Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

Am gasit vreo 2 poze care imi plac foarte tare, una cu interiorul si cu marea in spate si vreo 2 de la exterior. Astept sugestii, comentarii :rolleyes:

post-11369-1251024293_thumb.jpg

post-11369-1251024306_thumb.jpg

post-11369-1251024323_thumb.jpg

post-11369-1251024331_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

bravo domnu' auras ,arata super bine cu bara de r32.

numai da-i jos emblema cu r32,ca o sa para ciudat daca cineva se uita din fata, vede r32 si aude ca e diesel

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

doamne ce bine arata volanul ala. m-am entuziasmat eu cand l-am vazut. frumoasa masinuta ai. pana la urma o vinzi ? sau nu ?

Link către comentariu

Ms Bungallooo si da masina momentan este la vanzare cu toate ca nu ma indur sa o dau si pretul cerut este destul de mic(9000E), tinand cont cat am investit in ea si mai ales ca pana acum nu m-a suparat deloc pe partea tehnica-mecanica. In orice caz la inceputul saptamanii viitoare vine si fusta spate R32 look, dar cu evacuarea pe lateral.

Din ciclul ce masina frumoasa am :vaidecapulmeu: am facut vreo 2 poze dupa o spalare.

Am curatat si banda neagra de pe marginea nr de inmatriculare fata, nu e cine stie ce modificare, dar cand te uiti la nr parca arata un pic mai bine :D -ultima poza.

post-11369-1251442369_thumb.jpg

post-11369-1251442396_thumb.jpg

post-11369-1251442476_thumb.jpg

post-11369-1251442493_thumb.jpg

post-11369-1251442554_thumb.jpg

post-11369-1251442561_thumb.jpg

post-11369-1251442601_thumb.jpg

post-11369-1251442879_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

cu ce banda adeziva ai lipit. am vazut ca multa lume a optat pentru artificiul asta si intradevar e de efect. chiar arata bine.

Link către comentariu
(...) In orice caz la inceputul saptamanii viitoare vine si fusta spate R32 look, dar cu evacuarea pe lateral. (...)

A zis deja ca merge pe varianta R32 full :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

cand te-am vazut in mers la "Tosca Lux Hotel" i-am zis colegului "uite ce R32 are asta!" - deci dupa parerea mea da bine tare.insa nu am aceeasi parere si despre faruri...

Link către comentariu

Multumesc tuturor de aprecieri.

@Bungallooo- nr de inmatriculare a fost lipit cu banda adeziva Bison verde, 10 lei rola si ajunge o rola ptr 1 placuta si dai cate 3 randuri de banda pe spate, iar rama neagra de vopsea de pe nr de pe fata am curatat-o cu acetona, doar ca trebuie multa atentie ca sa nu atingeti si cifrele si literele de pe nr.

@Kalu-Tare de tot aia cu "Tosca Lux Hotel" :icon_thumright: . Farurile imi plac foarte mult ca si aspect si ca si vizibilitate astea si imi plac foarte mult si alea Oem cu xenon, dar pretul lor ma face sa ma gandesc mai bine sa investesc in altceva.

Cu toate ca de cand am bagat masina la vanzare si pe autovit am cativa clienti posibili cumparatori destul de hotarati nu prea stiu daca procedez bine si daca ma indur sa vand masinuta ca m-am atasat destul de tare de ea.

Maine dimineata sper sa intru in posesia prelungirii spate de R32 look, dar care este pentru Tdi si are decupaj decat pe lateral ca la Gti si doar pe o parte, in rest e la fel ca aia originala de R32 cu buzitele alea si cu ochii de pisica si chiar daca e sa vina pana la urma cineva hotarat sa ia masina o pun si gata.

Link către comentariu

Din lista de update-uri noi, sa va spun ce am patit. Am cumparat zilele trecute de la o firma de tuning o fusta spate R32 look, cu evacuarea pe lateral, pretul cam la jumatate din cat costa cea Oem, iar ieri cand sa ma apuc de demontat fusta originala constat ca noua fusta care desi era dintr-un plastic cam penal si cam grea inca odata decat cea veche originala, avea clemele de prindere fara sistemul acela clic care blocheaza piciorusele de fixare.

