Jump to content

Calculator Comfort

vLLLad
 Share

Postare recomandată

Imi palpaia plafoniera, in deosebi dupa ce nu mergeam un timp cu masina..apoi mai facea rar..cand se incalzea...am fost la reprezentanta si mi-au spus ca este calculatorul comfort! Ma intereseaza si pe mine daca a mai schimbat cineva asa ceva, cat l-a costat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sigur nu e vreun contact la becurile din plafoniera?

Si... tu cand mergi cu masina ti acele becuri aprinse? :)

Link către comentariu

cand merg..plafoniera nu este deschisa..dar se aude ceva de sub bord ca un releu! daca aprind plafoniera palpaie! la reprezentanta 1000ron..ajunge piesa

Link către comentariu

...Poate fi vorba de releul ce inchide lumina din interior la cateva secunde dupa inchiderea portierei. Nu se aprind si alte becuri (lateral usa, cele de pe plafon)? Verifica micro`contactele de la usi.

Link către comentariu

mi se aprind si luminile de pe portiera...si cele din intrerupatoarele de la geamuri! daca ar fi din microintrerupatoare...ar trebui (de ex daca deschid usa din spate, sa nu faca probleme,...dar imi face la orice usa as deschie..) am deschis si am inchis portiera in timpul mersului si daca e cald motorul..nu mai face) daca era de la un microintrerupator, nu ar trebui sa faca?

Link către comentariu

• 2 weeks later...
ai observat cumva iti palpaie si luminile de la faruri?

nu.....farurile nu fac

Link către comentariu

Intr-adevar, toate luminile de care pomenesti sunt controlate de calc de confort, incearca o resetare a masini, scoate borna de plus pentru cateva minute si vezi daca mai face.

Se aprind luminile din ambele usi odata, in ac timp cu butoaele de geamuri? Se mai aprind si alte lumini?

Stingerea plafonierei este temporizate sau se astinge brusc? Ai modul functia confort pe masina?

Modificat de al bundy
Link către comentariu

Intr-adevar, toate luminile de care pomenesti sunt controlate de calc de confort, incearca o resetare a masini, scoate borna de plus pentru cateva minute si vezi daca mai face.

Se aprind luminile din ambele usi odata, in ac timp cu butoaele de geamuri? Se mai aprind si alte lumini?

Stingerea plafonierei este temporizate sau se astinge brusc? Ai modul functia confort pe masina?

calculatorul de confort a fost resetat la reprezentanta separat (a fost demontat de pe masina si resetat). se aprind numai luminile precizate.

plafoniera se stinge brusc.

mai trebuie resetat calculatorul daca a fost resetat de cei de la reprezentanta?

cat despre functia confort nu stiu exact la ce te referi. explica-mi te rog.

Link către comentariu

• 1 month later...

Am desfacut calculatorul si am gasit releul care ticaie ! dar nu stiu piesa care ii da comanda....ca releul e bun.....pana la urma imi voi cumpara un calculator!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

am schimbat calculatorul....dar trebuie sincronizata cheia la inchiderea centralizata! stie cineva cum se face operatia asta?

Link către comentariu

am sincronizat si cheia cu vagul..merge perfect...ms de sfaturi

Link către comentariu

• 1 year later...

Unde este situat calculatorul de confort? Nu-mi mai functioneaza geamurile electrice, senzorul de usa deschisa, luminila din plafon si portbagajul nu-l mai pot deschide. Exista undeva sub scaun? Cu 10 minute inainte sa nu-mi mai functioneze a sarit ceva puternic de sub scaun, un dop din plastic in forma de spirala, ceva de grenul.

Link către comentariu

Unde este situat calculatorul de confort? Nu-mi mai functioneaza geamurile electrice, senzorul de usa deschisa, luminila din plafon si portbagajul nu-l mai pot deschide. Exista undeva sub scaun? Cu 10 minute inainte sa nu-mi mai functioneze a sarit ceva puternic de sub scaun, un dop din plastic in forma de spirala, ceva de grenul.

