Jump to content

Polo 6n2 Gti

snake4

Postare recomandată

Sa va prezint si masinutza mea putin , un vw polo 6n2 sau 6nf :

an fabricatie 2001

motor 1600 cmc 16v

cai putere 125

xenon headlights

interior piele

incalzire in scaune

trapa

O bijuterie de masinutza , am cumparat-o din Germania avea 125 mii km la bord si pana acum am facut vreo 20 mii cu ea si nicio problema , am bagat doar benzina si lichid de parbriz in ea .

Poze cu ea :

poza346ca1.th.jpg

poza348tp9.th.jpg

poza351ke3.th.jpg

poza350ws9.th.jpg

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Sa iti traiasca dar ar fi bine sa ii mai schimbi din cand in cand si filtrele si uleiul.

Modificat de hbogdan
Quote inutil. Foloseste AddReply sau FastReply.
Link către comentariu

Aste le-am schimbat in germania inainte sa o aduc , am schimbat toate filtrele , frane noi (discuri , placutze ) ulei , si antigelul din radiator . Oricum cred ca o sa ma apuc zilele astea sa ii cumpar toate cele ptr inca o revizie completa .

Si apropo de jante e iarna si inca nu le schimb , am jante noi noute de 15' in spite ptr ea dar mai astept un pic.

Modificat de snake4
Link către comentariu

sunt faruri xenon, in primul rand au spalator de faruri, foarte rar intalnit la masinile fara xenon.

sa o stapanesti sanatos, frumoasa masina.

Link către comentariu
dupa cum se vede din poze, nu cred ca ai xenon. mai degraba ai faruri cu lupa, asa sa fie oare ?:))

Pai spre curiozitatea ta are xenon din fabrica , cu tot cu spalator de far .Xenoanele daca sunt murdare nu au nici un efect , si din fabrica toate masinile care au in echipare xenon vin cu spalator de far .

Link către comentariu

Spalatoarele se pot comanda si fara xenon stai calm dar e un xenon mai vechi care si-a pierdut din culoare si banuiesc ca e de 3800 , masinuta asta cu jante si geamuri negre e pericol .Bafta !

Link către comentariu
Pai si de 20 de mii tu nu ai mai schimbat ulei si filtre?

nup urmeaza saptamana viitoare toata revizia , oricum masinutza nu da semne ca ar avea nevoie ceva de genu .Si am cumparat si kit de distributie si ambreiaj nou , ambreaju da semne de duca si vreau sa previn.

Modificat de snake4
Link către comentariu

masina nu da semne...poate decat cand e prea tarziu. oricum modelul asta de Polo e printre cele mai frumoase.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos e super masina am avut si eu un 6N2 Facelift si am fost super multumit de el.

Link către comentariu
Sa o stapanesti sanatos e super masina am avut si eu un 6N2 Facelift si am fost super multumit de el.

Si eu sunt super multumit de ea , mai ales de motor care face toti banii, putine masini ma fac la semafor , pleaca ca din pusca .

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina..Nici nu`ti trebuie mai mult

P.S. : Nu mai da Quote la mesajul anterior ..foloseste Fast Reply sau Add reply ! Multumesc :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Superb acest Polo. Sa-l stapanesti sanatos!

Dupa mine este cel mai reusit Polo, dupa asta a urmat declinul acestui model - fara suparare

Link către comentariu
  • 2 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!