Jump to content

Der New Passat

Robert_Alex

Postare recomandată

Tase03 : La ce te referi cand spui xenon OEM? Exista un kit OEM de xenon? Si... sincer mai repede as fii preferat o navigatie decat xenonul, pentru ca sunt foarte multumit de faruri, sunt si puternice si nu au nici lumina galbena. Oricum nu este exclus sa pun xenon.

off: Poza cu Mercedesul este "opera" unui "masliniu" care si-a batut joc de masina. Parerea mea cel putin...

CT 10 VWP: Da arata foarte bine si cu folie, dar asta este din fabrica cu un finisaj mult superior, si o vizibilitate mult mai buna, plus ca sunt destul de inchise. Oricum masina ta arata foarte bine, sa te bucuri la maxim de ea.

PS: Mi-au ajuns si mie manerele cromate si insertia pe volan, dar trebuie sa le montez intai si revin cu poze. Pana atunci cine imi vinde si mie un eleron tip M?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

e scumpa intretinerea la acest model?...masi scumpa ca la un A4 din 2005-2006?

Link către comentariu
  • 3 months later...

Am montat acum ceva timp manerele cromate, dar nu am apucat sa va arat. dar cum niciodata nu e prea tarziu, iata:

post-18350-1224502928_thumb.jpg

post-18350-1224502936_thumb.jpg

post-18350-1224502955_thumb.jpg

Link către comentariu

fain manerele :D

motajul a fost greu ?:)

sa-l stapanesti sanatos si la cat mai multi km fara probleme :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!