Jump to content

Skoda Octavia Ii 1.6

ovidius

Postare recomandată

Salut,

Desi sunt de ceva timp pe aici nu am apucat sa imi prezint si eu masina mea....so:

Skoda Octavia Ambiente 1.6 102 CP cu dotari suplimentare: Pachet drumuri grele, 4 boxe suplimentare si MAXI DOT.

Ca planuri de viitor:

- jante aliaj 16" (le-am achizitionat deja , urmeaza in scurt timp montajul...)

- perdeleuta luneta

- cruise control

- navigatie

- folie geamuri spate sau perdelute geamuri spate

Cam atat deocamdata...

Si poze:

post-9995-1202728167_thumb.jpg

post-9995-1202728176_thumb.jpg

post-9995-1202728181_thumb.jpg

post-9995-1202728187_thumb.jpg

post-9995-1202728191_thumb.jpg

Modificat de ovidius
Link către comentariu

Prea tare... iti urez sa o stapanesti sanatos, si primul milion de km sa nu bagi decat benzina si consumabile :scratch:

Culoarea este de senzatie... e cumva gri antracit?

Cum te impaci cu motorizarea?

Link către comentariu

Misto tapiseria...impermeabila :icon_thumright:...Acuma pe bune: sa o stapanesti sanatos, si fara probleme ! Culoarea e mai mult decat minunata, si da bine cu interiorul mai deschis :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc pentru urari !

Ovidiuch:

Da, culoarea este gri antracit.

De motorizare sunt multumit, este destul de "sprintena" si ofera un consum decent :Driver:

Link către comentariu

Frumoasa sa o stapaneti sanatos.foarte frumoase jantele, poti sa-mi spui si mie de unde le-ai achizitionat, si cam cit te-au costat?Mi-ar placea si mie jante pe 16".

Link către comentariu

Multumesc.

Le-am luat de la un tip de pe acest forum. Sunt de Audi, au fost noi si dupa o mica adaptare le-am pus si capacele de skoda :rolleyes:

De asemenea, am pus si antifurturi :wub:

Modificat de ovidius
Link către comentariu

A venit si perdeluta lunetei (OEM)... :rolleyes: Ii sade tare bine :rolleyes:

post-9995-1203946619_thumb.jpg

post-9995-1203946622_thumb.jpg

Modificat de ovidius
Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos.. proiectoare xenon si climatronic de ce nu i-ai pus? numai bine,imi place tapiteria :lol:

Link către comentariu

Multumesc la fel ..

Trebuie sa ii pun si folie la geamurile spate intr-adevar.

Chestia cu climatronicul nu mi s-a parut cine stie ce, dar acum as vrea sa am :)

Xenon o sa incerc sa pun aftermarket sau chiar originale, era un topic pe forum in legatura cu astea...

Link către comentariu

daca tot ii pui xenon aftermarket te sfatuiesc sa ii pui xenon si in proiectoare(in cazul in care iti vei monta) te asigur ca nu vei regreta..numai bine!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

mai poti sa pui niste poze acum cand a dat soarele :)

Nu de alta dar aceasi culoare vreau sa imi iau si eu si sunt curios cum arata in bataia soarelui

Link către comentariu

Culoarea e faina ... in soare se vede super ! Pozele sunt facute cu telefonul, dar o sa incerc sa fac altele in weekend

post-9995-1205476773_thumb.jpg

post-9995-1205476778_thumb.jpg

Modificat de ovidius
Link către comentariu
  • 9 months later...

hai sa innoim topicul asta..ce mai face masinuta?esti la fel de multumit de ea cum erai in martie?am citit intr-un topic cum ca ai vrea sa o dai :)

Link către comentariu

Cum sa o dau!!?!? Doamne fereste, cred ca nu am fost eu in acel topic :o Daca as da-o ar face tranzactia numai in chimbul uneia VRS :D

Sunt foarte multumit de ea. Acum o saptamana i-am facut revizia de 2 ani si 18 000 KM... Motorul s-a lasat si merge super. Mail multi cai ar fi fost buni dar deocamdata ii alerg numai pe cei pe care ii am :)

Vreau sa ii pun un volan multifunctional dar am inteles de la Calin (c4linutz) ca trebuie schimbate cam multe pentru asta :Driver:

A ta e Ok? Soricelul a iesit ? :)

Modificat de ovidius
Link către comentariu
  • 3 months later...

Ca sa dezgropam putin topicul pot spune ca masina arata impecabil.Culoarea este superba,am observat masina de mai multe ori prin oras :cool: Ca si cateva idei de "tuning" ar fi kitul de RS care dupa parerea mea arata superb(macar eleronul),eventual un kit de xenon,un set de proiectoare in bara,senzori de parcare oem,iar ceva care mi s-ar parea mie ca ar shimba total look-ul masinii ar fi o grila cromata.

Sa ai parte de cati mai multi km fara evenimente si probleme!

Link către comentariu
Ca sa dezgropam putin topicul pot spune ca masina arata impecabil.Culoarea este superba,am observat masina de mai multe ori prin oras :biggrin: Ca si cateva idei de "tuning" ar fi kitul de RS care dupa parerea mea arata superb(macar eleronul),eventual un kit de xenon,un set de proiectoare in bara,senzori de parcare oem,iar ceva care mi s-ar parea mie ca ar shimba total look-ul masinii ar fi o grila cromata.

Sa ai parte de cati mai multi km fara evenimente si probleme!

Multumesc la fel. O sa ii aplic si ceva tuning, in special XENON as vrea si kit-ul de RS...

Link către comentariu
  • 11 months later...

News: Masina a capatat un mic "update" : cotiera OEM "JUMBO BOX" + pachet functional Jumbo Box (scrumiera spate+suport sticla)

:icon_thumright:

In rest, masinuta merge super, motorul s-a lasat si este "in forma" (30 000 Km).

post-9995-1269261465_thumb.jpg

post-9995-1269261696_thumb.jpg

post-9995-1269261704_thumb.jpg

Link către comentariu

super!!

de cand alerg si eu dupa asa ceva...si nu am gasit nimic. tu de unde ai luat-o?

Link către comentariu

Mi-a adus-o un prieten de afara... si eu caut de mai bine de 1 an. Am dat 150 Euro...

Modificat de ovidius
Link către comentariu
  • 4 months later...

Am uitat de un "update" : Poze cu perdelute usi spate !

post-9995-1281444177_thumb.jpg

post-9995-1281444209_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!