Jump to content

Golf 5 2.0 Tdi 140cp

BuniLLa

Postare recomandată

Tocmai mi-am luat un GOLF 5 TDI, nu sunt nou in grupul VAG, am mai avut o BORA 1,9 TDI de care am fost F multzumit.

Fara prea multa vorbarie, asta e masina:

post-20501-1202020621_thumb.jpg

post-20501-1202020629_thumb.jpg

post-20501-1202020638_thumb.jpg

PS: Inca e in frantza, ajunge undeva sapt viitoare.

Modificat de BuniLLa
Link către comentariu

foarte frumoasa masina la fel era si a mea cand am luat-o imi plac jantele

cati km are?

sa o stapanesti sanatos si spune-ne mai multe de optionalele ei....

Link către comentariu

130.000 km, 2004, dublu climatronic, volan sport, geamuri electrice, in mare se vad dotarile din poze.

Apropo:

Care e diferenta intre computerul de bord mare si cel pe care il am eu in poza ?

Este mp3 CDul ?

Link către comentariu

Planuri de viitor:

1. probabil chip

2. ceva mp3 sau ipod integration kit

3. ...

mai dau edit la post pe masura ce mai imi vin idei...

Link către comentariu

Din cate vad in fata e o neregula la aripa stanga si in spate la fel...a fost lovita? :P

PS:Sa nu o iei in nume de rau....e o super masina...folie ii mai trebuie :rolleyes:

Link către comentariu

si eu am observat ceva in neregula la aripa fata stanga.. numai bine poate niste xenon :P s-o conduci cu placere :rolleyes:

Link către comentariu

e masina de FRANTA, adica e lovita usor de jur imprejur, daca ati fost pe acolo stiti la ce ma refer... de aici si pretul 9800 E + taxa :P

Link către comentariu

Da...pentru o masina ca asta e ok...depinde ce lovituri are si cat mai bagi in ea..plus ca la revanzare daca ai multe elemente vopsite e nasol.. :)) ...

Oricum masina e super si are un motoras pe masura....imi place...sa ai grija de ea... :beerchug:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!