Jump to content

Octavia II RS TFSI

B.o.g.d.a.n

Postare recomandată

Vin duminica la intalnire, vine si ovidiu, ca vreau sa vad catch can-u', poate ajungi si tu Bogdane sa vad si eu ambrieaju si sa vorbim de astea:)

si eu tot full black as vrea, dar pana la urma se pot vopsi :P

Link către comentariu

Mda, nu prea am cum sa ajung :).

Anorganixule cand ne vedem sa aud si eu cum face SB-ul la tine?

Link către comentariu

Da, stiu de ei, dar nu cred ca fac ceva rebuild.

Ieri am facut schimbul de ulei urmand sfatul lui Aicu si nea Nadir, am pus 5W40. Parca e putin mai silentios motorul, toarce mai cuminte asa.

Ah si incep sa ma uit si dupa niste jante, poate intr-o luna se intampla ceva minune si iau un set...

Modificat de qdonline
Link către comentariu

Aha, good to know! ce ai luat de la ei?

www.whp.ro - dati la pagina cu TFSI-urile :rolleyes:.

Link către comentariu

Admisia am comandat-o de la ei, mi s-au parut intelegatri, dornici sa ma ajute cu transportul si mi-au dat si discount.

LE: Nu merge www.whp.ro.

Modificat de GtSport
Link către comentariu

mie imi merge, am vazut editorialul, frumos, numai ca la partea cand trebuia sa-l prezinte pe tipul cu Leon Cupra rosie, a bagat scrisul de la prezentarea ta. Se vede ca inca sunt la inceput si mai au de invatat. Enough with the offtopic

Link către comentariu

Da, le-am transmis.

Azi comand internele Autotech, sper sa-mi ajunga repede.

Link către comentariu

Ce parere aveti de jantele astea? Ma gandesc f serios la ele. Exact culoarea aia.

post-7362-1268753576_thumb.jpg

post-7362-1268753576_thumb.jpg

Link către comentariu

Este exact janta pe care o voi lua si eu daca ma hotarasc sa-mi iau alte jante de vara, Team Dynamics Pro Race 1.2 Anthracite, arata excelent in contrast cu albul si se mai vede si ceva din janta de la mai mult de 20 de metri, are doar 9kg la dimensiunea 18x8. :Driver:

Te-am vazut/claxonat azi pe Dristorului. :scratch:

Modificat de GtSport
Link către comentariu

Frumoase jantele si de calitate.

Go for it!

@GtSport: iar ai trecut prin zona fara sa ceri voie! :scratch:

Link către comentariu

Tu m-ai claxonat? Am vazut ca m-a depasit un Leon alb, dar nu-ti stiu numarul ;)

Chiar ma gandesc serios la ele, sunt mai ieftine ca OZ-urile si arata f bine.

Link către comentariu

O masina extraordinar de frumaosa! M-am uitat la primele poze cu ea si totusi imi pare diferita de celelalte Rs-uri. E cumva alt kit pus pe ea?Sau pur si simplu asa de bine da pe alb? ;)

Link către comentariu

Are un kit Milotec - grilele fata schimbate + pleoape + carbon look pe oglinzi si stalpii laterali.

Pfoooa e pericol mare cu jantele alea, ma mananca rau si imi dau peste cap planurile ;).

Link către comentariu

Am eu pe cineva care le-ar vrea pe alea stock ale tale :D..ca sa pun paie pe foc :)

Link către comentariu

Nu cred ca le-as da. Nu pot lua bani multi pe ele si as vrea sa le tin ptr iarna....

Link către comentariu

Deci e clara treaba, m-am hotarat si voi comanda TD-urile. Au 9Kg si arata ff bine. Un pic mai grele ca OZ-urile dar si mai ieftine.

NU stiu ce sa aleg, antracit sau negru...

post-7362-1268819354_thumb.jpg

post-7362-1268819361_thumb.jpg

post-7362-1268819354_thumb.jpg

post-7362-1268819361_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!