Jump to content

Visul Meu

a6vip96

Postare recomandată

sall all ""va prezint jucaria mea " indelung asteptata.ca dotari are cam de toate ,triptronic ,xenon,naviplus,scaune incalzite,pilot automat,suspensii pe perne 4 nivele,quattro,telefon,180cp,si cam atit imi vine in minte ,iar deocamdata asteptam (eliminarea taxei)ca e cam mare in jur de 3200 zmeuroi , alte poze in curind :rolleyes:

post-1417-1202018668_thumb.jpg

post-1417-1202018683_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• a6vip96

24

• DragosR

4

• dark_master

4

• andrein

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoasa! Cati bani a fost jucaria? si cati km are?Sa te duca peste tot pe unde doresti!

Link către comentariu

mersi mult .. maine o iau la alergat pina la bucuresti si inapoi o sa revin cu detalii dupa ..sper sa ma convinga .

Link către comentariu

s-o porti sanatos..

senzori de parcare nu are ? .. allroadurile nu au ele standard ? sau masina nu are optiunea asta ?

Link către comentariu

S-o folosesti sanatos!

Si eu am vrut sa schimb Passatu' cu un Allroad dar o las pe mai incolo.

E foarte fain ca are Navi Plus. Apropo ai si TV Tuner sau DVD legat la el pe AUX?

Link către comentariu

km cati are? si la ce pret ai luat-o din germania...pai si cum ai de gand sa platesti taxa, sau tot iei numere de .de pana se mai micsoreaza?

Link către comentariu

sall all am ajuns in bucuresti acum masina se comporta bine si mi-a iesit consumul extern la 8.2 % mers maxin 160-170 pe portiuni , iar in leg cu senzorii nu are in standard dar ii pun cind ma intorc home e usor si rapid :( in rest in depasiri parca nu ma prea ""excita " dar trebuie sa ma imprietenesc cu tiptronicul si mai vb o sa fim buni prieteni:) nu are tv tuner nici dvd in schimb am avut pe celalalt a6 interfata dietz si sincer nu prea l-am folosit doar ascultam mp3 pe iesirea unui dvd extern ,am facut recent o comanda pe ebay la un xcarlink la 59 $ si am rezolvat problema ..iar km are 170000 si e din 2002 la pretul de 17000 euro acolo ,numerele le voi schimba tot la 3 luni in germania pina ma "plictisesc sau se schimba in bine problema taxelor :Driver: va doresc o zii buna in continuare eu ma pun la somn ca-s rupt dupa un drum de buc-cj.

i'll be back ...

Link către comentariu

Ai idee unde gasesc o interfata si la ce pret?

Apropo cat sunt numerele si asigurarea pe 3luni?

Link către comentariu

sall .interfata gasesti aici..http://www.car-tuning.ro/store/index.php?cat_id=24&catname='Interfete%20multimedia'

iar nr sint _300 euro pe 3 luni .

Link către comentariu

azi i-am cromat stilpul dintre usi cum arata? sa-i fac si partea din spate?asa sa fie pachetul crom complet:)

post-1417-1202743795_thumb.jpg

post-1417-1202743803_thumb.jpg

post-1417-1202743810_thumb.jpg

Link către comentariu

parerea mea e ca prea mult crom strica, adica exact ala de pe stilpi :cheers:

LE: il stiu eu pe un baiat care e amator de crom muuult :offtopic:

Modificat de DragosR
Link către comentariu

vb cu colegul Executron pt ca el e fan crom :D

masina ta e la superlativ...

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!