Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

Arata foarte bine dar parerea mea ca jantele nu prea mai merg cu masina...cand era mai simpla mai era cum era dar acum cere ceva mai frumos, poate cu buza rosie

Link către comentariu
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

daca vrei ceva stil sport/ "race" mergi pe oaval

daca vrei ceva elegant si cat mai oem mergi pe cele duble ca la GTi:)

Link către comentariu

In proportie de 99% tipsurile o sa fie rotunde ca la Gti, acum nu stiu daca sa le iau rotunde sau rotunde taiate oblic si apropo stie cineva cat e diametrul tevii de esapament ca sa stiu dupa ce dimensiune sa ma uit la intrare si iesire.

@Rex-o fi fost mai ok fara decupaj, dar crede-ma ca eu asa am vrut ca sa pot sa scot tipsurile afara.

@Circoloco-Urmatorul lucru care o sa il primeasca la exterior or sa fie macar arcuri si dupa ce se duc amortizoarele stock sa vina si amortizoare sport, faza e ca mai merg si pe drumuri f proaste si prea pot sa imi permit acest lux si o suspensie ca a ta Koni STR ptr Mk5 nu exista din pacate :( .

@Aaronel-Stopurile o sa le fac zilele urmatoare in functie de timpul care il am R32 style pe astea care le am acum pe masina, cele cu led sunt mult prea scumpe si nu prea sunt modele care sa imi placa.

Badge-ul cu R32 o sa il dau jos zilele urmatoare ca vad ca toata lumea nu stiu ce tot are cu el, la astia care au kit de Gti pe Mk5 normal am vazut ca nu prea se comenteaza referitor la badge-ul cu Gti si credeti-ma ca am vazut mult prea multe 1,4 cu Gti look :scratch:

@Bungaloo-Iti spun eu ca nu arata ieftin deloc, dar zilele urmatoare sper ca dupa ce fac triplele R32 look sa dau jos colantul si de pe emblema spate ca sa nu mai fie chiar asa de neagra.

@Mihai.Nechifor-Jantele modelul asta nici nu cred ca reuseam vreodata sa gasesc un model care sa pice asa de bine pe masina, mai ales ca spitele subtirele dau bine cu dungile argintii de pe grila, ai sa vezi cand ajung la intalnire ca o sa iti placa jantele cum dau pe masina si in plus le tin datorita faptului ca sunt foarte usoare(aprox jumatate din cat au ale tale :D )

Multumesc celor care au postat pentru argumentele pro si contra.

Link către comentariu

Exista Koni FSD care face cam aceleasi lucruri, pentru G5. Stiu ca si-a pus cineva si a si descirs suspensia dar nu mai stiu cine :scratch:. Bafta in continuare :D

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Sincer nici mie nu imi place cum vin jantele pe masina din cauza spitelor subitiri. I-ar trebui unele cu spitele mai groase.

Poate ca dupa ce o vei cobori va fi alta poveste.

Cel mai frumos i-ar sta cu niste jante in 5 spite.

BTW: Cu sigla fata ce ai mai rezolvat?

Modificat de AaronNel
Link către comentariu

Arata foarte bine cu noua prelungire.

Ca un sfar ar fi sa o faci carbon look precum in imaginile urmatoare.E doar o sugestie :)

post-23327-1253014821_thumb.jpg

post-23327-1253014830_thumb.jpg

Link către comentariu

daca te bate vreun gand sa stii ca doar adaosul de carbon prezentat in aceste imagini e peste 200 euro...:D

Link către comentariu

M-am exprimat gresit.Ma refeream sa isi faca la fel dar carbon look , mai exact folie imitatie carbon.Eu zic ca ar arata destul de bine.

Link către comentariu

eu ma refeream la adaosul in sine luat de la rieger sau alt tuner. dar cum zici tu...rola e 200 3 iar ptr spatiul acela mai mult de 50 lei nu ar trebui sa coste...:D

Link către comentariu

Nu va mai agitati atat ca nu pun nici un fel de folie de carbon pe prelungire ca nu cred ca ar arata bine cu carbon look doar acolo, daca as fi avut si in alta parte colant tip carbon mai ziceam :(

Momentan mi-a cam trecut gandul de a mai vinde masina, dar nu se stie niciodata.