Am sunat la firma care o comercializa(nu dau nume) si i-am intrebat cum fac sa montez chestia asta care am cumparat-o de la ei, la care ei imi zic ca nu stie domle sa monteze meseriasul meu si ca au vandut cel putin 7 buc pana acum. Am hotarat sa nu o mai montez si sa ma duc saptamana viitoare cu ea la Bucuresti sa le-o dau innapoi si sa imi dea de valoarea ei altceva care ulterior sa o vand si sa imi recuperez banii. Nici nu va inchipuiti cat ma oftic ca am luat panarama asta de fusta, dar faza e ca m-a prostit cel ce a vandut-o ca mi-a lasat la pret cam 100 lei si asta m-a bucurat.

Acum circul cu masina fara fusta spate deloc si fara numar dar sper sa o rezolv cat mai curand si sa scap de stresul asta ca de asa patesti cand cauti chilipiruri.

Poze cu asa zisa fusta si vreo 2 poze dupa ce am spalat masina pana sa apuc sa demontez fusta spate originala.

Fusta asta aftermarket s-ar putea monta cu suruburi pe fiecare clema, dar mai greu la cele pe mijloc ca sunt cam scurte si nu vreau sa risc sa o pun si dupa sa mai dau bani si la vopsit si sa o pierd pe drum.

post-11369-1252087987_thumb.jpg

post-11369-1252087994_thumb.jpg

post-11369-1252088010_thumb.jpg

post-11369-1252088217_thumb.jpg

post-11369-1252088230_thumb.jpg

post-11369-1252088238_thumb.jpg

post-11369-1252088247_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Nasoala intamplarea cu fusta. Eu am ajuns la concluzia ca piesele originale, chiar daca sunt scumpe, merita din plin.

In cazul de fata, cu banii pierduti pe drum, pe fusta + stresul si timpul pierdut, iti luai una buna.

Bafta si ai sa vezi: tot raul spre bine!

Link către comentariu

ce vad aici? un BMW? nu...un Audi? nu... un R32? nuuu...este un simplu Golf 5 TDI 105cp...care tinde spre a fi altceva

barile arata bine insa detaliile o strica...farurile stoc sau cele cu lupa de golf 5 sunt cele mai potrivite, puteai sa lasi si pleoapele sau chiar sa faci un mic bad peste faruri si ar fi arata intr-un mare fel

bafta

Link către comentariu

@Sueyy-Multumesc de complimente si la intrebarea cu cati bani am bagat in ea pot sa raspund ca nu conteaza pentru mine aspectul asta cu toate ca poate cu banii aia pe langa Golf luam alta masina, important e ca am facut-o sa imi placa mie si sa fie destul de diferita de marea majoritate a Mk5-urilor si am bagat bani in ea tocmai pentru simplu fapt ca pe partea tehnico-mecanica nu m-a lasat niciodata si banii i-am bagat treptat.

@Andrei Jse-Fusta spate nu ca nu s-a potrivit, ci nu prea imi convine mie sistemul de montaj, dar deja m-am hotarat si vineri cand ajung in Galati ma duc sa o montez si poate am noroc sa mi-o si vopseasca in weekend si luni sa o am pe masina, singurul lucru care ma oftic e ca azi sunt in Bucuresti si ca nu o am montata sa pot sa vad ce fel de tipsuri sa imi iau pentru decupajul de pe fusta, dar in principiu o sa iau ceva cam in genul celor care le ai tu sudate.

@DjHojd-Un Bad boy poate o sa urmeze pe viitor, iar la faza cu Bmw, daca stau bine sa ma gandesc si tu ai angel eyes :icon_thumright: , iar referitor la badge-ul cu R32 zilele urmatoare o sa vad ce fac cu el si poate rusesc sa ii dau jos cifrele 32 si sa pun in loc Tdi si sa fie un badge RTDI

Modificat de Auras
Link către comentariu

daca ar fi montata pe masina, bara vine super. asteptam pozele dupa ce o montezi. poate nu ai dat banii chiar degeaba

Link către comentariu

Auras dar la fusta asta inafara de faptul ca are lacas pentru ochi de pisica nu prea seamana nimic a fusta spate de R32. dubioasa treaba

Link către comentariu

Du-te la Radu la Pilot si spune-i ca vrei tipsuri care sa semene cu cele de GTI. O sa-ti arate cateva modele printre care si modelul folosit de mine. Mai sunt frumoase si alea cu bordura dubla cum are 4abc.

