Jump to content

Der New Passat

Robert_Alex

Postare recomandată

Iata s-a marit familia. pe 25 ianuarie am umplut parcarea cu mult asteptatul passat.

Un mic rezumat al masinii:

Passat HL 2.0 TDI 170 CP:

-piele alcantara

-piele

-scaune incalzite

-geamuri cu absortie 65%

-pachet luminini II (oglinzi rabatabile, senzori ploaie lumina...)

-auto hold

-celebra umbrela VW

+ dotarile standard HL

Vor urma:

-manere cromate

-eleron

-insertie volan tip .:R

-carkit

-si dupa rodaj un cip tuning (la care trebuie sa ma documentez putin)

Sper sa va placa. Poze putine, dar vor urma si altele

post-18350-1202084258_thumb.jpg

post-18350-1202084267_thumb.jpg

post-18350-1202084275_thumb.jpg

post-18350-1202084282_thumb.jpg

post-18350-1202084289_thumb.jpg

Link către comentariu

Superba, felicitari.

S-o plimbi sanatos si fara probleme.

Frumoasa culare, arata foarte bine, la fel si jantele sunt modelul de la passat care imi plac cel mai mult. Ce sa mai lungesc vorba imi plac gusturile tale.

Sa ai grija de ea, inca o data repet, e superba.

Numai bine, :Driver:

PS: Bandorile nu sunt cromate ? Mie asa mi se pare. Eu zic sa le lasi asa.

Link către comentariu

Da sunt cromate...si nu are rost sa le faci in culoare.Numai la versiunea Trend vin negre.Apropo nu ai Xenon pe ea? :Driver: ...totusi e un Highline :D

Link către comentariu

felicitari pentru masina,folia ii mai lipseste :P .multi km fara incidente.

@ZBENG, nici eu nu vad xenon.

Link către comentariu

dar tu cum ai dedus ca nu are ? cunosti omu' ?

eu cred ca la aceasta varianta de echipare xenonul e gratis :P

oricum , s u p e r b a masina !

drive safe !

Modificat de ricuss
Link către comentariu

felicitari! sa o stapanesti sanatos!

si nu, NU e standard xenon la HL (nici roata de rezerva, nici proiectoare...)

Modificat de dm76ro
Link către comentariu

Frumoasa rau masina si ii sta foarte bine alba.Chiar zilele trecute admiram una la fel dar Comfortline.Suoerba s-o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Frumoasa masina mi-as fi dorit ei eu alba :P vad ca ai ceva planuri pe care eu le-am pus deja in practica. Da un clik pe semnatura mea sa vezi :P

Link către comentariu

Va multumesc mult pentru urari, si eu va dorest un B6 cat mai vaccinat de problemele care se discuta despre el. Eu unu sper ca cei de la VW sa-i fi remediat problemele cu timpul (cum se intampla la majoritatea modelelor la inceputuri)

Din pacate nu are xenon deoarece a trebuit sa o incadrez in o anumita suma :P , am zis ca voi instala ulterior un kit, dar sincer nu prea are nevoie (v-om vedea, +ca am auzit probleme cu el). Masina trebuia sa aiba si Navi, dar mi-am dat seama cat de folositor este dupa ce am facut comanda la un drum prin EU, si nu s-a mai putut modifica optiunile.

TIR tu ai o masina de invidiat, e normal ca te urmez, dar am citit pe alt forum ca vrei sa o schimbi cu una alba :P modificarile le v-oi face cu timpul, pana acum masina are 500km, o mai las sa respire. Oricum am vb cu cineva sa se intereseze de toate accesorile astea, dar inca nu am primit un raspuns.

Are folia din fabrica, cea cu absortie 65%

O sa mai pun cateva poze dupa ce intra in sedinta foto (curand).

Multumesc inca o data ! :P

Modificat de Robert_Alex
Link către comentariu

Avind in vedere ca iarna nu a trecut de tot fii foarte atent cu cauciucurile care le ai . Sunt Dunlop nu ? Eu cu respectivele cauciucuri pe o zapada de 5 cm nu puteam urca o rampa de intrare in curte de inaltimea trotuarului .

Link către comentariu

Da cauciucurile sunt cele Dunlop, am vazut ca nu au nici o treaba cu iarna, pe drum spre Peles impungeau 5 insi la masina si nu aveau pic de aderenta. In schimb pt vara cauciucurile sunt chiar bune.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Am mai facut cateva poze, saptamana care vine astept manerele cromate, si insertia pe volan. atunci voi reveni cu poze, poate si din interior :)

Sa va arat si "moda" pe CLS :))

post-18350-1204461391_thumb.jpg

post-18350-1204461404_thumb.jpg

post-18350-1204461412_thumb.jpg

post-18350-1204461571_thumb.jpg

Modificat de Robert_Alex
Link către comentariu

macatzash copilashii tai :icon_thumright: trebuie sa imi fac si eu pe mashina asa cea.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa ai parte de ea, multi km fara probleme :rolleyes:

PS: Poza cu CLS-ul trebuia pusa in topicul "Accidente/intamplari funny" :) , ce le mai trece prin cap unora :cheers:

Modificat de oozz
Link către comentariu
  • 1 month later...

Super culoarea!

Pacat ca nu ai pus xenon OEM. Eu le am si sunt super! In locul tau renuntam la altceva si puneam Xenon-ul!

Off topic: Ce-i cu poza cu mercedes-ul??? :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!