Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

pai da....noi stam cu degetele pe tastaturi si el sta cu degetele in nisip la recreere :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

Lasa ca asa "inaugureaza" bara si rotile ...cu nisip :icon_thumright:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Nenea, nenea nu ne incanti si pe noi cu niste poze? :huh:

Link către comentariu
doru.tanasoiu

Lasati baieti ca isi incarca bateriile si el acuma.....cand vine 2 zile nu se mai opreste din tastat :huh:

GeorgiK - a promis el ca le uda mai de mult dar vad ca tot fuge de cinste :Driver:

Link către comentariu

Nu am mai reusit sa intru pe net de la sfarsitul lui iunie, am si facut vreo 2 poze dar e cam nasol ca nu am cu ce sa le descarc de pe telefon, iar cu netul aici la mare e super nasol. De echipat bara e echipata, a iesit binisor, imi place de nu mai pot cum arata bara impreuna cu pragurile, iar de la 1 august o sa iau si prelungirea de spate de r32.

Pentru cine ajunge pe litoral in zona Neptun, Mangalia, Saturn da-ti un telefon la unul din nr din profil si ne auzim la o bere sau o cafea.

Link către comentariu

Pozele, unde's pozele ?! :blah_:

VREM pozNe :lol:

postpics.gif

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am revenit cu pozele mult promise si asteptate de unii.

In 1-2 saptamani sper sa reusesc sa fac ceva si cu spatele masinii si am posibilitatea sa aleg intre 2 variante: -sa pun prelungirea de R32, dar ma costa un pic cam mult si nu stiu ce sa fac, sau sa iau de la un prieten o prelungire de individual spate(care are buzite laterale) si vine perfect in completarea pragurilor si a barii fata si are si decupaj pentru tipsuri facut ca si prelungirea de Ed 30(varianta cea mai ieftina), dar ramane sa vad cum fac zilele astea si ce hotarare iau.

Pe langa toate astea am mai gasit-o si lovita in parcarea hotelului unde eram cazat la mare, iar cel care a binevoit sa dea cu spatele si sa imi lase o urma de carlig serioasa sub bandoul de pe usa soferului si sa imi rupa carcasa la oglinda(clemele) a plecat si pe aceasta cale ii doresc tot binele din lume, oricine ar fi el(primul pom al lui sa fie :king: ).

post-11369-1249365840_thumb.jpg

post-11369-1249365862_thumb.jpg

post-11369-1249366073_thumb.jpg

post-11369-1249366094_thumb.jpg

post-11369-1249366173_thumb.jpg

post-11369-1249366188_thumb.jpg

post-11369-1249366256_thumb.jpg

post-11369-1249366280_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Overall e ok masinuta...dar faruri angel eyes (bmw) cu led (audi) pe un vw m-i se pare cam mult...

P.S. Fa rost rpd de bani si pune oem...bafta in continuare.

Modificat de msclemike
Link către comentariu

Arata foarte bine... spoilerul de r32 face o mare diferenta

Link către comentariu

Daca ai mers pe bot de R32 pune si spatele tot de R32. Cu bara spate Individual ar iesi o combinatie mult prea mare: bot R32, spate 30 Ed (ca pui si tipsuri), faruri si jante aftermarket, stopuri negre.

Incearca sa alegi piese de la un singur model, nu le combina prea mult ca nu e bine.

Dupa parerea mea, prioritar ar fi sa faci spatele si neaaparat alte faruri.

Bafta.

Link către comentariu

Arata foarte bine,astept sa scrie cineva sa ii dai badge-ul cu R32 jos :D

P.S I-ar sta bine cu alte faruri. Numai bine

Link către comentariu

r32 e r32, chiar daca e vorba numai de look. a iesit intr-un mare fel. daca dai badge-ul jos, da-l incoace ca am eu ce face cu el :D. cat despre faruri...sunt ok in continuare. hai cu fusta spate si gata smecheria.

Link către comentariu

Badge-ul cum am mai scris in paginile anterioare o sa ramana acolo deocamdata ca imi place cum arata si in orice caz un cunoscator vede din prima daca are ochi ca masina mea nu e R32 veritabil.

Referitor la farurile astea mi-ar placea Xenon Oem sau Xenon look si cu xenon Af pe ele, dar deocamdata sunt multumit de aspectul care il ofera astea care le am momentan si mai ales vizibilitatea foarte ok si in plus cele cu xenon originale sunt mult prea scumpe.

Link către comentariu

mai bine pui badgeul de la R line si atat ... ar da mult mai bine ;)

Link către comentariu
un cunoscator vede din prima daca are ochi ca masina mea nu e R32 veritabil.

Corect. Iar un necunoscator oricum nu stie ce reprezinta R32. Va vedea doar un Golf cu ceva crom pe grila ...

Pe de alta parte, cred ca totusi guessWHO a zis cel mai bine.

Aiurea faza din parcare insa ... asa e in Ro.

Link către comentariu

scapa de badge,e pacat...r-ul ala acolo iti strica tot proiectul deoarece e tipator...si nu e un r32 original.adica parca pe masina originala e frumos...proiectul e frumos,dar daca nu e ce zice,mai bine scoate emblema

Link către comentariu
andrei.toledo

Foarte frumoasa masina cu noua bara.Ii schimba total aspectul.Am vazut-o si in realitate.Pacat de zgarietura facuta in parcare..

imgp4975.th.jpgimgp4976.th.jpgimgp4978.th.jpgimgp4980.th.jpgimgp4984.th.jpgimgp4985.th.jpg

Modificat de andrei.toledo
Link către comentariu

Misto mai arata :blah:

Felicitari domnu' :)

What's next ?! :lol:

Link către comentariu

multumesc Andrei pentru poze.

@Riddler-urmeaza bara spate si bas in portbagaj, dar cam nasol cu timpul si cu ceva probleme de famile.

Link către comentariu

:icon_thumright: 99clu poate ne prezinti si tu masina ca se pare ca ai ce arata ^_^

ON- Auras uita-te cum arata fara badge-ul R32 si faruri OEM. Cand poti eu zic sa faci efortul sa-ti pui Hella Xenon look. Stiu ca te-ai saturat de noi (astia cu farurile) Sorry :)

Link către comentariu

Subscriu la cele zise de Circoloco ^_^

Trebuie totusi avut in vedere si $$$ necesari acestei "miscari", ca bani nu cresc prin pomi :icon_thumright:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
:P 99clu poate ne prezinti si tu masina ca se pare ca ai ce arata :)

ON- Auras uita-te cum arata fara badge-ul R32 si faruri OEM. Cand poti eu zic sa faci efortul sa-ti pui Hella Xenon look. Stiu ca te-ai saturat de noi (astia cu farurile) Sorry :)

promit ca la prima spalare o sa fac o sedinta foto si o sa prezint intraga masina. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

De azi masina a intrat la vanzare pe Vwforum si cu mentiunea ca deocamdata nu am postat pe nici un alt site de vanzari auto http://vwforum.ro/index.php?showtopic=61194

Pretul este destul de bun zic eu la cat am investit eu in aceasta masina si in caz ca nu se vinde o sa primeasca in urmatoarea perioada si o fusta spate si ceva bas in portbagaj.

Nu prea ma indur sa o vand cu toate ca preturile astea au cazut tare de tot, dar stiti cum e cand incepi sa ai alte prioritati si ai nevoie de bani

Modificat de Auras
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!