Jump to content

Probleme Seat Cordoba


therock
 Share

Postare recomandată

Am cumparat un Seat Cordoba din 2001 adus din Franta asta acum 3 luni si deja am ceva probleme la ea, cum ar fi:

-usile se deschid greu cand afara sunt minus grade

-la roata dreapta spate se aude un carait , doar atunci cand apas pedala de frana

-m-am jucat putin cu telecomanda de pe cheie si acum nu se mai inchid/deschid usile de pe ea, am tinut apasat lock buton dupa care am apasat de 3 ori unlock buton

-la pistonul 2 nu aveam compresie si a trebuit sa demontez axa cu came care avea uzata o cama si tachetul de pe ea era crapat in 2 si de acolo problema cu compresia

-vreau sa schimb filtul de polen dar nu stiu pe unde este pozitinat

Cine poate sa imi dea ceva sfaturi, sunt binevenite si ii multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la prima problema, un pic de WD-40 dat pe la balamale ar face minuni, la a doua problema ar putea fi un amortizor iar daca ai si discuri de frana acesta ar putea fi ovalizat, pentru ultima problema da si tu un search si vei vedea cat de usor este sa schimbi filtrul singur..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Filtrul la modelul tau este sub capota in partea stanga-sus; un search rezolva problema.

Cu incuietorile am si eu aceleasi probleme; Ba nu se deschid din afara; ba dinauntru; ba nu merg nici din cheie. La vara problema se rezolva de la sine :icon_thumright: :)

Nu e neaparat o problema de uzura - eu am masina de noua si problema a aparut din primii ani. E adevarat ca atunci se manifesta la -15; -20 de grade. Acum apare si la -1 grad.

Am incercat solutie antifreeze si nu a avut efect.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

-Pentru usi iti recomand Prevent.E un spray lubrificant si pentru dezghet care se da direct pe iala.L-am cumparat de la un OMV parca si am dat cateva zile la rand seara iar acum nu mai am absolut nici o problema.Merge si cu WD-40 cum a zis luci-ct (poate chiar mai bine).

-Daca franele spate sunt pe tambur, incearca sa schimbi sabotii si sa cureti mecanismul ala care impinge in sabotii.Prin curatat inteleg sa misti tu de el in stanga si in dreapta pana se misca normal.Eu pot sa iti spun ca aveam sabotii foarte putin uzati dar nu tinea frana pe o roata spate.I-am schimbat si acum tine frana.

-Cu telecomanda sa nu te mai joci ca se desincronizeaza si nu mai merge.Incearca sa deschizi/inchizi masina de cateva ori cu cheia in usa, ar trebui sa isi revina.Asa am patit si eu la inceput fiind fost conducator de dacie si nestiind cum se folosesc chestiile astea High-Tech :).

-Pentru filtrul de polen ridici capota,dai jos chederul dinspre parbriz si scoti plasticul acela de sub stergatoare (ai grija e facut din 2 bucati care se suprapun;scoate-le pe rand) iar filtrul trebuie sa fie in partea din stanga.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu cred ca zgomotul vine dinauntrul tamburului, azi o sa incerc si chestia cu cheia in yala si sa inchid/deschid usile de la comenzile de pe usa, am tot cautat vreun semn pe rola care actioneaza axul care merge la delcou si da scanteile dar nu am vazut nici un semn pe el, spun asta pentru ca am o problema la pornirea motorului si cateodata da in nas turatia motorului si inca ceva rola intinzatoare se strange in sus sau in jos, atasez si o poza cu ea. Se poate sa ma ajute cineva cu manualul service pentru Seat Cordoba din 2001. Va multumesc.

post-21264-1202481797_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt interzise, de asemenea, posturile gen "bump" ("nu mai stie nimeni nimic?", "Anybody?", "Hai baieti, ajutati-ma si pe mine") pe alte arii in afara de aria de vanzari/cumparari. Acestea vor fi sanctionate cu warning.

In mod normal ar trebui sa fii sanctionat cu warning, dar considerand ca esti doar inscris, nu o voi face de data asta. Citeste totusi regulamentul si incearca sa-l respecti:

http://vwforum.ro/index.php?act=boardrules

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!