Jump to content

Proectoare Altea Si Nu Numai

agentbm
 Share

Postare recomandată

eu caut accesorii pt un altea, are cineva? ma intereseaza proectoarele de ceata, am toata instalatia dar nu am proectoarele! cand vreau sa le aprind se aprinde becul in bord ca si cum ar fi ars vreun bec.

ma poate ajuta cineva? si inca ceva, am computer de bord din ala care indica doar temperatura de afara dar nu mai indica deloc, adica apare ceva de genu -.--grade C. ma puteti ajuta?

Multumesc

Corectat!

Modificat de agentbm
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vag-com nu imi da nici o eroare, zice ca totul e ok, functioneaza la parametrii normali (scanat cu vag com 704.1) e posibil ca sa nu existe deloc acel senzor de temperatura?

Link către comentariu

agentbm, daca pe display-ul din bord iti indica doar temperatura si nimic altecva si in capatul manetei de actionare a stergatoarelor nu ai un buton (nu vorbesc de cel ce actioneaza temporizatorul la stergatoare) inseamna ca NU ai computer de bord. In mod normal temperatura exterioara e indicata chiar daca nu au computer de bord. Mergi la un service cel mai bine.

Referitor la proiectoare, daca nu le ai montate pe masina, nu ai nici instalatia. Poti sa-ti comanzi proiectoarele (s-a mai discutat pe forum) dar iti trebuie si un comutator nou, plus toate cablurile. Indicatorul care semnaleaza aprinderea proiectoarelor nu e in bord, e in jurul comutatorului pentru lumini. La actionarea acestuia la prima treapta (lumini de pozitie) si la tragerea spre tine o pozitie (ca si cand ai vrea sa-l scoti) se va aprinde un led verde. In bord exista martor doar pentru lampa de ceata din spate.

Daca la actionare ti se aprinde in bord martorul de bec ars, poate chiar e un bec ars...nu neaparat cele din proiectoare (pe care nu le ai)...

Link către comentariu

multumesc, ideea e ca de la cine am luat masina mi-a spus ca a schimbat bara dar nu a avut bani sa o puna varianta cu proectoare. a lovit un caine si a preferat sa puna varianta ieftina fara proiectoare!

ce ma mira la acel indicator de temperatura ca la o scanare cu vag com nu da nici o eroare, zice ca totul e ok...

Modificat de agentbm
Link către comentariu

Bara e la fel si daca ai proiectoare si daca nu ai.Difera doar grila din stanga si din dreapta.

Link către comentariu

Exact!Si grilele dreapta si stanga se pot usor inlocui cu cele pt. faruri de ceata.

Link către comentariu

In mod evident nu o sa gasesti grilele in talcioc :Driver: . Poti sa-ti comanzi piesele la orice dealer Seat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!