Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

Ai dreptate folia de pe fata are o nuanta mai frumoasa, asta e si motivul pentru care vreau sa o schimb si pe cea de pe spate, asa diferenta foarte mare nu se vede decat la interior si ce imi place mult la folia de calitate-chiar daca este 5% transparenta, din interior ai vizibilitate foarte buna, iar de afara nu se vede mai nimic in masina, in schimb la folia chinezeasca daca pui nuanta mai inchisa nu mai vezi nimic nici din interior si nici din exterior

La inceputul saptamanii viitoare imi vin si pleoapele pentru faruri :rolleyes:

@ kalu-alta viata acum, alt aspect

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

asa e cu folia..eu la dacie aveam bazar cea mai inchisa..adik echivalentul a 5% transp...si noaptea daca nu era f bine iluminat drmul..mergeam cu geamurile deschise :RO flag: :blink: , in schimb cu asta nu am probleme...;) chiar as putea spune ca ma descurc si la parcari,daca drmul e iluminat cat de cat... :rr: :rolleyes:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Update-Am pus folie Llumar transparenta 5% pe laterale spate si luneta(cu certificare Rar) si laterale fata-arata foarte bine, trebuie sa am putin mai multa grija prin locurile neiluminate, in rest se vede foarte bine.-Am montat pleoape superioare faruri. Pun si poze facute cu telefonul, scuzati mizeria de pe masina dar cu vantul asta si cu praful de la noi e jale.

Poze :Driver:.

post-11369-1205599168_thumb.jpg

post-11369-1205599185_thumb.jpg

post-11369-1205599274_thumb.jpg

post-11369-1205599286_thumb.jpg

post-11369-1205599296_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Azi dupa ce am spalat masina am reusit sa fac si vreo 2 poze, bucuria nu a durat decat pana spre seara ca a inceput ploaia, asa am eu noroc de fiecare data :) Poze.

Am uitat sa mentionez ca in pozele in care este mai stralucitoare vopseaua, a fost data cu ceara :))

post-11369-1205860585_thumb.jpg

post-11369-1205860598_thumb.jpg

post-11369-1205860721_thumb.jpg

post-11369-1205860731_thumb.jpg

post-11369-1205860856_thumb.jpg

post-11369-1205860867_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Update

Zilele trecute am reusit sa vopsesc si etrierele. Am luat un spray racing red de la duplicolor, o perie de sarma, benzina ptr degresat si un pic de smirghel si ziare si scotch. Dupa cam 3 ore de bibilit la ele sunt multumit de ceea ce a iesit, doar ca abia dupa ce le-am facut am gasit rubrica de tuning referitoare la vopsirea etrierelor si imi pare putin rau ca eu am vopsit doar etrierul :D (suportul de placute) si in pozele care le-am gasit cei care au facut aceasta modificare au dat si pe partile alea metalice care vin in continuarea etrierelor(poate cand am timp le fac complet, abia le mai dau cate un strat de vopsea). Voi ce spuneti sa le las asa sau sa fac si restul rosu, cum vi se pare a iesit bine?

post-11369-1206794255_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Update- au venit si capacele cromate pentru oglinzi, dar astept sa se mai schimbe putin vremea ca de cateva zile numai ploaie pe aici pe la Galati, dar acum va rog sa-mi spuneti si mie cu ce sa le lipesc ca doar cu banda aia dublu-adeziva cu care au venit ele, am impresia ca o sa-mi dispara brusc, mai mult ca sigur ca le pun cu silicon transparent Bizon cu care am lipit si pleoapele

Poze cu ele pe masina in cateva zile, in poze apar cu folia care o au deasupra pentru protectie

post-11369-1208357821_thumb.jpg

post-11369-1208357866_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte sexy negrutza ta, Auras. Am admirata modelul asta de jante (Oz, daca nu ma insel) inca de cand le avea un vecin pe un Golf 4. Idee buna cu acele capace cromate; in genere mi se pare ca "incarca" masina, dar in cazul negrului ei uniform, e un detaliu placut, facand nota concordanta cu jantele si farurile. POZE !!!

