Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

@punkreas-ai pm.

In sfarsit am reusit sa montez volanul pe masina, ca ma dispera sa stau cu el prin casa, parca imi venea sa il iau si sa conduc prin apartament cu el de bine ce arata :blah: . Senzatia la volan e super tare si nu regret nici un moment sacrificiul financiar facut si ca si aspect schimba total interiorul masinii si pot sa zic ca acum rivalizeaza cu orice Highline :D Mai multe poze cu volanul urmeaza sa fac deoarece se insera si nu am avut la indemana aparat foto.

Cateva poze ieri dupa o baita si cateva poze in compania altui Mk5 mult mai frumos ca al meu, al prietenului George de la Focsani.

Sper sa va placa :vaidecapulmeu:

post-11369-1244619283_thumb.jpg

post-11369-1244619291_thumb.jpg

post-11369-1244619315_thumb.jpg

post-11369-1244619369_thumb.jpg

post-11369-1244619387_thumb.jpg

post-11369-1244619440_thumb.jpg

post-11369-1244619449_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Absolut corect. Frumoase ambele Golf-uri.

@Auras cu comenzile cum e? Functioneaza?

Link către comentariu

Buna intrebare Cily... din poze ar parea ca nu :)

Lasa ca si le face el :P

(...) parca imi venea sa il iau si sa conduc prin apartament cu el de bine ce arata :blah: (...)

Da eu ce sa mai zic, ca am 2 volane in casa de mai bine de 1 luna - unu la vanzare, altu' asteapta modulul :lol:

Link către comentariu
andrei.toledo

Arata intr-un mare fel cu noul volan.

Felicitari pentru alegere si sa-l invarti sanatos :)

Link către comentariu
doru.tanasoiu

andrei.toledo - ai vrut sa spui sa il invartim si noi nu? :D Poate ne vedem si noi duminica la intalnire;)

Link către comentariu

Frumos , frumos. Cat ai dat pe el ca ma gandeam si eu la unu' asa. Si te intreb si eu: comenzile functioneaza sau nu? Daca nu , mai trebuie ceva pentru a functiona? Se vede , oricum , super frumos.

Link către comentariu

@Cily-Comenzile inca nu functioneaza si in urmatoarea perioada nici nu o sa fie functionale ca banii se duc in alta parte.

@Andrei.Toledo-Ms de urari si sper sa trec zilele astea pe la tine sa il vezi pe viu.

@Doru.tanasoiu-Din pacate nu o sa pot veni la intalnirea de maine de la ora 11, daca e poate ne gasim pe seara daca vrei pe la vreo terasa.

@Fnt 80-Comenzile momentan de decor dupa cum am zis mai sus, pretul a fost undeva pe la 200E pentru volan, dar nu regret nici un moment sacrificiul economic facut si cu mentiunea ca imi asterne un zambet pe buze de fiecare data cand ma urc la volan si il invart.

M-am hotarat si nu mai vand masinuta, ba chiar o sa investesc ceva banuti in viitorul apropiat in ea si sper ca in maxim 1-1,5 luni sa am pe ea montat kitul complet de R32(bara fata, praguri si prelungire spate), macar arcuri sport daca nu o suspensie completa sa mai coboram un pic garda si cine stie un chip tuning si lista poate continua, dar asta in limita fondurilor disponibile.

Apropo bara fata deja am cumparat-o si pe aceasta cale multumesc colegului Riddler pentru ajutorul acordat ca fara el nu as fi reusit si nu cred ca o sa o montez pana nu iau si prelungirea de spate si pragurile.

Modificat de Auras
Link către comentariu

Macar ne arati si noua o poza cu ea, sa ne mai clatim ochii? :( :)

Link către comentariu

fekicitari ptr achizitie. si asa ai o masina frumoasa si acum o sa devina un vis. Volanul intregeste oricum interiorul din care in afara de piele chiar ca nu mai trebuie nimic. Astept si eu sa vad pozele cu bara joi cand ajunge la tine.

numai bine

Link către comentariu

Azi am dat comanda si de praguri de Gti Ed 30, din acelea date in primer care o sa le vopsesc in culoarea caroseriei.

