Jump to content

Suport Lombar Pasager

adiboy_bestboy
 Share

Postare recomandată

AM un Passat B6 si am vrut sa vad si eu suportul lombar de la passager a doua rotita de la scaun. Misc de ea aproape nu se simte nimic k se umfla spatarul in zona lombara, dar foarte putin, in comparatie cu alte masini de umfla ;) de nu te vezi, as vrea sa aflu si de la altii parerea daca e asa gingas suportul lombar la pasager sau e o defectiune....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sincer ar cam trebui sa se simta ca si la sofer...doar ca o miscare mai lenta ca nu ai viteza motorasului cand dai de rotita.

Link către comentariu

• 8 months later...

Stie cineva care ar trebui sa fie pozitia corecta pentru reglarea lombara? (indiferent cum o pun tot ma doare spatele, asa ca deocamdata stau cu ea bagata inauntru la maxim ca sa nu simt nimic, desi tot imi apar unele junghiuri la spate)

Link către comentariu

Cand stai normal pe scaun, ai o curbura lombara la spate, deasupra mijlocului. Acolo potrivesti suportul lombar - ca inaltime. Pe orizontala cum vrei tu - mie imi place cat mai proeminent/ iesit in afara.

Link către comentariu

Ideea este sa stai cu spatele cat mai drept . Pe scaunul din dreapta nu stau asa ca puteau sa nici nu puna :D

Link către comentariu

Cred ca modul in care se simte suportul lombar in partea dreapta fata de stanga are legatura si cu uzura acestuia.

La volan sigur este in permanenta cineva, iar in partea dreapta nu tot timpul. De aici si uzura diferita a mecanismelor.

Evident ca eventuala uzura in partea soferului se modeleaza dupa structura fizica a soferului(greutate, inaltime).

In momentul in care se va urca in dreapta sigur va avea o senzatie diferita.

Din experienta proprie (eu sunt un tip masiv), scaunul din dreapta e mai bine inchegat, iar lombarul se simte mai tare, dar si sotia are jumatate din greutatea mea

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!