Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

Auras,

Te rog sa-m spui si mie cum ai facut ca sa-ti apara harta pe tot ecranul?

Ce soft ai instalat?

La mine se vede pe 3/4.

Multumesc

Modificat de golfulet v
Link către comentariu
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

foarte faina navigatia. schimba total aspectul. ce aveai inainte arata nasol. excelenta alegere!

nici mie nu imi placeau capacele cromate la oglinzi :)

Link către comentariu

Am rezolvat problema

Cu ajutorul celor de pe www.gpsforum.biz am reusit sa instalez o versiune IGO8 care merge perfect pe Witson-ul meu

Le multumesc.

Link către comentariu
  • 1 month later...

A trecut ceva timp de cand n-am mai scris la Masina mea, ce sa zic merge fara probleme pana acum iar de bagat bani in ea n-am mai bagat decat un schimb de ulei si in rest motorina sa fie :Driver:

Am si o poza facuta pe barajul de la Bicaz

O poza facuta in parcarea de la bloc si dupa ce a fost spalata ca venise de la munte de la Lacul Rosu, care de altfel este si ultima poza in care mai apare cu jantele de aliaj care zilele trecute au fost vandute si acum merge pe 15 si urmeaza sa iau cauciucuri de iarna.

O poza cu rotile negre, urate si mici- pe 15, am si capace originale vw pe 15 dar nu le pun ca parca da mai bine asa toata neagra cu rotile tot negre (capacele cred ca le scot la vanzare :P )

post-11369-1222781874_thumb.jpg

post-11369-1222781956_thumb.jpg

Link către comentariu

Planuri de viitor: -anvelope de iarna

-Am facut rost pentru Witson de IGO 2008, tre sa-l pun pe card sa vad cum merge

-Plafoniera tip W8 cu cele 2 leduri rosii de ambianta

-La primavara o sa trec la jante pe 17 (asta e motivul ptr care le-am vandut pe cele pe 16 de aliaj) sau cine stie daca gasesc ceva care sa imi convina la bani le iau si acum :P

Inca nu sunt hotarat daca sa montez un subwoofer si un amplificator ca parca simt nevoia de ceva mai mult bass

Modificari ar fi multe dar din lipsa de $$$ mai asteptam si facem si noi ce putem

P.s Imi place tare mult cum se comporta acum la gropi, sine de tramvai cu jante de tabla pe 15, mai rau e cu aspecul :Driver:

post-11369-1222782384_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Asta vroiam sa spun si eu.Arata ciudat cu jantele de tabla dar in acelasi timp parca se si potrivesc masina fiind neagra. :blink:

Te-am vazut ieri pe la 1 in Tiglina si te-am recunoscut dupa folii si numarul de Buzau.

Spor la treaba sa iti indeplinesti toate planurile de viitor :huh:

Link către comentariu

Acum esti "allblack" :). Asa zic si eu, diferenta intre 15" si 16" o simti cel mai tare la gropi si sine de tramvai. Din pacate, aspectul estetic... N-ai mai pus capacele? Nici eu n-am ajuns sa-i fac poze lu' cumnatamiu cu "noile jante". Oricum, mersi inca o data si inca un 10 si pe aceasta arie de la mine.

Link către comentariu

@ToledoGl- Sorry ca nu te-am observat, dar te salut aici

@Grp- Sa stii ca se simte diferenta dintre 16 si 15, acum parca merg mai tare pe drumuri mai proaste ca nu mai simt gropile si mai ales ca nu mai am aliaj cateodata uit ca tre sa fiu atent. Capacele nu le pun ca le vand si imi iau anvelope de iarna pentru rotile din fata, abia nu mai stau cu grija ca mi le fura si in plus repet imi place cum se vede ''all-black''

Acum gata am inceput sa pun bani deoparte pentru aliaj la primavara de 17, dar tare mi-e frica ca o sa-mi clantane dintii in gura de la drumurile noastre, dar o sa fac sigur miscarea asta

Link către comentariu
  • 1 month later...

De azi bruneta a trecut la cizmele de iarna, am achizitionat 4 anvelope de iarna Sava Eskimo S3

Probleme pana acum n-am avut cu masina de nici un fel, zilele astea o sa primeasca si un schimb de filtre

Planuri de viitor sunt ceva, mai exact cel tarziu pana la primavara o sa primeasca jante noi pe 17 si cu anvelope 225/45/17 din care deja 2 le-am achizitionat la un super pret si 2 super anvelope si in caz ca o sa stau bine cu $$$ poate o grila fara emblema sau macar sa-i fac emblema fata-spate neagra cu autocolant, iar in viitor putin tuning sper o prelungire spate R32 sau de la Rieger cu evacuare dubla laterala si praguri( dar asta abia la vara cred )

Uitati si link-ul unde am deschis topicul pentru jante poate va mai dati cu parerea http://vwforum.ro/index.php?showtopic=51863

Poze de la montarea anvelopelor-asa cocotata mi-a zis cineva ca seamana cu un Tuareg :blah:

2 poze cu navigatia care merge fara probleme pana acum :icon_thumleft:

.

post-11369-1226587790_thumb.jpg

post-11369-1226588187_thumb.jpg

post-11369-1226588192_thumb.jpg

post-11369-1226588198_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut.

