Jump to content

Noua Mea Masina

poe

Postare recomandată

Salutare,

In sfarsit dupa 6 luni de asteptare sunt si eu posesor de G5 Variant, motor 1.4 TSI 140 CP, Comfortline, cu urmatoarele optiuni:

Alarma Plus

CB Plus

Jante aliaj Toronto 16"

Roata rezerva aliaj

RCD 300 mp3

Vopsea Platinum grey metallic

Climatronic

Pachet lumini si vizibilitate - include senzor ploaie, comming home-leaving home, lumini la picioare fata, oglinda heliomata

Privacy Glass.

Link către comentariu

Felicitari!S-o stapanesti sanatos si multi km fara probleme! G5 Variant mi se pare mai mare decat passatul b6 variant!

Cam mult ai asteptat dupa ea!

Link către comentariu

cred ca e primul proprietar de golf 5 variant dupa forum daca nu ma insel :rolleyes: poze dom'le sa ne pui

Link către comentariu

Nu sunt primul, mai este cineva cu unul rosu. Am pus poze, de ce mi-au disparut? Le mai pun odata.

post-11255-1202038924_thumb.jpg

post-11255-1202038935_thumb.jpg

post-11255-1202038944_thumb.jpg

post-11255-1202038954_thumb.jpg

post-11255-1202038962_thumb.jpg

post-11255-1202038971_thumb.jpg

post-11255-1202038979_thumb.jpg

post-11255-1202038989_thumb.jpg

Link către comentariu

felicitari pt masina,dar mai ales pt motor.as vrea sa stiu care e consumul in oras si in afara.

ceva poze cu interiorul poti sa pui?

km multi si lipsiti de probleme

Link către comentariu

Multumesc. Consumul prin Bucuresti 40 km si 250km pana la constanta, mers pe A2 120km/h, a fost de 6.8l/100km. Pret DDP de catalog 21323 EUR. Poze cu interiorul nu am pus ca e la fel ca orice Golf V.

Link către comentariu

consumul il ai foarte bun avand in vedere ca masina e in rodaj banuiesc. pretul este de asemenea atragator. bafta in continuare. :offtopic:

Link către comentariu

eu am un golf 5 variant alb la bloc m-am uitat mai atent la pe viu .intradevar chiar frumos.bafta sa o stapanesti sanatos si multi km fara belele

Link către comentariu

Multumesc mult, si eu am vrut s-o iau alba dar nu m-am inteles cu familia, albul pana la urma e si la moda si tine cel mai bine la mizerie, asta e, maybe next time. Si eu astept sa-mi planific o mica iesire la munte ca-n oras mi-e mila s-o chinui, macar in rodaj sa ma feresc de mers bara la bara.

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa va bucurati toti trei de noua achizitie. Eu totusi astept in continuare s-o uzi .... :(

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!