Jump to content

Problema Ciudata


Danny78
 Share

Postare recomandată

Am ajuns ieri la servici si motorul mergea super , pe la 6 seara am pornit-o sa plec acasa dar motorul a pornit in 3 pistoane ca si cum o bujie nu lucreaza deloc , am verificat capac delcou , am scos pe rand fisele cu motorul pornit sa vad care nu merge , era de la pistonul 1 ( distributie ) am masurat fisa bujiei era buna , am scos bujia era albicioasa buna , nu ramanea decat injectorul . M-am gandit ca sa infundat dar totusi de la toba de esapament mirosea tare a benzina nearsa , am montat toate inapoi si am plecat spre casa in 3 pistoane tronca tronca , la 2 minute de mers deodata si-am dat drumu si a inceput sa mearga normal . Concluzia mea e ca nu era infundat ca nu cred ca sar mai fi desfundat singurel in mers , a mai auzit cineava sa nu lucreze injectorul ? sau sa blocat ? pe deschis ? sau comanda injectorului ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si mie mi sa intamplat ceva asemanator dar la mine imi era sarita o fisa dp delcou si am rezolvato imediat intrasem in panica ca tocmai imi spalasem motoru si m-am gandit ca mi sa infiltrat apa la motor:D;ce modificare ai facut la motor de ai 101 cp la un motor de 1.6?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

toate la vremea lor

adika.. daca nu ai curatat injectoarele pana acum..e ok sa o faci.

eu am auzit ca nu fucntioneaza normal.. de genul nu dau cat trebuie nu ca nu ar mai da deloc.

ale mele cand le-am curatat 2 erau vai mama lor dar totusi functionam normal.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Problema rezolvata :D era un injector partial infundat , le-am demontat si le-am curatat cu solutie de curatat injectoare ( care se pune in benzina ) le-am alimentat la 12 V cu un transformator si am bagat cu seringa solutia de curatat , am lasat la inmuiat cam 5 minute dupa care am repetat operatiunea in ambele sensuri , adica am gabat si prin orificiile pe unde pulverizeaza . Acum merge rotund si parca a mai inviat 1 cal sau 2 :icon_cry: . Metoda e luata de pe Forum Dacia Logan , nu e cea mai buna, recomandata ar fi cea cu ultrasunete in service dar fiind in gaura de bani am zis sa incerc si a mers

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Si eu am o problema asemanatoare.Am lasat masina in parcare 2 saptamani si cand am pronit a fost totul ok.Am lasat sa se incalzeasca putin motorul apoi cand sa plec parca facea urat....nu mergea rotund cand o acceleram.Am zis ca poate ii asa ca o stat dar se pare ca nu tot asa merge chiar daca am facut 100 de km in 2 zile.Motorul sta la renalti dar trepideaza si cand o turez simt ca nu se tureaza ok ci sacadat.Vreau sa precizez ca am veridicat masina daca ii ok prin scanre si nu imi da nici o eroare si fisele alaturi de bujii le-am verificat la un mecanic.Ma gandesc ca ii ceva mecanic....am fost nevoit sa alimentez din Petrom masina acum 2 sapt cu 15 litri (eu alimentez din mol) si ma bate gandu sa nu fie de la benzina aceea sau filtrul de benzina infundat.Nu stiu ce sa ii fac.Astept pareri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!