Din lista de noi imbunatatiri ale masinutei azi am adaugat pe lista multumita colegului Doru.Tanasoiu leduri albe la nr de inmatriculare spate. :)

Am montat si nr de inmatriculare spate cu banda dublu-adeziva si i-am curatat si dunga neagra de pe margine si arata mai clean.

In seara asta am dat banii pentru comanda de tipsuri Borla-pilot de inox dublu-bordurate si taiate oblic si cred ca sambata le am si sper ca maxim luni sa le sudez.

Poze mai pe seara cu ledurile si nr de inmatriculare.

Link către comentariu

Sper sa fiti multumiti ca am dat jos badge-ul cu R32 :( Nu prea sunt multumit ca au ramas bucatelele alea de plastic turnate pe grila unde vine badge-ul, dar sper sa reusesc sa o fac cumva ori RTDI, ori RGTD, ori sa dau jos si R-ul si sa pun pe ea doar GTD, ce parere aveti?

Poze

Am schimbat si stickerul rosu de sub stopul de frana mijloc cu unul alb si care este mai vizibil.

Ledurile de la Nr de inmatriculare se vad super, sunt foarte multumit de aspect si nici nu dau eroare in bord sau sa se stinga si la fel de multumit sunt si de aspectul oferit de nr spate prins cu banda adeziva si cu rama neagra stearsa de pe margine.

post-11369-1253212744_thumb.jpg

post-11369-1253212855_thumb.jpg

post-11369-1253212870_thumb.jpg

post-11369-1253213053_thumb.jpg

post-11369-1253213072_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

De ce sa pui GTD cand ea are kit de R32?

Mai bine o lasi asa ca nu se observa ca a fost ceva acolo. Poate reusesti sa scapi de bucatile alea de plastic daca chiar te deranjeaza, dar parerea mea e ca e cel mai bine asa clean, fara sa minti lumea cu cine stie ce nebunii.

Acum mai trebuie sa rezolvi problema cu sigla.

Daca tot refaci stopurile spate sa fie R32 look ar fi o idee sa incerci sa faci sa se aprinda si cercurile din interior pentru ca tot vei umbla la ele.

OT: De unde procur si eu un sticker ca al tau?

Modificat de AaronNel
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Din pacate sau din fericire ieri am vandut masina, fara sa o am data pe vreun anunt sau sa am vreo hartie de vanzare pe ea, masina acum este condusa de o domnisoara blonda care sper sa aiba grija de ea macar pe jumatate din cat am avut eu. Masina a ajuns la prietena unui tovaras de-al meu care cauta de vreo 3 luni MK5, a vazut masina, a condus-o, i-a placut mult si a luat-o, grea despartirea oricum, dar asta e mergem inainte.

Mai multe detalii daca e zilele urmatoare.

Momentan sunt pieton.

Link către comentariu

felicitari (zic eu) ptr decizie. cu siguranta o sa vina ceva mai bun. daca ai nevoie sa mergi pe undeva, sa ma anunti ca te duc eu, dl pieton :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
  • 2 months later...
Un mic update-am pus folie laterale spate si luneta-neomologata ;) ca de e mult mai ieftin. Am folia si pentru laterale fata, aceeasi culoare ca si lateralele spate dar din lipsa de timp a baiatului care a facut montajul- ramane pe saptamana viitoare sa le pun.

Sunt foarte multumit de cum a iesit, cu toate ca luneta a fost pusa din bucati ca e prea bombat geamul.

In legatura cu folia pe luneta la golf V se pune si dintr-o singura bucata chiar daca e foarte bombat .

Am pus la pitesti langa John si sunt super incantat de ea.

Link către comentariu

Da, se pune, dar numai cu conditia ca folia sa fie de calitate. Cea de piata sigur nu poate fi pusa dintr-o bucata.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!