Jump to content

Mufa Din Zona Bidonului Lichidului De Racire....

iulian_1976
 Share

Postare recomandată

...am observat o mufa care are forma unei chei , sta atarnata, in zona bidonului lichidului de racire ,este in partea dreapta a

bidonului un pic in fata atarna bleaga :rolleyes:

...a iesit de undeva ...mufa are un circuit micut in varful ,,cheii,,.In spatele respectivului bidon vad mai multe mufe care ar fi intrat de jos in sus asa pare poate m a insel ,de acolo sa fi cazut ?....ar putea dar asta ar intra de sus in jos ,ar fi un locas de culoare neagra , nu incerc sa nu se intample ceva rau.grea problema...

...cine are habar? :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pune si tu o poza si ne dam seama unde vine. :rolleyes:

p.S.: COMPLETEAZA PROFILUL CU LOCATIA !

Link către comentariu

...revin cu poza , sper ca este edificator ...ar fi ciudat sa nu aiba un locas ......ultimele doua poze este unde banuiesc ca ar fi locasul dar nu este sigur :icon_thumright:..pardon ultima e cu locasul....unde banuiesc ca ar intra .......ultima poza e cu locasul.... :eek:

post-20258-1201964481_thumb.jpg

post-20258-1201964506_thumb.jpg

post-20258-1201964521_thumb.jpg

post-20258-1201964542_thumb.jpg

Link către comentariu

Am dat la o parte vasul de expansiune , gasit mufa respectiva intre timp a disparut o bucata din senzor . Se pare

ca nu poate intra decat intr-un locas in fundul vasului de expansiune ,senzorul o fi dus de mult .

O sa o duc saptamana viitoare la un test

Temperatura indicata de bord de unde o fi luata :din vasul de expansiune sau de la motor? :icon_thumright: (asta ca sa-mi imbogatesc cunostintele).

Link către comentariu

e mufa cu senzoru de la temperatura apei de la vas , cine o fi umblat in motoru tau si o scoso ? :blink:

Link către comentariu

Habar nu am . Trebuie o duc la un testu unde vreau sa vad ce are ca nu baga cald climatronicul si temperatura urca greu in bord cel putin .

Revin cu amanute!(cand se rezolva).

Link către comentariu

Din ceea ce spui, la tine cred ca e de vina termostatul ce e blocat pe deschis. E vreo 40RON unul nou :beerchug:

Link către comentariu

Multumesc .Ok fara puncte de suspensie . :o

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!