Cu bine !

Link către comentariu

nice car

ca idee nu te.ai gandit sa o faci all-black jante , etrieri si tot asa

PS e doar o idee

Link către comentariu

De ce nu ai optat pentru capacele care le inlocuiesc pe cele actuale? Arata si mai bine si materialul este mai de calitate

Link către comentariu

@Florin D-Jantele actuale pe 16 sunt marca Rial si modelul parca se numeste Riga, si cine stie daca am bani pe viitor si eventual gasesc sa le vand pe cele actuale, o sa le inlocuiesc cu unele cu ceva negru si fata polishata pe 17 ca in pozele de mai jos, dar asta este doar un proiect momentan

@RZV- m-am gandit si la ideea ta cu all black dar nu prea ma atrag jantele all black si trebuie sa fie cam pe 18, ca pe 17 par cam mici si mai ales in mers jantele negre complet se vad ca un capac de roata negru

@Aaronel-am optat pentru actualele capace care se lipesc din lipsa de bani momentan, ca alea care inlocuiau capacul cu totul costau dublu,mai exact 100E, cine stie pe viitor daca "dispar" astea si o sa stau bine cu fondurile o sa iau din acelea care inlocuiesc capacul original si vreau sa vad intai cum se vad astea, care mi se par foarte bine finisate si sunt marca Jom

post-11369-1208363909_thumb.jpg

post-11369-1208363920_thumb.jpg

post-11369-1208363929_thumb.jpg

Link către comentariu

Eram tentat sa recomand MAM din prima faza, insa dupa ce m-am uitat mai atent la Veleno de la MAK, am ramas impresionat. Ce e neplacut la astea de la MAM, pe langa pretul pe masura, e faptul ca aspectul care emana soloditate nu le ajuta sa para mari. Le-am vazut ieri pe un A6 si la "ochimetru" pareau de 16 toli , cand de fapt erau de 17 toli. Un lucru e cert : jantele complet negre nu vor avea impactul vizual asteptat.

Modificat de FLorin D
Link către comentariu

f frumos arata cu folia ! nush ce mai vezi tu prin ea dar asta nu prea conteaza :) ! eu unu as fi lasat o neagra complet ... fara crom pe oglinzi pt ca nu prea isi au locul dp meu de vedere! Bafta!

Link către comentariu

cred ca ti s-ar potrivi MAM. De fapt cred ca sunt printre jantele care dau cel mai bine pe golfurile negre. Arunca o privire la masina mea si vezi cum dau pe o masina neagra, eu zic ca merita investitia :blink:

L.E. oricum daca vrei sa para mari, iti trebuie pe 18"

Eu am luat 17" si pt aspectul practic (am totusi fobia gropilor :( ) insa clar pe 18" arata cu totul alt fel

Modificat de Radu C.
Link către comentariu

@Radu C- E clar ca mai mult de 17 n-o sa aiba niciodata masina mea ca si cu astea pe 16 mi se pare destul de rigida si in plus daca o sa schimb pe viitor jantele o sa pun si un kit de suspensie sport sau macar arcuri pentru inceput sa o mai cobor cu -30

Jantele sunt doar in plan ca momentan sunt foarte multumit de astea

In viitorul apropiat masina cred ca o sa primeasca un aparat multimedia cu Dvd si Navigatie si cat de curand cred ca dau comanda de o plafoniera, cea cu ledurile de ambianta tip W8 (asta in caz ca nu o gasesc la dezmembrari)

Link către comentariu

Ce parere aveti despre cum vin capacele cromate pentru oglinzi ca inca nu sunt hotarat daca sa le pun sau sa le vand si sa incerc sa merg pe varianta all black(cu toate ca nu prea ma incanta)

Mentionez ca inca nu le-am lipit si doar le-am pus de forma sa vad cum vin, nici macar folia de pe ele nu e data jos, altfel s-ar aseza mai bine

Mie imi place dar astept si sfatul vostru

post-11369-1208891936_thumb.jpg

post-11369-1208891950_thumb.jpg

Link către comentariu

Parerea mea este sa le dai jos si mergi pe varianta all black. Vinde-le si ia semnalele din oglinzi smoked.

