Jump to content

Two Way Radios ( Walkie Talkie)

godoroja
 Share

Postare recomandată

asteptam in continuare cu mare interes sa ne zici cum e cu aia 10 km in camp deschis ...sa ne comunici si noua la ce distanta maxima ai reusit sa ai o convorbire inteligibila cu ele

ca idee.. eu nu am reusit sa vorbesc in simplex 10 km cu statii profesionale portabile de 5 wati in UHF in camp deschis .. sper sa reusesti tu cu walkie talkie de 0.5wati!! :)

Modificat de meghitz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu cat bat in camp deschis - nu o sa ma apuc sa ma plimb pe campii acum, dar in oras am reusit sa vorbesc de la Sala Palatului pana la Economatul lui Vanghele din Cotoceni. Eu cred ca sunt peste 2 km, daca nu chiar 3. La un moment se intrerupea si interlocutorul devenea neinteligibil... Dar pana la urma a fost ok. Am pus in fiecare dintre ele acumulatori de 1000 mA, cei originali inca nu i-am format.

La pretul dat cred ca isi merita cu prisosinta banutii.

@meghiz - succes in vanzari! Daca as fi dorit statii profesionale as fi luat INTEK MT446 EX care vine cam 450 ron bucata, sau mi-as fi luat inca o portabila in banda CB, ca INTEK H 520.

Link către comentariu

mda 2 km .. asa ma gandeam si eu :D

mai bine data viitoare lasa ceea ce zic producatorii si vino cu niste chestii testate de tine.. e mult mai util si mai veridic pt cei care vor sa isi cumpere asa ceva.

cat priveste distantele de 7-8, 10, 12 km .. hai mai bine sa uitam de ele si sa scriem aici ceva palpabil si din propriile experiente

cat priveste Intek-ul ala, aia nu e o statie profesionala... tot ce e in 446 MHz cu 0.5 wati nu sunt profesionale

aia e in genul cum am eu Maxonul S5.. astea sunt niste statii cu o constructie mai speciala si mai robusta, facute sa reziste.. dar tot in 446 MHz sunt.

o statie profesionala va trebui sa foloseasca o frecventa comerciala inchiriata in VHF sau UHF ... sau eventual sa mearga pe una din frecventele serviciilor publice, gen politie, armata, etc (alta mancare de peste.. nu e pt noi discutia!!)

si multumesc pt urarile cu succesele !! :blink:

apropos, Alanul 42 matura pe jos cu toate Intekurile la categoria portabile.. dar e mai scump intr-adevar.. e mai greu cu ieftin si bun... in fine, never mind!! .. haideti sa revenim la walkie talkie pe topicul asta pt ca il transformam in ciorba de statii.

Modificat de meghitz
Link către comentariu

Statiile PMR emit legal doar cu 0,5W. Poti emite astfel cu 1.000 ron (doua bucati) sau cu 200-300 ron (tot doua), rezultatul fiind aproximativ acelasi.

Niciodata nu ma incred in cineva care-si lauda produsele ce le comercializeaza, interesul pecuniar fiind hotarator, asta si referitor la "Alanul 42 matura pe jos cu toate Intekurile la categoria portabile".

Pentru colegii care doresc sa utilizeze doua walkie talkie cu performante bune si pret rezonabil (nu le-am fabricat eu, nu le comercializez si nu am absolut niciun interes sa le achizitionati) le recomand Midland M48.

statiimidland.jpg

Link către comentariu

asa este... exista si logan de 100cp si audi tot de 100cp si masinile sunt oarecum la fel..

ps: si aporopos.. statiile alea le vand si eu, deci poti sa le faci reclama in continuare.. dar de fapt nu despre asta era vorba aici.. !!

sa le folosesti sanatos .. si hai mai bine sa incheiem aici pt ca discutiile astea nu-si au rostul.. ceilalti sper sa fi inteles cam ce am avut de spus vis-a-vis de distante, etc..

Modificat de forceturbo
Daca vrei sa activezi pe forum raspunsurile sunt pentru toti.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!