Jump to content

Vw Golf 5

Auras

Postare recomandată

Ultima masina pe care am avut-o a fost un passat b5.5 din 2001 de 131cp, cu 6 trepte si pe care incepusem sa ii fac mici modificari, am gasit o persoana care i-a placut masina si m-a lasat pieton vreo 3 saptamani in care am regretat tot timpul faptul ca am vandut masina.

Am dat-o deoarece am luat un pret bun si deoarece vroiam o masina mai mica si mai noua minim 2005.

Pun si un link la fosta masina care nu m-a dezamagit niciodata si nu m-a lasat niciodata in drum http://vwforum.ro/index.php?showto...40&start=40

Acum sa va prezint noua mea masina- este vorba tot de un Vw negru-model Golf 5, 1,9TDI, 105cp, dublu-climatronic, scaune fata cu incalzire, lumini la picioare in fata, geamuri si oglinzi electrice, jante Rial pe 16 cu embleme vw, navigatie mica Blaupunkt travel pilot cu 10 dif pasive dar care nu prea ma multumesc, cotiera fata si torpedou cu refrigerare, senzori de ploaie, lumina, antiorbire, proiectoare.Masina este din 2005 luna a-4-a si este abia adusa din Germania si de care sunt foarte multumit de cum arata, zici ca este nou nouta si miroase si a nou.Singurul lucru care imi pare rau ca nu il are este computerul de bord dar am ajuns la concluzia ca oricum nu face mare lucru.Deocamdata nu ii fac nici o modificare deoarece astept sa platesc taxa lui motoriceanu si sa-i fac Rar-ul, imediat dupa Rar ii pun folie neagra pe toate geamurile si xenon aftermarket pe faza scurta. Pe viitor dar asta depinde cum stau cu banii o sa mai primeasca si ceva muzica:probabil ca o sa schimb difuzoarele fata cu unele amplificate si subwoofer in portbagaj, xenon pe proiectoare, plafoniera tip W8 cu leduri de ambianta, pleoape faruri, tips evacuare Borla si eventual o prelungire bara spate, sa-i mai cobor un pic garda la sol, dar astea toate in timp si in functie de bani si cine stie poate un Mfd 2 cu dvd

Primul cadou facut masinutei zilele trecute a fost un set de covorase de cauciuc Petex de care sunt foarte incantat de cum vin

post-11369-1202828658_thumb.jpg

post-11369-1202828673_thumb.jpg

post-11369-1202828685_thumb.jpg

post-11369-1202828701_thumb.jpg

post-11369-1202828926_thumb.jpg

post-11369-1202828960_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
  • Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Auras

93

• gbrgeorge

31

• kalu

29

• Riddler

20

Este foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos

In legatura cu xenon-ul, nu crezi ca ii vei orbi pe ceilalti participanti la trafic daca il pui pe farurile tale fara lupa?

Link către comentariu

Ca sa nu-i orbesc pe ceilalti participanti la trafic o sa le tin destul de jos, iar daca fac rost de ceva banuti imi iau un set de faruri Oem cu lupa ca-mi plac tare mult cum arata.

Oricum in viitorul apropiat o sa pun decat folie neagra pe toate geamurile si o sa aleg o nuanta destul de inchisa dar prin care sa si vad, sa am o buna vizibilitate

Cine lucreaza pe la reprezentanta sau are ceva cunostinte si poate sa-mi verifice si mie VIN Number sa aflu si eu istoricul masinii va rog sa-mi dati pm si va trimit eu seria, fac cinste :icon_thumright: , ma intereseaza daca a fost sau nu schimbata distributia si cati km avea la ultima revizie in Germania

Link către comentariu

O poza de la prima intalnire la care a participat aici in Galati, alaturi este sora ei mai mica cu un an dar care vorbeste bine limba franceza :mad:

Am facut rost si de sticker dar astept sa se mai incalzeasca sa-l lipesc :ceuameni:

post-11369-1203253773_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina ...am vazut-o si azi...sa o stapanesti sanatos...de unde ai luat sticker sau cine are stickere?

Link către comentariu

@Alex-Stickere gasesti la Costash-are un Golf 3 variant, eu pe asta l-am luat Duminica de la intalnire de la un coleg care avea deja pe masina si asta il avea in plus

Gata de azi sunt cu acte in regula-am pus stickerul, l-am pus in lateral ca sa nu-l atinga stregatorul spate, mi-ar fi trebuit unul mai micut (poate il schimb daca fac rost de unul mai mic)

post-11369-1203409457_thumb.jpg

post-11369-1203409486_thumb.jpg

Link către comentariu

'Aschiuta'-11500E adusa acasa in fata blocului , fara taxa care trebuie sa o platesc si rar, etc

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! De unde ai luat covorasele sau mai bine zis cine comercializeaza covorase PENTEX, exceptand pe cei de la reprezentanta care vor sa te jecmaneasca ?

Merci !

Link către comentariu

@ mihai p- covorasele sunt luate de la cineva de pe forum Dan 778, cauta la Prestari si oferte extinse, super caliate si vin perfect si sunt marca petex

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si la multi km fara probleme...ai grija la condus so la modificari..:rolleyes:

Link către comentariu

Ieri dupa ce am spalat masina am dat-o cu ceara solida cu carnauba, sunt foarte multumit de ce a iesit si isi merita din plin banii, pacat ca la noi e prea mult praf.

Gata incep cu mici modificari dar de efect : am facut deja comanda de pleoape de far

Maine fac rar-ul si dupa pana la sfarsitul saptamanii in functie de timpul care il am pun folie neagra pe toate geamurile

post-11369-1203935799_thumb.jpg

post-11369-1203935808_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu

Un mic update-am pus folie laterale spate si luneta-neomologata :icon_cool: ca de e mult mai ieftin. Am folia si pentru laterale fata, aceeasi culoare ca si lateralele spate dar din lipsa de timp a baiatului care a facut montajul- ramane pe saptamana viitoare sa le pun.