Daca doresti sa pastrezi linia aceasta cu crom, cumpara-ti capacele cromate care le inlocuiesc pe cele originale deoarece sunt mai bune calitativ si arata si mai bine.

Link către comentariu

Frumoasa masina. Cat despre capacele de oglinzi... Cred ca ar arata mai bine negre.. Daca aveai grila cromata (ca cea de jetta sau r32) sau daca aveai bandouri de "Highline" .. Era alta treaba :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris in aria Masina Mea

Intre timp am montat si Witson-ul w2-D720v de care momentan sunt multumit de ceea ce stie sa faca si mai ales cum arata in bord :D

In cele 2 poze se vede navigatia care o tin mereu pe night-mode ca arata mai bine. Mai multe poze in zilele ce urmeaza :icon_cool:

post-11369-1211442776_thumb.jpg

post-11369-1211442791_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am reusit sa-mi pun si parasolar din folie neagra si vreau sa va spun ca face toti banii

Poze si cu Dvd-ul 2din :icon_thumright:

post-11369-1212475606_thumb.jpg

post-11369-1212475613_thumb.jpg

post-11369-1212475620_thumb.jpg

post-11369-1212475628_thumb.jpg

post-11369-1212475707_thumb.jpg

post-11369-1212475716_thumb.jpg

post-11369-1212475723_thumb.jpg

post-11369-1212475786_thumb.jpg

post-11369-1212475793_thumb.jpg

post-11369-1212475816_thumb.jpg

post-11369-1212475836_thumb.jpg

post-11369-1212475845_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

:mellow: Tare. Si eu zic ca varianta allblack ar merge mai bine. Tine-o tot asa si fara evenimente neplacute. :D

Link către comentariu

auras te.ai miscat destul de repede cu modificarile.. imi place mult navigatia, sa o stapanesti sanatos... cat te-a costat navigatia si de unde ai luat.o?

Link către comentariu

Navigatia aia da cu totul alta imagine interiorului. Foarte tare.

De ce spui ca parasolarul din folie "face toti banii" ? Mai elimina din razele solare care ti-ar face displayul sa nu mai fie usor lizibil ?

Link către comentariu

Am tinut cont de sfatul vostru si am vandut capacele cromate ptr oglinzi :icon_thumright: sper sa merg pe varianta all black dar momentan stau rau cu banii

@Grp- mersi la fel

@Paul_vw-Daca as sta mai bine cu banii m-as misca si mai repede, dar cred ca pe anul asta in afara de jante care as vrea sa le schimb cu unele cu ceva negru nu mai bag prea multi bani in modificari, mai ales ca zilele trecute un drac de copil de 6 ani a aruncat cu o mana de bolovani pe masina si mi-a facut varza capota care trebuie vopsita si parbrizul inflorit putin-in timp ce ma indreptam spre casa la Galati dinspre Focsani pe la un sat inainte de Sendreni statea el linistit pe margine drumului impreuna cu alti copilasi si ce s-o fi gandit el cum ar fi sa arunce cu pietre in masinile care trec si va dati seama cum au lovit pietrele capota ca aveam vreo 90km/h. Gata nu se mai poate saptamana vitoare vopsesc capota si ii fac Casco, sapt trecuta am reparat o janta, acum asta :))

@Florin D- Parasolarul in primul rand vine bine ca aspect ca ajuta la continuarea liniei geamurilor, totodata mascheaza antena de Tv care este in coltul din dr fata al parbrizului si protejeaza si impotriva razelor solare cu toate ca si acum merg in continuare cu parasolarele lasate in jos si ajuta si la faza cu vizibilitatea pe display cand bate soarele

Modificat de Auras
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!