Bafta!

Link către comentariu

alea cu bordura, cum sunt ale noastre :emthup: , au avantajul ca se afuma mai putin si mai greu pe exterior - datorita acelei borduri... :lol:

Link către comentariu

Azi am scos masina de la vanzare de pe forum ca si asa nu se vinde nimic, dar daca e sa pice vreun interesat sa ma anuntati.

In sfarsit azi am reusit sa montez prelungirea Oem Individual dar care are facut si decupaj pentru tipsuri de evacuare si maine sper sa reusesc sa comand tipsuri de care zicea kalu de la Borla.

Ce fel de tipsuri imi recomandati sa pun la asa decupaj duble ca la Gti sau sa caut ceva oval sau tip stadion?

Ce parere aveti despre cum ar arata cu partea de jos a evacuarii ca la Ed 30 sa ma duc si sa colantez partea aia cu colant negru mat?

Astept comantarii, dar sincer sa fiu mi se pare ca s-a schimbat foarte mult in bine spatele masinii :icon_thumright:

Urmeaza sa curat margine neagra a nr de inmatriculare cu acetona si sa il montez cu banda dublu-adeziva, chiar acum ma ocup de el.

post-11369-1252942023_thumb.jpg

post-11369-1252942044_thumb.jpg

post-11369-1252942087_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Cred ca era mai ok fara decupaj. Acuma trebuie sa iti faci toba, si fiind diesel mai si fumega (noroc ca ai masina neagra :D ).

Oricum, felicitari, arata foarte bine.

Daca imi permiti, iti spun si ce nu imi place: nu imi place ca e toata neagra (stiu ca asa ai vrut, dar mi se pare ca trebuie sa exista ceva mai deschis pe masina). De exemplu geamurile mi se par prea inchise, iar stopurile la fel. Cred ca ar merge mai bine niste stopuri OEM led (asta daca te decizi sa nu vinzi masina pt ca sunt cam scumpe).

Link către comentariu

Eu zic ca dupa ce pui tipsurile, sa strangi banuti pentru suspensie. Ai modificat-o destul dar suspensia o va face alta masina atat optic cat si in mers. :D

Link către comentariu

Aceeasi parere ca si rex o am si eu, la fel si aceeasi recomandare.

Masina e prea neagra iar in pozele astea facute cu telefonu pare ca si vopseaua este foarte veche.

Trece pe lista de modificari suspensia ca fiind prioritara apoi un set de stopuri cu LED sau unele de R32 sau ED30, care sunt asa un pic fumurii.

Si un MUST. Scapa de sigla cu R32 din grila fata. Nu e frumos sa mergi cu cioara vopsita, vede omu R32 pe grila si noru de fum in spate.

Sper ca nu te superi pentru remarcile mele.

LE: Tipsuri de GTI. Am vazut ca de asta nu ti-am zis

Modificat de AaronNel
Link către comentariu

Am si eu o remarca. Vezi ca nu ai pus bine bara la loc. nu se aliniaza cu portbagajul la linia stopului. Merge putin miscata ca are joc daca slabesti surubul de sub stop.

L.E. Sau aveai potbagajul deschis ?

In rest all black a devenit prea banal. incepe sa arate ieftin fara nici-un accent pe ea. In pictura se zice ca orice tablou trebuie sa aiba 5% rosu ca sa fie echilibrat. La fel si in arhitectura. Probabil ca si masinii tale i-ar prinde bine un accent. Nu stiu. Ma gandesc. In ceea ce priveste tipsurile eu as opta (ceea ce am si facut) pentru dublu tips ca la gti.

Modificat de bungallooo
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!