Jump to content

Polo 2000

queen

Postare recomandată

Salutare!

de ceva timp (o luna) sunt si eu (mama ce mandru sunt!) posesor de VW.

Mai exact de un polo variant din 2000 pe benzina - motor de 1.6.

Are geamuri electrice, abs , aer cond , volan reglabil.... si cam atat. (153 000 km)

Curiozitatea mea ar fi de fapt ce fel de masina am. Tot vad pe aici despre polo 6n, 6n2 !??? Eu sincer nu prea ma pricep. As dori sa ma lamureasca si pe mine cineva cam ce am la poarta. Tot ce pot sa citesc de pe talon este TIP : ALM si EURO2. Restul inseamna numai serii fel de fel.

Data viitoare am sa pun si ceva poze (este de culoare ALB si seamana cu POLO classic!)

Link către comentariu

Ai aici informatii detaliate despre ce ai intrebat. Oricum, aici, asa cum scrie si in partea de sus a paginii,

In aria "Masina mea" nu este permisa discutarea problemelor tehnice de nici un fel. Eventualele post-uri de natura tehnica vor fi sterse imediat.

Iti recomand si parcurgerea ariei Polo de pe forum.

Link către comentariu

Va multumesc frumos pentru raspunsuri si pt amabilitatea de a nu sterge mesajul

Eram doar nelamurit in ce categorie sa incadrez masina (la 6n sau 6n2). De acum stiu unde sa intru pentru eventualele intrebari.

Cu respect si speranta la o colaborare fructuoasa! :(

Link către comentariu

Intrucat ai variant, ai ori 6KV ori 6KV5. Anul de fabricatie 2000 presupun ca inseamna bordul nou, cu instrumente de bord pe albastru si restul luminilor rosii. Daca da, ai 6KV5. Daca nu, ai 6KV. 6KV5 e asemanator la consola de bord cu 6N2 dar la exterior e bazat pe mai vechiul 6N. 6KV e asemanator atat la bord cat si la exterior cu 6N.

Poze atat cu interior cat si cu exteriorul sunt binevenite.

Bun venit si la cati mai multi km fara griji :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!