale, numai ca stiu de cand aveam Dacie si pozitii fata vopsite albastru cu timpul de la caldura degajata se curata, totusi cand am ceva timp incerc si varianta asta cu rosu.

Link către comentariu

Frumoasa , totusi nu-mi place fix-ul tau cu folia- e mult prea neagra!

Parerea mea!

Bafta la modificari!

Link către comentariu

@Ricuss-Ce pot sa zic ca-i prea inchisa folia, in nici un caz am vazut de la alte firme producatoare si era si mai inchisa, iar a mea de cand am pus-o pe masina s-a mai deschis un pic, exact cat trebuie. Din afara daca te uiti asa mai de aproape se observa umbre in masina, dar nu se vede cine si ce e in masina.

Sincer sa fiu pana acum am avut folie pe toate masinile si nu stiu daca as putea sa merg fara, in special noaptea-am mers acum cateva zile cu masina fara folii si ma deranjau tare de tot farurile celui din spate si aceeasi faza ziua cand e soare puternic :angry: , stii cum e fiecare cu nebuneala sa :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

@Kalu-O fi folia ta si mai inchisa, dar si a mea e tot 5% transparenta pe toate geamurile :P

New Update- Emblema fata vopsita neagra, ce parere aveti? Mie imi place foarte mult cum arata, o face sa para mai rea :blah_:

Mi-a venit si janta care am comandat-o noua, acum astept sa se mai incalzeasca un pic sa le urc pe masina, cred ca undeva pe la inceputul lui martie, daca ma gandesc cat a costat ma ia durerea de cap :P

Urmeaza sa pun autocolant negru pe emblema(manerul de deschidere a portbagajului) zilele astea si sa dau jos literele cu Golf si Tdi de pe haion ca sa arate mai clean- apropo cu ce curat banda adeziva care ramane si lipiciul ala?

post-11369-1234453663_thumb.jpg

post-11369-1234453887_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Salut,

Imi place ''bijuteria'' sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.In legatura cu folia pe fata nu ai avut probleme?Pe luneta la mine folia este de la SOALR ZONE si e dintr-o singura bucata :blah_:

Link către comentariu

auras le dai jos cu feonul,nu raman urme.

eu asa am facut si la golf si la leon.

clean look all the way :(

Link către comentariu

@Aronel- M-am gandit si la faza cu benzina dar benzina nu ataca si lacul de pe vopsea, nu se matuieste locul ala. In orice caz am reusit sa dau si literele de pe haion jos cu nailon de pescuit, iar adezivul ramas in urma lor l-am curatat cu degetul gol si cu unghia si am dat cu putin alcool tehnic, cred ca am facut si ceva zgarieturi, dar o sa-i dau cu putin polish si sper sa fie rezolvata problema, dar mai intai sa treca vremea asta ploioasa ca sa pot sa spal masina-Poze in cateva zile.

Am rezolvat si problema cu lumina obositoare galbena de la picioare fata din fabrica si am pus becuri rosii si sunt multumit de cum se vede. As fi vrut sa pun leduri ca in plafoniera dar cica nu se poate ca le stinge calculatorul masinii, iar cu improvizatii de genul sa pun si banda de led si bec nu sunt de acord. Poze de calitate slaba ca sunt facute cu telefonul dar asa ca sa va faceti o impresie si scuzati mizeria.

post-11369-1234523246_thumb.jpg

post-11369-1234523539_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

ti'ai facut curaj si ai innegrit sigla :rolleyes: arata mai "mad", spor la modificari :D

Link către comentariu

Foarte tare ambient light-ul. Felicitari pentru masinuta. :icon_thumright:

Da mult mai binr acum.

Cu ce ai vopsit emblema VW?

Tot caut sa cumpar o grila SH dar nu da rau nici ce ai facut tu. Ma bate gandul.

Link către comentariu

Arata mult mai bine cu stema neagra.Asteptam si poze cu spatele clean.De asemenea arata bine si lumina din interior rosie.

Acum mai ramane de vazut cum va arata cu jantele bine sau foarte bine.

Multa bafta in continuare!

