Jump to content

Visul Meu

a6vip96

Postare recomandată

frumoasa masina ..acum daca ai facut primul stalp .. e bine sa-l faci si pe al doilea ;)

l-am facut si pe al doilea :icon_thumright:

post-1417-1204636875_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• a6vip96

24

• DragosR

4

• dark_master

4

• andrein

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum cu ambele rame facute arata ok. Ar fi fost ciudat, ca sa ma exprim elegant, sa lasi doar una din cele 2 cu crom pe ea. Bafta cu masina in continuare

Link către comentariu

acuma arata mai COPLET :rolleyes: ..si nu e excesiv de mult crom ;) ..numai ca e deajuns !

Link către comentariu

miine sint programat la service cu urmatoarele:

schimb distributie + pompa de apa

schimb ulei +filtru motor

schimb ulei +filtru cutie

schimb perna aer dr.fata

sa vad in cit ma duce cheltuiala :rolleyes:

Link către comentariu
  • 10 months later...

Superbe, ma bucur ca au inceput sa se faca stopuri after-market cu gust. Felicitari!

Link către comentariu

Mi-a placut masina ta pana la cromare... Dar nu zic ca ar fi rau sau altfel... Asta e parerea mea.

Masina arata excelent (ca toate aduse de afara) numai ca in .ro incep sa se schimbe lucrurile.

Sa te poarte sanatos si fara probleme in continuare. In poza cu bordul display-ul navigatiei e cam ...murdar. De ce n-ai grija de ea?

Link către comentariu

De cand visez la masina asta :) S-o stapanesti sanatos. Absolut superba, si sa te opresti cu cromul aici. Too much crome = ..........., parerea mea :flower:

Imi plac lampile spate cu led. Vorba unui coleg care a postat mai sus, ma bucur si eu ca se fabrica in sfarsit lampi after-market cu gust :Driver:

Numai bine !

Link către comentariu

mersi mersi chiar ca ma opresc cu cromul :Driver: azi am facut comanda la un set de jante pt la primavara pun si poze

maine imi ajung acasa . sper sa arate bine jantele pe masina

post-1417-1232727767_thumb.jpg

Link către comentariu

cu asa jante, neaparat etrieri vopsiti :Driver:

galben, rosu sau argintiu(eventual spray ce imita cromul)

Link către comentariu
cu asa jante, neaparat etrieri vopsiti :offtopic:

galben, rosu sau argintiu(eventual spray ce imita cromul)

no way more crom :)

dar tot nu stiu ce culoare sa-i fac

Link către comentariu

saise nu is bune jantele pt ca zicea salesman ca trebuie distantiere f...k :)

acum sint in cautare de jante daca stie cineva sa nu ezite sa-mi dea vre-un pont dar tot asa sa mearga direct fara distantiere danke

Link către comentariu

O masina de toata lauda :Driver:

Sa o stapanesti sanatos ! Masina adevarata ! Sunt curios cat iti consuma in Bucuresti :Driver: a mea ia de la 13 in sus (2.5TDI)

Link către comentariu
O masina de toata lauda :)

Sa o stapanesti sanatos ! Masina adevarata ! Sunt curios cat iti consuma in Bucuresti :D a mea ia de la 13 in sus (2.5TDI)

sall sincer habar nu am consumul in oras mai ales in bucuresti eu fiind din cluj:P

si nu o plimb prin oras doar afara pt oras am achizitionat un peugeot 107 care consuma 5 in oras :)) :(

Link către comentariu

Pe ce dimensiune sint jantele?

Aproape toti producatorii after market fac jante pentru modelul tau de allroad numai cu distantiere, chiar si BBS.

Daca vrei fara distantiere(nici mie nu-mi suride chestia cu distantiere) cauta 5x112 dar cu ET mic intre 15-25 de la caz la caz.

Sint citiva care produc, dar foarte putini pentru ca plaja de masini care sa se potriveasca cu et mic este foarte mica.

Modificat de VVV
Link către comentariu
Pe ce dimensiune sint jantele?

Aproape toti producatorii after market fac jante pentru modelul tau de allroad numai cu distantiere, chiar si BBS.

Daca vrei fara distantiere(nici mie nu-mi suride chestia cu distantiere) cauta 5x112 dar cu ET mic intre 15-25 de la caz la caz.

Sint citiva care produc dat foarte putini pentru ca plaja de masini care sa se potriveasca cu et mic este foarte mica.

sall jantele sint pe 17 .5x112 .etj-ul habar n-am, zicea vanzatorul ca majoritatea replicilor folosesc distantiere deoarece in cazul meu jantele noi (replicile)nu sint asa de inafara si de aceea trebuie distantiere pt ca la virarea rotilor maxim risc sa imi atinga ceva pe la brate . cred ca pina la urma tot pe original o sa ajung (numai sa si gasesc la pret bun)

Link către comentariu
  • 1 month later...

salll all . in sfarsit dupa multe cautari am gasit jante sa mi se potriveasca exact fara distantiere .

astea-s jantele mak x-force et 25 pe 17 , asteptam primavara sa le punem sus :(

post-1417-1236027402_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 year later...

Marfa rau stopurile,acum le-am vazut,pune si tu poze mai "profesionale" ca merita :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!