Jump to content

Inscriere Platforma

Cipri
 Share

Postare recomandată

Are cineva vreo idee daca pot sa inscriu o platorma la care nu am nici un fel de act?

Astept sfaturi si sugestii

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Primul pas trebuie sa-l faci la RAR. Iti trebuie CIV.

Incearca sa citesti aici si poate gasesti raspunsul.

Bafta !

Link către comentariu

• 4 weeks later...

se poate, zici ca e construita de tine si faci omologare individuala

Link către comentariu

se poate, zici ca e construita de tine si faci omologare individuala

Pai si ce fac daca gaseste seria pe undeva. Eu inca nu am gasit.o dar poate ei o gasesc :)

Link către comentariu

nu conteaza, prin constructie nu inseamna ca ai fost sa sapi dupa minereu sa faci fierul. ideea e sa nu fie inregistrata/inmatriculata pe undeva, daca are serie, dar nu cr5ed eu ca isi vor da asa mult interesul, dar mai stii?

Link către comentariu

Declari exact cum ai intrat in posesia ei... cu o declaratie pe proprie raspundere se poate inmatricula.

sau

Daca nu ai intrat ilegal in posesia ei,faci un contract de mana intre un cetatean din EU (De, FR, E, B etc.) si tine si aia e dovada provenientei.

ORICUM vei avea nevoie de omologare de la RAR pentru ca pe ea nu ai carte de identitate.

Acuma, daca ai gasit-o pe strada si ai adus-o la tine in curte mai bine nu o inmatricula (era o gluma :Driver: )

Modificat de r&d
Link către comentariu

nu am gasit-o pe strada am cumparat-o de la un depozit de fier vechi :icon_thumright:

acum o sa imi incerc norocul

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu

• 3 months later...

Daca platforma a mai fost inmatriculata, sigur are pansonata o serie, undeva pe "protap" - partea din fata unde se agata de carlig. Unii isi confectioneaza remorcute, platforme si le omologheaza la RAR. De obicei la RAR treci cu bine daca indeplinesti conditii de franare si daca are arcuri/telescoape. Daca zici ca este platforma sigur are peste max autorizat 750, deci trebuie sa aiba sistem de franare special. Apoi mai e important sistemul de semnalizare -iluminare si... gata. Bafta!

Link către comentariu

are o astfel de serie pe protap. Ideea e ca zace de vreo 3 luni in curte si chiar nu stiu ce sa fac cu ea. Ideea e ca m.as duce cu ea la RAR dar cu ce acte sa ma duc???

Link către comentariu

• Administrator

Cu factura de la depozitul de fier vechi.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!