Jump to content

Rockford Fosgate

d_andrei
 Share

Postare recomandată

Salut !

E prima data cand postez ceva in zona asta. Asta inseamna ca nu prea am treaba cu domeniul :) DAR, am de gand sa fac o investitie intr-o linie audio cat de cat decenta

Am vazut in revista autoshow de pe decembrie 2004 (editia bazar) la paginile 20-21 niste modele de boxe dintre care m-ar interesa ROCKFORD FOSGATE FNP 2614 (50 W RMS, 55-22.000 Hz = 174 euro). Eu vreau 4 boxe (fata&spate) deci 174x2 euro...

Ce ziceti ? Merita sa fac investitia asta ? Ma intereseaza daca sunt boxe de calitate buna

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Administrator

Cam scumpe si nu sunt de top. Cum a zis si JUG la banii acestia potis a mai gasesi si alte variante. Ele sunt modele model tip components . Ce-ti ofera JUG nu e bun pentru ce vrei tu.

Incearca la JBL (nu stiu cum se numeste modelul) sau MB Quart DSD 216

6.5" este nevoie pentru usi la tine.

Link către comentariu

nu mai este rockford ce a fost, nu le prea intaleg gandirea, acu cativa ani rockford era varfu, nu se discuta cand era vb de rockford. acuma scot numai stifturi.

Iar MB Quart ii aceas decand a fost preluat de rockford. As merge pe JBL sau Infinity, sau daca sa fie ceva mai bun atunci Hertz, dar din pacate nu mai vrea sa aduca importatoru hertz in Romania. :(

Link către comentariu

Uite d-aia e bine sa intrebi despre lucrurile despre care nu ai habar prea mult :(

Asa ca momentan ma mai gandesc daca zicei ca nu merita. Cat despre modelul indicat de @JUG, sunt ovale, nu ? deci nu prea merg...

O sa mai analizez oferta de la JBL si Infinity...

DAR despre HU Blaupunkt ce credeti ? Deci sa fie clar, nu caut TOP, nu vreau sa-mi cada rotile de pe masina cand dau mai tare, dar vreau totusi ceva de calitate (chiar daca aceasta calitatea are pretul ei ), ceva net superior dotarii stock...

Merci pentru sfaturi baieti !!

Link către comentariu

Se aduce si Hertz ! Andrei, mie nu mi-au placut niciodata RF pe partea de difuzoare. Ei au mers bine pe amplificatoare ! Nici T595 nu as recomanda din punct de vedere fidelitate. Sunt foarte puternice, dinamice dar le lipseste fineatea sunetului pe partea de inalte si medii superioare! Daca esti interesat de Hertz, astept PM !

Link către comentariu

ascultati-l pe Dracula! se stie. Am vrut sa-mi dau si eu cu parerea dar cand l-am vazut pe Dracula nu mai zic nimic :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!