Jump to content

Audi A4 Avant 2001, Model B5

audi_a4

Postare recomandată

va salut

sunt nou pe forumul vw si cred ca ar trebui in primul rand sa ma prezint

ma numesc stefan, am aproape 22 de ani, din Iasi, student la constructii in anul 2 si angajat part time

am un audi a4 b5 care e iesit in talon 2001, cumparat in octombrie 2007, intrat in tara in 2004, un singur proprietar in romania, fara carte de service, deci km nu cred ca sunt reali(~122.000 la cumparare),

date tehnice: motor 1.9 tdi, 85 kW, AJM, PD

ca optiuni suspensie sport, volan+schimbator+frana mana imbracate in piele, radiocd+casetofon audi simphony, sistemul audio nu stiu de care este daca e bose dar am subwoofer in spate, geamuri electrice fata, climatronic, carkit nokia in cotiera( din fericire nu e pe bord), inchidere cu telecomanda si deschidere portbagaj etc

masina se comporta super, am deja 7000km cu ea si nu am avut nici cea mai mica problema, am schimbat doar consumabilele

am legat eu detectorul de radar de la plafoniera fiindca ma enervau firele intinse prin masina

la 2 saptamani dupa ce am cumparat'o a intrat o tanti in mine in spate si a fugit, nu am reparat'o inca fiindca nu e grav, voi fixa singur bara cand se mai incalzeste...

cam asta ar fi cred....daca imi mai amintesc ceva va spun

incerc sa atasez niste poze

numai bine

post-21934-1202820201_thumb.jpg

post-21934-1202820211_thumb.jpg

post-21934-1202820216_thumb.jpg

post-21934-1202820220_thumb.jpg

post-21934-1202820226_thumb.jpg

Link către comentariu

Sa o folosesti cu placere...

Daca vrei sa afli numarul de km. reali poti incerca sa scoti un istoric de service de la repr. dupa VIN. Oricum, daca masina merge bine, asta e cea mai mica problema. Ca nu ai pe bord 220.000 ci doar 120.000 nu te afecteaza. Probabil daca erau km. reali pe bord nu o cumparai :rolleyes:

Link către comentariu

multumesc pt urare

eu in principiu nu ma uit la nr de km, deci nu conta ca erau 220, conta sa mearga bine

si oricum la pretul care am luat-o mi se pare super ok

vechiul proprietar e o cunostinta si avea nevoie de bani. mecanicul care se ocupa de ea, tot o cunostinta a zis ca km reali sunt 170k.am dat 7500 euro...zic eu ca am facut o afacere buna

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!