Este sub bord...partea stanga.....o cutie neagra :icon_thumright:

Link către comentariu

salut am si eu o problema: nu imi mai functioneza butoanele de pe cheie...adica nu pot deschide inchide masina din telecomanda. am stat si am analizat.... ma bae gandul sa cumpar un kit de chei briceag + acel modul. intrebarea mea este: acel modul vine inlocuit cu calculatorul de comfort? sau este alt calculator ce comanda inchiderea centralizata? cum ajung la acest calculator sa-l pot inlocui? poze? sau macar ce trebuie desfacut sa ajung la el?

Link către comentariu

salut am si eu o problema: nu imi mai functioneza butoanele de pe cheie...adica nu pot deschide inchide masina din telecomanda. am stat si am analizat.... ma bae gandul sa cumpar un kit de chei briceag + acel modul. intrebarea mea este: acel modul vine inlocuit cu calculatorul de comfort? sau este alt calculator ce comanda inchiderea centralizata? cum ajung la acest calculator sa-l pot inlocui? poze? sau macar ce trebuie desfacut sa ajung la el?

Trebuie sincronizata cheia cu calculatorul.....se face cu VAG...in 2 min

Link către comentariu

@86brb, verifica intai sigurantele, apoi la modul de confort.

@vLLLad cu modulul vechi ce ai facut, il mai ai? :icon_thumright:

Link către comentariu

Nu mai stiu....dar la un electrician bun....cred ca s-ar rezolva problema la asta vechi al meu....

Link către comentariu

@vLLLad un electronist posibil sa-l repare, un electrician nu cred.Problema e in el un microcontroller defect sau aiurit softul in el.

Vezi daca il mai ai , si daca vrei sa-l vinzi da-mi un pm cu pretul care il vrei. Mersi.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

Am schimbat si eu calculatorul de comfort dupa o problema cu apa. Masina mea e un Audi a4 b6.

Am sincronizat cheile, totul merge ok in afara de 2 functii.

1. Butonul de deschidere portbagaj nu merge. Se deschide doar manual cu cheia sau radio din telecomanda.

2. Usa de la capacul rezervorului nu se inchide/deschide. Ramane deschisa.

Aveti idee daca am problema de la calculatorul de comfort sau e problema din alta parte?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

@claude pt 1 verifica cu un vag-com , daca iti vede cand apesi clapeta in spate. Daca nu o vede e ceva cu butonul sau firele.

pt 2 in mufa neagra cu 12 pini pin 3 si 9 merge la motoras din spate ce iti deschide clapeta la rezzervor. Vezi daca ii dai tu tensiune daca misca ceva.

posteaza si un scan al modulului.

Link către comentariu

• 1 month later...
@86brb, verifica intai sigurantele, apoi la modul de confort.

@vLLLad cu modulul vechi ce ai facut, il mai ai? :icon_thumright:

Da....il mai am!

Link către comentariu

• 3 years later...

Salut baieti,am si eu o problema cu inchiderea centralizata la usa sofer,cand se inchide din alarma,cand nu,i-mi face aceasta problema de mai mult timp.Am demontat broasca din usa sofer si i-am curatat suiciurile,montat la loc si nu functioneaza,am schimbat si broasca respectiva si am constatat ca functioneaza inchiderea dar nu mi-se mai ridica geamurile din cheie sau alarma.Precizez faptul ca pe masina am montata o alarma cu peiger iar la inchiderea masinii,geamurile fata daca erau coborate se ridicau iar acum nu se mai ridica.Am scos borna la bateria masinii pentru cateva minute(9-10) si nimic.Am desfacut calculatorul de confort si geamurile inclusiv inchiderea functionau,surpriza,am deconectat si unitatea centrala a alarmei si geamurile functionau inclusiv inchiderea,oare e normal sa functioneze cu calc confort si unitate alarma deconectate?

Atasez aceste doua coduri de eroare

2 Faults Found:
00953 - Interior Light Time limit
            25-10 - Unknown Switch Condition - Intermittent
01331 - Door Control Module; Driver Side (J386)
            49-10 - No Communications - Intermittent

Dupa ce le-am sters nu mi-au mai aparut.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!