Cam ce diferenta de acceleratie si de mod in care se simte puterea este intre passatul de 131 de cai si golful de 105? Am vazut ca ai avut si passat si aveam nevoie de o comparatie.

Link către comentariu

@Mentiro- Ca o diferenta intre fostul Passat si Golf-ul actual este in primul rand cuplul, parca era un pic mai agresiv pasatul, dar si Golf-ul trage destul de bine, cel putin pentru drumurile noastre si pentru mine momentan, dar ma gandesc serios la o resoftare la 140Cp singurul inconvenient este ca nu as vrea sa bag bani in ambreiaj si volant.

Cine stie daca la primavara trec la jantele pe 17 si se misca prea greu vad eu cum fac si mai cresc si puterea un pic :)

Un + pentru Golf ar fi consumul mai mic :)) dar si spatiul interior si portbagaj mai mic :angry:

Link către comentariu

frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos...

legat de navigatia Witson...de cat timp o ai...ce fol la ea si cam ce probleme o avut pana acum?

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

@Coltz-Witson-ul il am din luna 05.2008 si pana acum n-am avut probleme serioase cu el, am scris mai multe impresii in topicul de la Golf 5- Muzica din Golf.

New update- Golfuletele a primit cadou aseara un amplificator micut si un subwoofer Kicker comp10 in incinta slim, ramane sa vad unde si cand am timp sa le montez. Nu ma astept de la cine stie ce bass, doar ceva in plus fata de sistemul stock.

Zilele trecute am facut si comanda de plafoniera centrala tip W8 cu ledurile de ambianta de la reprezentanta Scorpion Galati-cica vine in 4-5 zile, abia astept :)

Am schimbat si filtrele de cand cu frigul asta:motorina, aer si polen cu carbon activ si am pus Mann- Multumiri lui Dan778. :blink:

Am reusit sa rezolv problema cu rescrierea celei de-a 2-a chei care o aveam noua, multumesc ToledoGL si lui Sorin pentru interfata imprumutata. :salut:

Foarte bune si intalnirile de la Galati ca a inceput sa vina lume multa si unii care se pricep cu vag com- Multumesc pe aceasta cale lui Pro nieger care mi-a activat functia de ridicare a geamurilor din telecomanda doar la o apasare de buton-foarte buna de altfel :salut:

post-11369-1229081234_thumb.jpg

post-11369-1229081244_thumb.jpg

post-11369-1229081252_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

sa le stapanesti sanatos si sa faca galagie.

cat a fost wooferul?

cred ca o sa iau si eu unul slim pt ca acum am porbagajul mai mic ca la o ibiza

Link către comentariu
(...)

Multumesc pe aceasta cale lui Pro nieger care mi-a activat functia de ridicare a geamurilor din telecomanda doar la o apasare de buton-foarte buna de altfel :D

ai alarma din fabrica sau una montat ulterior ?!;)

nu de alta dar vreau sa stiu si eu care este smecheria :)

ai BC Minidot parca ?:P

Link către comentariu

@Riddler-Nu am computer de bord de nici un fel, nici mare nici mic. Toata treaba cu ridicatul geamurilor inainte de activare trebuia sa tin apasat pe butonul de inchidere de la telecomanda pana ajungea geamul sus, acum tin apasat pana apuca sa plece geamul in sus si gata iau degetul de pe buton si se inchide singur pana la capat. Functia a fost activata cu Vag Com 704 si s-a umblat la meniul comfort, mai mult nu stiu sa iti spun nimic.

Azi mi-am luat si cablurile si papucii necesare montarii amplificatorului si subwoofer-ului pe masina, cost 65 lei: cablu alimentare 5m rosu destul de gros pentru puterea amplif-ului si o siguranta speciala, 1m cablu negru ptr masa, 2cabluri rca triplu-ecranate ca sa nu fie problema cu bruiajul care are pe el si firul ptr remote, papuci necesari prinderilor si cablu ptr subwoofer de la amplificator.

:icon_thumright: Abia astept sa le montez, dar din cauza weekendului si a faptului ca ateleierele de montaj nu prea lucreaza in weekend o sa astept pana luni, pot sa o fac si eu dar din cauza comoditatii si a lipsei de scule si surubelnite, dar si a frigului prefer sa las pe unul priceput sa o faca sa nu imi para rau dupa.

Link către comentariu

Da. Eu am lasat masina la baietii de la Ziroma sambata dimineata si pe la 12 m-au chemat sa o iau. Pacat ca nu mai lucreaza ei, chiar stiau ce faceau. Incearca pe cosbuc unde ti-am zis pe PM. N-ar trebui sa fie o chestie chiar asa de complicata.

PS: Daca imi aduc bine aminte la Peugeot imi pusesera o siguranta intre alimentarea din baterie si statie. Nu mai stiu daca e acelasi lucru si la G4, dar ar fi bine sa ii intrebi pe cei care il vor monta, daca trebuie si asa ceva.

