Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

LOL, auzi la el, R32-ul saracului, vRS-ul saracului ;)

Ce face invidia din oameni, adica de cand e cotat drept "saracacism" sa-ti modifici masina cum iti place ?! :blah_:

Nu toti avem bani de cumparat sau de intretinut un vRS, R32, TT sau R8 veritabil, dar asta nu inseamna ca masinile noastre nu poate sa semene macar la caroserie (daca nu si la motor) cu unul din modele amintite ;)

@Auras: sa iti stapanesti sanatos noua bara si pragurile si asteptam sa o vopsesi si sa o echipezi ca la carte :cool:

Modificat de Riddler
Link către comentariu
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

deschidem magazin de tuning la Focsani Auras ??? se intampla multe lucruri necurate aici ;)

revenind la topic sunt tare nerabdator sa te vad cu R32

Link către comentariu

Da riddler... mie asa mi s-a zis... ca mi-am facut rs`u saracului :Driver: atat ii duce capu pe unii...ce sa le ceri.. am zis ca daca vroimam RS primu care-l modificam era motoru...asa.. eu nu am modificat-o decat estetic ..

Auras.. hai da`i bataie ca esti pe drumu bun :soare:

Link către comentariu

Sincer sa fiu nu ma intereseaza parerile altora carora nu le place, important e sa imi placa mie si am ales calea asta cu piese Oem ca mi se pare mult mai dragute modificarile facute pe original, cu toate ca as fi putut opta pentru un kit complet Rieger sau alta firma de tuning.

Maine vopsesc bara fata :Driver: ca sa pot sa montez si ce mai am pe acolo ca stau cu ele in portbagaj si anume grilaje proiectoare, bandorui si capacele spalator si din ce m-am uitat asa ochiometric s-ar putea sa se potrivesca emblema de pe grila veche, cel putin ca si diametru e la fel, poate ca si prindere sa fie diferita, dar improvizam noi ceva acolo sa nu mai dam 100 lei si pe emblema.

Multumesc pentru cuvintele dragute celor care au postat si carora le place.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Cred ca sistemul de prindere al emblemelor este standard pe platforma asta (adica Golf MkV/Passat 3C/EOS/Tiguan etc.)

Ca am vazut ca dupa codul emblemei mele in ETKA imi apare ca poate fii montata si pe Touran si pe Golf si pe Eos :D

@Calin: cumva cel care ti-a zis respectiva "replica", e coleg cu noi pe aici ?!

Invidia e mare, ca romanu' in general mai merge si pe sistemul "sa moara si capra vecinului..." ...oricum misto replici, rad si acum cu pofta :Driver:

Revenind, cu scuzele de rigoare pt Auras ca i-am poluat topic-ul, asteptam cu interes lock-ul final :)

Pragurile vor fii si ele vopsite sau le lasi asa ?!

:soare: safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu

felicitari ptr masina. si sper sa arate la fel si cand termini de pus tot kit-ul de r32

Link către comentariu

a iesit frumos, asteptam sa o vedem vopsita :icon_thumright:

Link către comentariu

referitor la semnul W de pe botul masinii, am facut o proba cu cel de jetta si e vizibil mai mare decat locasul special.

Link către comentariu

Din lipsa de ocupatie mai devreme un pic m-am pus si am curatat vopseaua de pe semnul de pe grila veche stock si dupa am imbracat-o in colant fumuriu transparent ca mai aveam o bucatica de cand am luat pentru triple si pentru prima data cand am colantat ceva, vreau sa va spun ca mi-a iesit super ok. Am luat decizia imbracarii in colant deoarece cand am vopsit-o m-a pus dracu sa o smirgheluiesc.

Cred ca ar da mai bine cu emblema nichelata, dar pana facem rost de alta este buna si asta, dar va las pe voi sa imi spuneti daca va place sau nu. A si sa nu uit la montaj desi avea aceleasi locuri pentru picioruse, nu-mi dadea voie sa o rotesc sa fie centrata, dar cu o mica improvizatie am pilit 2mm din clema superioara a emblemei si am reusit sa o montez.

post-11369-1246204608_thumb.jpg

post-11369-1246204620_thumb.jpg

Link către comentariu

Eu sunt pentru sigla cromata. Personal as renunta la sigla R32 desi este a naibii de frumoasa :D, dar totusi nu este un R32 "la origini". Se pare ca ai mers pe kitul OEM si cred ca farurile care le ai acum nu prea se mai integreza ok. Nu arata rau dar mult mai frumose ar fi cele OEM. Nu te grabi, dar eu zic ca "miscarea" asta trebuie facuta :)

Edit: Am uitat sa-ti recomand o varianta mai ieftina si care s-ar putea sa dea rezultate. Din imagini grila pare sa fie mata, culoarea aluminiului. Exista spray-uri de vopsea exact la aceeasi culoarea si s-ar putea sa dea si mai bine decat cromul. Acum in functie de ce te hotarasti...alegi.