Sunt foarte multumit de cum a iesit, cu toate ca luneta a fost pusa din bucati ca e prea bombat geamul.

post-11369-1204397332_thumb.jpg

post-11369-1204397339_thumb.jpg

post-11369-1204397359_thumb.jpg

Modificat de Auras
Link către comentariu
frumos , dar naspa cu prafu asta ! jante nu'i pui?

Poate vrei sa spui daca ii pun jante mai mari, dar deocamdata sunt foarte multumit de cum arata cu astea si in plus la drumurile de la noi din Rm.Sarat si Buzau mi se pare masina rigida si cu astea pe 16, de inainte cu passat nu simteam gropile. In viitor daca se apuca astia sa mai asfalteze o sa merg pe 17 si ceva sa fie cu negru neaparat

Link către comentariu
Ieri dupa ce am spalat masina am dat-o cu ceara solida cu carnauba, sunt foarte multumit de ce a iesit si isi merita din plin banii, pacat ca la noi e prea mult praf.

Gata incep cu mici modificari dar de efect : am facut deja comanda de pleoape de far

Maine fac rar-ul si dupa pana la sfarsitul saptamanii in functie de timpul care il am pun folie neagra pe toate geamurile

Intr-adevar ceara solida ar trebui sa protejeze f bine tabla pt o vreme. Poti sa-mi spui si mie te rog de unde ai luat ceara, cat costa, si daca ia mult timp pana o aplici?

Link către comentariu
da , sorry , my mistake (jante mai mari ) :)

Cat de curand nu o sa schimb jantele cu unele mai mari deoarece sunt foarte multumit de aspectul care il dau acestea si in plus si asa mi se pare destul de rigida masina, dapai cu jante mai mari si in plus nu sunt fonduri.

Pana la jante mai mari am in plan sa o mai cobor un pic (suspensie sport sau macar arcuri care sa mearga cu amortizoarele stock), xenon, mfd2 sau un dvd player aftermarket, schimbat dif si amplificare, eventual subwoofer si lista este destul de mare dar nu sunt $ momentan caci luna asta la sfarsit trebuie sa platesc Taxa lui Motoriceanu- caruia ii multumesc pe aceasta cale si ii doresc numai bine :ceuameni:

Link către comentariu

Arata extrem de bine cu folie. Dar... pe luneta arata tare rau... din ce am vazut eu e din 4 fasii de folie. Nu imi place ca se vad imbinarile.

Stiu ca e greu... dar la mine au reusit sa puna dintr-o bucata.

Pune si pe fata... ca se schimba cu totul masina.

Bafta :beer:

Link către comentariu

@ Golf TDI-Cand au fost facute pozele cu folia de pe luneta era abia pusa si avea inca aer in zona unde a fost taiata, urmatoarea zi am mai trecut o data la scoaterea aerului si acum nu se mai observa- o sa pun poze sa vezi daca am dreptate.

Maine dimineata sunt programat la un centru dintr-asta care pune folii omologate sa pun geamurile fata, acum care e problema-nu stiu daca nimeresc astia exact nuanta care o am pe spate(caci pe spate am folie dintr-aia de 10 lei chinezeasca) Daca nu iese la fel ca si spatele o sa dau jos folia de pe laterale spate si pun la fel ca pe fata dar omologata :( si asa aveam de gand sa pun omologata de la inceput, doar ca m-am zgarcit la cateva milioane.

In schimb luneta ramane asa cum e ca nu ma deranjeaza ca e pusa din bucati si in plus costa destul de mult si cum v-am mai zis acum nu se mai observa prea tare

@Valentin M- La faza cu ilegalitatea fiecare o face pe barba sa, dar si la passatul care l-am avut aveam neomologata pe toate geamurile si timp de 1 an nu m-a intrebat nimeni nimic de folie, p.s. am pe cineva acolo sus care ma iubeste :icon_thumright:

Link către comentariu

@Valentin... se pune foarte usor folia... si Auras are dreptate... fiecare face cum considera... eu nu as mai merge cu masina fara folie si pe geamurile din fata :icon_thumright:

Auras, ma bucur daca nu se vede... in prima poza m-am speriat... era pacat de asa o masina frumoasa sa ii fie stricat aspectul de catre o folie pusa necorespunzator. Si eu am problema asta... cu diferenta de nuanta ca pe spate am avut geamuri verzui din fabrica. Nu e problema. Te obisnuiesti

Link către comentariu

Update

Cum v-am promis azi am pus folie pe geamurile fata 5%transparenta, folie Lumar si saptamana viitoare fac programare sa schimb laterale spate si luneta cu aceeasi folie si omologata si cu aceeasi transparenta. Sunt super incantat de cum arata si cum au iesit, diferenta fata de chinezaria de pe spate nu-i vizibila decat din interior, dar clar se vede calitatea foliei lumar si poze :)

Astept parerile voastre

post-11369-1204800294_thumb.jpg

post-11369-1204800315_thumb.jpg

Link către comentariu

Acum trebuie sa te felicit :P Arata excelent, dar... nu stiu daca mi se pare dar totusi parca folia pe fata e o nuanta mai frumoasa decat restul. Se poate sa fi fost geamurile curate pe fata.

Dar te felicit si pentru decizia de a schimba tot cu Llumar.

Arata excelent!

Link către comentariu

nu stiu cat se vede diferenta in poze...datorita efctului oglinda...dar e clara calitatea lumar fata de cealalta..:RO flag:

arata bine..parca e alta treaba nu..?:rolleyes:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!