Jump to content

Mk4 1.8t 20v.....dream..

Gti_power

Postare recomandată

salutare..am si eu un mk4 luat de curand din germania.anul 2002,culoare neagra , trapa electrica, aer ,interior rekaro, volan in 3 spite de piele , 4 usi , 150 cai, am decis sa il prezin pe acest forum si astept pareri...:lol:)

post-20746-1201825045_thumb.jpg

post-20746-1201825067_thumb.jpg

post-20746-1201825083_thumb.jpg

Link către comentariu

sa il stapanesti sanatos ! :lol: interesant Desenu de pe Luneta :)) Totusi , nu crezi ca e cam mare ? :( :P

Link către comentariu

1.8 T...buna motorizare...n-o intalnesti asa des la Golf 4...Sa-l stapanesti sanatos! :rolleyes:

Link către comentariu

1.8 .. "faina" motorizarea.. cat consum ai in oras? Pret de achizitie? Nr de km? :rolleyes:

desenul de le hayon nu'si are loc iar cel de pe luneta e cam mare si nepotrivit, parerea mea :D

Link către comentariu

Foarte buna alegere privind motorizarea, ai ce sa scoti din el cu o resoftare. Pune poze cu interior si spune un pret de achizitie si cat consuma un asa monstrulet.

Multi km fara evenimente :rolleyes:

Link către comentariu

frumos golfelul !! sa'l stapanesti sanatos si vezi ce faci cu desenu ala de pe luneta :rolleyes:

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Frumoasa masina si motorizarea dar tre sa fiu de acord cu ceilalti...stickerul ala pe luneta e exagerat de mare.

Cat mai multi km plini de voie buna iti urez.

Link către comentariu

frumos golfuletul.desenul l-as inlocui cu "vwforum.ro",zic ca ar da mai bine.dar daca tie iti place ....atunci e ok.

km multi si fara evenimente :Driver:

Link către comentariu

Hmmm...frumos.Legat de desen...nu este deloc exagerat. Spun asta pentru ca am avut ocazia sa conduc un MK4 GTI in Germania...motorul este unul f reusit si ajunge repede la 200 :icon_thumright: , in conditiile in care ai grija de masina si ii dai ce are nevoie.Numai bine.

Hmmm...frumos.Legat de desen...nu este deloc exagerat. Spun asta pentru ca am avut ocazia sa conduc un MK4 GTI in Germania...motorul este unul f reusit si ajunge repede la 200 :D , in conditiile in care ai grija de masina si ii dai ce are nevoie.Numai bine.
Pune mai multe fotografii cu masina...din fata/ interior. E pacat sa nu o vedem mai bine.
Link către comentariu

Frumos...Sa ai parte de el!Scaunele sport sunt de mare efect :icon_thumright: .Niste inele cromate in bord ar da tare bine si un cd sau ceva original ar skimba mult bordul.Sunt de aceeasi parere in legatura cu desenul de pe luneta.Mai bine pui 1.4 pe spate ca sa nu stie ce i-a lovit

Link către comentariu

Masina asta are mult potential, dar are si minusuri: desenul de pe luneta, antena, chestiile alea de pe manere usi si terminatile de la toba. Numarul e de mare efect :icon_thumright:

Modificat de Bebeee
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

da, manere negre si scoate desenul de pe hayon daca se mai poate. treaba aia de pe luneta imi place, pana la urma, daca te reprezinta, de ce nu.

e drept ca poti sa mai investesti in look, dar cred ca ai putea incerca 180 de cai cu banii aia.

Link către comentariu
Mai bine pui 1.4 pe spate ca sa nu stie ce i-a lovit

nu prea are ce sa-i loveasca ca gti-ul golf 4 este cel mai lent gti din toate golfurile...o dezamagire la performante chiar as putea spune...mai lent ca un golf de 130cp tdi stock vs stock chiar si resoftat vs resoftat...masina e frumoasa, manerele nu-mi plac deloc, stickerul cu service-ul lui octav e prea imens iar literele de la nr de inmatriculare nu le merita ca sa fiu si putin rau :icon_thumright:

S-o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

sorinele sa-ti traiasca masina&soferul&cat mai putine evenimente neplacute

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!