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Arata super bine...dar ca sa nu fi ca cei ce au BMW cu sigla de M, da jos R32

Link către comentariu

"si anume grilaje proiectoare, bandorui si capacele spalator"

ce proiectoare? ca bara de r32 nu vine cu proiectoare...:) :)

Modificat de kalu
Link către comentariu

Cred ca s-a referit la grilele care vin locul fostelor proiectoare :)

Link către comentariu

Arata bine bara, va arata foarte bine dupa ce o vopsesti. Si eu as renunta la emblema de R32. :)

Link către comentariu

Nu mai merge emblema neagra sub nicio forma. Grila este gri si emblema neagra. Pune una originala sau vopseste-o pe asta o culoare cat mai apropiata de culoarea grilei.

Spor :biggrin:

LE: Are dreptate Circoloco in legatura cu farurile...trebuie sa treci la Hella Xenon Look sau OEM Bi-xenon :).

Link către comentariu

Am o intrebare: pentru ca vad ca ai Witson-ul....unde ai pus camera pentru mersul inapoi? Intreb asta pentruca eu am camera in fusta, si acuma am dat comanda la fusta GTI si nu as mai da gauri in ea!

Link către comentariu

arata bine si asa, dar totusi prefer varianta simpla, fara nimic. Completeaza cromul de pe bara. Desi il contrazit pe colegul Circoloco raman de parere ca farurile vin bine. Acum nu cred ca se mai potrivesc pleoapele pe noua bara :angry:

Link către comentariu

Farurile alea sunt tiganie. Inainte cu bara stock mai aratau cum mai aratau, dar acum masina tipa dupa faruri cu Xenon OEM Look si o suspensie.

Link către comentariu

nici mie nu prea imi plac farurile...dar nah...parerea ta conteaza :lol:

ai putea sa le schimbi cel putin cu o pereche simple negre daca nu cu una xenon look

in rest bara o sa-ti vina super bine...mai ales ca masina e pe negru :P :lol:

Link către comentariu

Sigla cu R32 o sa incerc sa o modific in caz ca nu ma lasa baietii fara ea si anume as vrea sa fac ceva de genul R-tdi sau R-Gtd, dar din lipsa de timp momentan o sa ramana asa.

@Kalu-m-am referit la grilajele ce vin in locul proiectoarelor ca stiu ca R32 este fara proiectoare.

@Andrei Jse-stiu ca nu merge emblema neagra de nici o culoare, dar deocamdata o las pe asta decat deloc, pana fac rost de una asa mai moca de la vreun prieten ceva ca 100 lei nu dau neam pe ea, deci decat sa merg cu gaura in loc de emblema, mai degraba neagra.

@Sebip-nu am camera montata la Witson si nici nu stiu daca o sa ii montez in viitorul apropiat.

La farurile astea in nici un caz nu o sa renunt in favoarea celor fara lupa cu interior negru, mai ales ca pe astea am si lupa si xenon H1 si in viitorul apropiat mi-ar placea intr-adevar sa imi iau faruri originale cu Bi-xenon, dar deocamdata le las pe astea ca mai am de bagat bani in altele la masina.

@Aaronnel-suspensie o sa vina si ea, dar incet incet si asta din lipsa de fonduri, iar referitor la tigania de faruri te asigur ca arata de 1000 ori mai bine decat cu farurile stock si pe astea nici macar nu am dat bani, ci un subwoofer si un amplif slabute care m-au costat mai mult decat foarte putin la vremea respectiva si era pacat sa le scap si pe deasupra mai erau si noi noute.

Un pic mai devreme am fost si am cautat iar becuri de semnal cromate, dar nu am gasit de nici un fel si am incercat sa le vopsesc pe astea care le aveam portocalii pe masina, dar a inceput sa se exfolieze vopseaua portocalie de pe ele si pana la urma le-am curatat cu benzina si le-am montat la loc albe si vreau sa va zic ca se vad foarte bine si arata foarte bine in far, iar pana nu gasesc becuri cromate o sa le las pe astea.

Maine dimineata montez bara fata care a fost vopsita azi, sper sa o scoata baietii calumea.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Ce se mai aude de bara aia ?! :angry:

Ai reusit sa o vopsesti si sa o echipezi ?! :angry:

Daca DA, asteptam poze :lol:

Link către comentariu

Nu stiu in ce masura o sa mai posteze...ca e plecat la mare...:)

Link către comentariu

si-a montat bara, e cu ea pe masina si vopsita, arata intr-un mare fel. va transmite salutari de pe plaja :)

Link către comentariu
Nu stiu in ce masura o sa mai posteze...ca e plecat la mare...:lol:

Ahhh, nu stiam :Driver:

@gbrgeorge: de ce emoticonul " :icon_thumright: " ?! ca a plecat asa, pe "ne ve" ?! :blah_:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!