Jump to content

Visul Meu

a6vip96

Postare recomandată

De unde ai facut rost de perdelute? Se gasesc si pentru alte modele?

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• a6vip96

24

• DragosR

4

• dark_master

4

• andrein

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pune poze cu noile jante,daca le-ai mai achizitionat,sa vedem si noi .

Link către comentariu

perdelute sunt pt toate modele si le-am luat de pe ebay.

si pun o poza cu jantele din pacate e singura facuta sambata cind plecam la munte . se face vreme buna si o scot la o sedinta foto. promit :)

Pune poze cu noile jante,daca le-ai mai achizitionat,sa vedem si noi .

post-1417-1271742603_thumb.jpg

Link către comentariu

intotdeauna un fan al allroad-ului... geniala masina, si, daca ai treba cu muntele, atv-urile, nebunii... masina perfecta. Blana pana la munte (in limita legala, bineinteles :D ), acolo suspensiile ridicate, vis!

:Driver: safe!

Link către comentariu

Am gasit si eu perdelutele pe ebay. Astept mai multe impresii. Cum sunt calitativ? Cea de pe luneta am vazut ca e din 2 bucati, nu incomodeaza acea dunga pe mijloc? Daca ai putea pune niste poze ar fi perfect!

De masina nu am ce sa zic, e superba. Allroad e masina perfecta de familie.

Link către comentariu
Am gasit si eu perdelutele pe ebay. Astept mai multe impresii. Cum sunt calitativ? Cea de pe luneta am vazut ca e din 2 bucati, nu incomodeaza acea dunga pe mijloc? Daca ai putea pune niste poze ar fi perfect!

De masina nu am ce sa zic, e superba. Allroad e masina perfecta de familie.

perdelutele sint calitate 200% adica zici ca sunt de fabrica iar dunga de pe luneta spate nu stiu daca deranjeaza pt ca masina e inca in garaj o scot in weekend si atunci o sa fac si poze si o parere despre ele .o sa revin cu impresii si poze. o zii buna

Link către comentariu

Arata interesant cu perdelutele; :D plus ca daca te plictisesti, poti sa le dai jos repede. Apropo de asta, nu te-a tentat sa-i pui folie in loc de perdele? :Driver:

Per total o masina modificata cu gust; multi km fara probleme! :Driver:

Link către comentariu

Cum sunt perdelutele? Isi fac efectul? Se simte ca e mai racoare inauntru? Dunga din mijloc de pe luneta nu te incomodeaza?

Link către comentariu
Cum sunt perdelutele? Isi fac efectul? Se simte ca e mai racoare inauntru? Dunga din mijloc de pe luneta nu te incomodeaza?

folie am avut si le-au dat baietii cu ochi albastri jos deci nu mai dau banii pe ele (iarna le dau jos vara le pun sus)

parca azi am simtit un 'pic' de racoare dupa ce a stat masina in soare (parca e mai bine) iar luneta nu ma deranjeaza

Link către comentariu

Daca zici ca ai avut si folie, cum ti s-au parut perdelutele fata de folie? Diferenta de bani intre ele nu e asa mare si de aceea as vrea sa vad care merita. Avantajul perdelutelor e ca le pot da jos cand vrei, fara batai de cap.

Link către comentariu
Daca zici ca ai avut si folie, cum ti s-au parut perdelutele fata de folie? Diferenta de bani intre ele nu e asa mare si de aceea as vrea sa vad care merita. Avantajul perdelutelor e ca le pot da jos cand vrei, fara batai de cap.

la folie se vede mai frumos afara daca esti pasager in spate ,la perdelute gaurelele din plasa incomodeaza putin la privitul afara te ia cu ameteala zicea un prieten , acum ce sa zic eu nu stau in spate:)) chestia buna e ca le dau jos in 3 secunde

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!