Urmeaza sa vedem cum facem zilele astea cu fusta spate de R32.

Link către comentariu

cand ajung pragurile si cat te-au costat ? cat despre vopsit, se va rezolva...inca are telefonul inchis persoana respectiva.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pragurile au costat 185 lei/buc. Pragurile zac de aproape o saptamana vopsite sus pe sifonier.

Bara azi am reusit sa o repar, a iesit super bine, nici nu imi vine sa cred ca bine mi-au reparat-o cei de la cromovip din GL, azi am ridicat de la scorpion si ce imi mai trebuia pentru bara, grilaje, bandou, capacele spalator, imi mai trebuie emblema.

Maine e ziua cea mare si ma duc la un prieten la Focsani sa mi le monteze si dupa o sa vopsesc si bara si sunt in dubii daca sa o fac doar pe jumatatea reparata sau pe toata.

Uitati si 1 poza cu ea dupa ce am scos-o de la doctor si cu dedicatie pentru circoloco :biggrin: si inca odata multumesc pe aceasta cale colegului Riddler fara de care nu aveam nici azi cred bara asta :beerchug:

Alte poze maine seara dupa ce pun bara si pragurile pe masina.

A si sa nu uit maine cred ca o sa pun becuri cromate de semnalizare in faruri ca ma dispera portocaliul ala si pleoapele care au fost revopsite profesional odata cu pragurile.

post-11369-1246032244_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
(...) si inca odata multumesc pe aceasta cale colegului Riddler fara de care nu aveam nici azi cred bara asta :) (...)

No problem domnu', anytime :)

Asteptam cu interes pozele, sa vedem cum iti transformi masina intr-un veritabil R32 "look" :)

Modificat de Riddler
Link către comentariu

deja se lasa cu sampanii...mergi la mare cu r32-ul :icon_thumright:

zi-ne si cand ai de gand sa pui si fusta spate de r32

Link către comentariu

normal ca vopsesti toata bara....:icon_thumright:

in nici un caz sa nu vopsesti doar partea reparata...:blink:

Link către comentariu

am vazut azi bara fata modificata. Acelasi sfat ti-l dau si eu sa vopsesti toata bara. Vine criminal noul look, si pragurile au fost lipite super. Acum asteptam pozele, dar mai incolo

Link către comentariu

Azi am reusit sa montez pragurile si bara, momentan pana luni cand duc la vopsit bara fata circul asa cu ea exact ca in poze ca nu avea rost sa montez bandouri si grilaje ca sa traga iar de ele aia la service luni. Am montat si spalatoarele de far care functioneaza la fel de bine ca si inainte.

Chiar si asa cu ea incompleta masina este schimbata la look foarte mult si cere grav fusta spate si sa fie coborata, dar fusta spate nu o sa reusesc sa o iau pana pe 1 august din mai multe motive.

Sper sa va placa si celelalte masini din poze care de altfel arata mai bine decat negresa mea, dar incet incet ne facem si noi mari.

In ultima poza apara si colegul GBRgeorge si in spate de tot se poate vedea si Golful sau.

post-11369-1246121752_thumb.jpg

post-11369-1246121766_thumb.jpg

post-11369-1246121774_thumb.jpg

post-11369-1246121846_thumb.jpg

post-11369-1246121864_thumb.jpg

post-11369-1246121879_thumb.jpg

post-11369-1246121959_thumb.jpg

post-11369-1246121992_thumb.jpg

post-11369-1246122011_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Incet incet se transforma din frumos in si mai frumos. Si cel alb arata intr-un mare fel dar la terminarea lucrarilor negresa va arata mai bine sunt sigur

Link către comentariu

N-ai mai avut rabdare sa o vopsesti :(

Arata bine si va arata foarte bine cand va fi completa si vopsita. Felicitari si te astept dupa 1 august si cu spatele.

Spor la treaba.

Link către comentariu

Arata excelent. Astept cu nerabdare poze cu bara vopsita. Te sfatuiesc sa scoti din grila fata insigna "R32".

Link către comentariu

Acum or sa inceapa si la tine discutiile ca ai R32`iu saracului cum si eu am RS`u saracului =))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!