Si sa-l stapinesti sanatos : ^_^.

Link către comentariu

Update:

-Plafoniera cu leduri de ambianta tip W8 :angry: , urmeaza leduri in loc de becuri dar cred ca dupa sarbatori. Poza facuta slab cu telefonul.

-Masinuta daca a fost cuminte a primit si un detector de radar Cobra 9330 care isi face treaba foarte bine, ma gandesc sa-l alimentez de la plafoniera si sa nu-l mai dau jos si sa-l las in dreptul parasolarului de folie neagra de pe parbriz ca nu se observa deloc.

Referitor la subwoofer-ul si ampificatorul recent achizitionate m-am hotarat sa le montez singur cu prima ocazie cand am timp ca nu-i mare vrajeala ca n-am gasit nicaieri mai ieftin de 100 lei pentru a trege 3 cabluri si mi se pare cam scump, cel putin pentru criza asta financiara :ceuameni:

post-11369-1229348783_thumb.jpg

Link către comentariu

@auras... eu mi le-am montat singur, mare inginerie nu este doar ca o sa iti cam rupi mainile si ai nevoie de ceva scule.. trebuie sa demontezi toate plasticile de sub bord, treci alimentarea pe langa cablul de la capota, silicon sanitar cat mai mult sa nu ai probleme cu apa :rolleyes:, eu nu am demontat stergatoarele si m-am chinuit putin cu plasticul ala de sub parbriz.... Bafta!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

New Update: Am montat amplificatorul si subwoofer-ul, montajul cablurilor si legaturile le-am facut eu, mai putin firul +care vine de la baterie si trece in habitaclu(am fost la un centru de montaj, baietii erau super profesionisti si l-au tras in mai putin de 10 minute pe undeva mai sus de pedale). Sunt foarte multumit de cum se aude subwooferul pentru gama de pret din care face parte si mai ales la cat am dau eu pe ele :sbine:

Azi masinuta a primit si prima spalare pe 2009 cu ceara si dat cauciucurile cu solutie ca sa arate ca noi si cu ocazia asta am facut si vreo 2 poze.

Am facut si o lista cu modificarile care vreau sa le fac pana in primavara-vara:

-Leduri in locul becurilor din plafoniere si in locul luminilor pentru picioare(aici as vrea leduri albastre), asta cel mai probabil pana la sfarsitul lunii in curs cu prima ocazie cand ajung la Bucuresti.

-Jante pe 17 cu interior negru si buza polishata-99% hotarat la Threeface Power.

-Prelungire spoiler spate R32 look sau ceva cu doua evacuari laterale (aici depinde cum stam cu fondurile) si praguri.

-Un kit xenon pe scurta(l-as pune si maine dar mi-e frica sa nu mi se arda integratul de la motorasul stergatoarelor), aici o sa mai astept si intre-timp ma mai documentez.

-grila fata fara emblema.

Lista poate continua dar asta in functie $$$$.

Ma bate gandul sa ma duc sa aplic un strat de vopsea neagra cu putin lac pe lampile spate sa le fac un pic mai negre dar nu foarte tare(am vazut pe la baietii din craiova ca exista autocolant fumuriu transparent, inca mai caut pe aici prin Galati ca ar fi varianta cea mai simpla si reversibila in acelasi timp)

Pozeee ;)

:D

post-11369-1230994319_thumb.jpg

post-11369-1230994342_thumb.jpg

post-11369-1230994361_thumb.jpg

post-11369-1230994433_thumb.jpg

post-11369-1230994447_thumb.jpg

post-11369-1230994505_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Cu toate ca nu prezinta prea mult interes topicul in care este prezentata masina mea astazi i-am cumparat un set de jante din categoria celor usoare Mak Xlr Ice Black pe 17 cu latime de 8J. jantele au pana in 8kg/buc si sper ca in 1-2 saptamani daca ramane vremea frumoasa sa le pun pe masina cu anvelope 225/45/17 care le am trecute si in certificat.

Jantele le-am luat sh, 3 arata foarte bine, iar a 4-a trebuie un pic indreptata ca a fost lovita si e si putin zgariata si va fi pusa pe spate.

Uitati si o poza reala cu una dintre jante. :Driver:

Din ce m-am mai documentat Firma asta de jante Mak (italia) produce jante cat de cat de calitate, iar modelul asta care l-am luat eu XLR (Xtra Light Racing) face parte din categoria jantelor ultra-usoare, acum singura problema sper sa nu se indoaie prea repede.

Astept impresii si sfaturi de la cei care au auzit de Mak sau care le au pe masina si date referitoare la rezistenta acestora.

post-11369-1232807808_thumb.jpg

Link către comentariu

O sa arate foarte bine cu noile jante.Se potrivesc foarte bine cu restul masinii.Asteptam sa le urci pe masina.

Link către comentariu

Foarte frumoasa .. cateva 'comentarii"

renunta la inscriptiile de pe haion

fusta spate schimb-o cu una de gti

Jantele sunt superbe :icon_cool:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!