Link către comentariu

Poze cu spatele clean, mai exact fara literele Golf si Tdi, doar ca sunt cam slabe calitativ deoarece au fost facute cu telefonul.

@Florin&David-Emblema a fost frecata cu smirghel de granulatie mica si dupa a fost vopsita cu spray negru lucios, am dat o data am lasat sa se usuce un pic si dupa i-am mai dat un strat.

@Andrei.toledo- Si eu abia astept sa se mai incalzeasca un pic si sa pun jantele pe masina.

post-11369-1234635519_thumb.jpg

post-11369-1234635659_thumb.jpg

post-11369-1234635673_thumb.jpg

post-11369-1234635727_thumb.jpg

post-11369-1234635737_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Masinuta a primit cadou un aparat de spalat cu presiune din ala micut Karcherer K2 si intre cateva spalarile de la spalatorie cand masina e foarte murdara, o mai spal si eu din cand in cand.

Am facut vreo 2 poze dupa spalare, dar m-am chinuit un pic deoarece era soare si se usca repede samponul pe ea si mudaria, in final am reusit sa termin, mi-a luat in jur de 30-45 min cu tot cu sters cu laveta din piele.

Am schimbat si stickerul si am pus unul micut rosu sub stopul de frana de pe mijloc, multumesc Xs ptr sticker, cu mentiunea ca am schimbat stickerul deorece ma enerva sa tot fiu intrebat daca am pus masina la vanzare de catre cei care nu bat prea bine la distanta :D

In 2-3 saptamani maxim sper sa pun jantele de aliaj pe masina cu toate ca vad ca drumurile se strica din ce in ce mai tare peste tot si nu prea ma indur sa imi bat joc de jante.

.

post-11369-1235475051_thumb.jpg

post-11369-1235475062_thumb.jpg

post-11369-1235475113_thumb.jpg

post-11369-1235475123_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

In seara asta mi-am luat inima in dinti si m-am dus si pus jantele pe 17 pe masina cu anvelope Michelin Pilot Primacy 225/45/17. Jantele in cauza sunt Mak XLR Ice Black cu 8J latime si ET50.

Ca impresii facute asa dupa cativa km facuti prin Galati e ca masina s-a mai inaltat un pic, gropile si damburile si opritoarele alea de la trecerile de pietoni nu se simt chiar deloc si suna parca mai infundat decat cu 15 si anvelope de iarna si la capitolul asta sunt super multumit. S-a imbunatatit un pic franarea parca, dar am o mica senzatie ca masina este mai greoaie cu toate ca jantele sunt din categoria ultrausoare cantarind 7,7kg fara anv si 17 kg cu anvelopa/janta, fata de 15-16kg cat au tablele pe 15 cu anvelope de iarna.

Pozele sunt facute cu telefonul mobil primele 2 cand abia era masina coborata de pe cric si acum parca s-a mai asezat un pic, dar tot mi se pare inalta si am in plan pentru viitor o suspensie sport care sa coboare cu 3 cm, dar sa vedem cum stam cu bugetul, iar restul de poze sunt facute cu un aparat(multumesc Andrei) dar era noapte si sunt facute cu blitz dar tot nu se vede, zilele astea daca se mai imbunatateste vremea o spal si fac o sedinta foto.

post-11369-1237491511_thumb.jpg

post-11369-1237491532_thumb.jpg

post-11369-1237491616_thumb.jpg

post-11369-1237491630_thumb.jpg

post-11369-1237491787_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Alta viata si alt look cu aceste jante.Imi place foarte mult cum ii sta cu toate ca nu sunt adeptul jantelor after-market! :D

PS:Ce ET au jantele? :biggrin:

Link către comentariu

Arata frumos cu noile jante, sa le stapanesti sanatos.

Ai facut o alegere foarte buna cu cauciucurile Michelin Pilot Primacy...imi plac foarte mult aceste cauciucuri. Comparativ cu Eagle F1 care sunt foarte dure si zgomotoase, astea sunt foarte silentioase.

Singurul lucru ciudat este ca pare foarte inalta...si eu am jante pe 17 si este mai joasa sau pare mai joasa (ma refer la distanta intre roata si aripa). :blah_:

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!