Jump to content

Informatii Cu Privire La Piesele Seat Toledo


ovifire
 Share

Postare recomandată

Am si eu o problema. Am facut un accident si am dus masina la reparat (Toledo din 2000). Unde pot gasi plasticele acelea negre care vin in partea din fata (gen grila, acelea din jurul farurilor, si naiba mai stie cate sunt pe acolo)? Clipsurile de pe langa parbriz unde pot sa le gasesc? In general toate plasticele care dau aspect masinii. Ca sa va formati o idee, masina a ramas cheala in fata, doar traversa dintre lonjeroane, si restul componentelor de mecanica vizibile acolo (radiatoare, claxon, mec de directie, etc.) Am cumparat bara pe fata dar bineinteles ca si aia e cheala, farurile de asemenea le-am luat noi. Ma puteti ajuta? Piese de umplutura pe acolo in general

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca stii ce sunt si pe unde sunt si eventual mai stii si codurile scrise pe ele mergi la reprezentanta (sau la vreun magazin de piese) si problema e rezolvata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca atelierul unde ai dus masina nu stie ce sa comande atunci schimba atelierul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mda, daca as schimba atelierul probabil as plati vreo 3500 euro reparatie. Deocamdata ma multumesc sa ma interesez care anume sunt acele piese. Mersi de informatia total inutila pe care mi-ai dat-o! Mai incearca cu altii, poate le va folosi. Si acum cineva care intr-adevar doreste sa ma ajute. Mersi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ovifire, putin imi pasa ca esti cam prea ironic pt. un topic tehnic, dar, pentru cultura ta generala, e bine sa sitii ca in zona aia sun peste 30 de piese si nu sta nimeni sa iti faca desene si sa iti dea coduri (care difera in functie de motorizare si optiuni). Daca nu ti-o fi greu du-te pina la reprezentanta, da-le de o bere sa iti tipareasca paginile cu piesele din zona si cu codurile, apoi da-le mecanicului sa se culturalizeze si el. Howgh!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ovifire, tu vrei cumva sa vina cineva cu piesele la tine sa ti le aduca?

Nu inteleg ce service e ala care nu are nici macar ETKA, ca sa vada ce piese au nevoie pentru a-ti repara masina. Imi pare rau, dar nu cred ca vei primi prea mult ajutor din partea forumului in aceasta problema.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

te-as ajuta eu.da sunt foarte multe piese si plus de asta cristi interpreteaza iar ca vreau sa le vand eu si iar ma suspenda ca asa vrea muschii lui.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu sunt perfect de acord. Daca cineva doreste sa ma ajute, nu vad de ce nu ar putea. Iar pt baietii atotstiutori, puteati sa ziceti din prima unde sa caut, nu sa faceti pe inteligentii. Deh, nu toata lumea sta degeaba si citeste forumuri toata ziua. Mersi frumos.

Modificat de CristiN
renunta te rog la quote la mesajul anterior
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru discutii private exista alte metode. Poti discuta cu ovifire pe PM, eventual faceti schimb de telefoane, etc. Nu vad de ce ar trebui sa faceti asta in topicul asta. Cat despre parearea lui SEGA cu muschii mei, cred ca ar fi bine sa si-o tina pentru el.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!