Jump to content

Masina Mea Audi A6 3.0 Tdi

B-77-GUZ

Postare recomandată

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• B-77-GUZ

41

• TIR

5

• c6t9

5

• Auras

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bine-ai venit pe forum GUZule!

Masina trebuie sa fie in primul si in primul rand ASA CUM ITI PLACE TIE!

Lasa-i sa vorbeasca! E bine ce-ai facut! :beerchug:

Link către comentariu

ms man:) oricum masina este cum imi place si o fac cum imi place si cred ca nu numai mie imi place:D thx oricum ptr sustinere:D

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

un filmulet de la braila curse legale mai am inca unul in care am ratat plecarea cu un subaru wrx:(

Link către comentariu

man , din cate imi dau eu seama masina ta este cu o cutie automata.

cat consuma ea la drum lung in care mergi fara nebunii?

apropo, tu erai pe 1 mai in drum spre mare pe autostrada pe la ora 8 dimineata impreuna cu un tip cu un bmw ?

daca da, cam care ti-a fost consumul la acel drum pt ca am vazut ca mergeai destul de linistit ?

Link către comentariu

da eu eram..:icon_thumright: pai consumul ce sa zic pana 10 la suta cam un 9 9.2 :)

Link către comentariu

nu stiu daca iti mai aduci aminte insa pe la mijlocu autostrazii te-a cam stresat un individ cu un ford focus albastru (cam cum este culoarea albastra la octavia RS).

in fine, masina ta consuma decent pt ca eu cu focusul nevestei pe care l-am calcat de l-am omorat, pana pe la km 100 mergand doar cu 180 km/h, am avut consum de 8,7 % masina avand motor de 1.6tdci si 90 cp.

ulterior am incetinit (te-am vazut depasindu-ma) si am ajuns la mamaia cu o medie a consumului de 6,9 %.

in ceea ce priveste culoarea/culorile masinii tale, parerea mea ar fi ca ai cam exagerat un pic: te cam dor dintii cand te uiti la ea.

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

masina este de vanzare pentru pasionati si doar pentru cunoscatori masina este de vanzare ... pret 36.000 de euro putin negociabil....

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=43191 aici puteti vedea poze cu masina... facute de un prieten profesionist:) tin sa-i multumesc pe aceasta cale:D

dupa cum spuneam masina este de vanzare...

Link către comentariu

Fara suparare dar mie nu-mi place. Puteai sa faci povestea cu vopsitul la un Ford K...la un A6 nu-i sta deloc bine. Parerea mea este ca ai stricat masina. Am inteles ca ai pus alte becuri mai puternice si iarasi nu vad rostul, nu poti decat sa-i orbesti pe ceilalti participanti la trafic, ca la altceva nu vad sa fie bune acele becuri.

Cand vad folie pe geamuri deja imi vine a....

Am si eu o curiozitate, la ce foloseste folia pe geamuri?

Fara suparare, ziceti-mi si mie care-i chestia cu folia asta.

Link către comentariu

Stefan ai stat vreodata vara intr-o masina cu folii mai inchise ? Daca nu, ia incearca vara asta si o sa-i vezi unu, si cel mai important, din rosturi ;) In plus ai condus vreo masina cu folii ? Iti zic eu ca nu sunt asa intunecate pe cum par din exterior ! Chiar ieri am dus o femeie mai in varsta cu masina si era foarte fericita ca nu-i bate soarele in cap din cauza foliilor pe spate.

Modificat de 50rio
Link către comentariu

stefaann :

in primul rand iti respectam opinia si e dreptul tau sa o exprimi dar daca tu nu consideri utila folia pe geamurile masinii ma

intreb ce au producatorii in cap in momentul in care vand masini noi cu geamurile fumurii (ex. mazda 6) .....probabil ai

aceeasi senzatie ....

iar ca utilitate esti invitatul meu oricand sa vezi cum e sa conduci o masina cu folii pe geamuri pe un soare puternic....

revenind la subiect si eu sunt de acord ca becurile mai puternice care deranjeaza pe ceilalti participanti la trafic nu sunt ok ....daca nu deranjeaza in schimb e problema lui ......

cat despre culoare cu siguranta este o masina care iti sare in ochi si probabil asta a dorit cand a vopsit-o .....arata f bine zic eu ......

in rest

spor la vanzare......si cat mai multe curse legale castigate !

Modificat de johnbenz78
Link către comentariu

Bafta la vanzare! Sunt unii necunoscatori care nu apreciaza... dar... cine stie cum trebuie sa arate o masina frumoasa sigur va avea aceeasi parere ca si mine... E O MASINA FOARTE FRUMOASA.

Stefaann... chiar as vrea sa vad masina ta descrisa mai in detaliu la rubrica MASINA MEA... pentru ca sunt convins ca e TOTAL STANDARD.

Link către comentariu

Pai rostul geamurilor este sa vezi cat mai bine prin ele, si daca vezi mai bine este in folosul tuturor participantilor la trafic. D-aia nici nu se prea pun folii pe geamurile din fata.

Si am mai constatat inca un lucru interesant, vad tot mai des in nebunia asta care se petrece pe sosele, ca soferului de langa tine nu-i pasa decat de el, el sa aiba luminile cele mai puternice, el sa vada bine...restul orbiti daca s-ar putea. El sa ocupe toata strada, el sa plece primul de la semafor, el sa le arate tuturor cum se face o depasire pe linia continua ca la carte si multe multe multe altele. Prin afara tarii nu prea se intampla aceste nebunii si te poti baza pe bunul simt al soferului de langa tine.

Raman la ideea ca trebuie si este extrem de important sa vezi cat mai bine prin geamurile masinii pe care o conduci, te scapa de eventuale accidente si nici nu implici in accidente oameni nevinovati.

Link către comentariu

domnul Stefan te rog frumos nu-mi polua topicul ... nu-ti convine cu folie pe geamuri nu-ti pune... masina am facut-o cum am vrut eu si cum imi place si acum nu stiu ce varsta ai tu dar folia te ajuta foarte mult si la soare si la multe altele pe care nu are rost sa le enumar acum... nu-ti convine ce se petrece in tara aceasta ... muta-te in alta tara.. si pls ... nu-mi mai polua topicul

Link către comentariu
  • 1 month later...

GUZ mie unul imi place foarte mult masina ... m-a impresionat f tare cand am vazut-o prima data cum arata dupa ce i-ai adus imbunatatirile :icon_cool: important e sa-ti placa tie si sa te simti bine cu ea !

de ce o vinzi?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Imi poti spune cum ti se pare motorul de 3.0TDI pe A6?, tocmai fac comanda astazi pentru un astfel de model si pe mine ma deranjeaza

la Skoda vibratiile care se simt mai ales la pasagerii din spate la turatii de sub 2000rpm.. sper ca fiind A6 si motor common-rail

sa nu mai am astfel de probleme.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

masina nu mai este de vanzare... m-am razgandit:) acum este in service si v-a primii destul de multe imbunatatiri... sigur o sa va placa:D

Link către comentariu
  • 2 months later...

nu o mai dau ptr ca deja masina asta e ca o parte din mine... o vand ma vand pe mine:D o sa revin cu poze noi sigur o sa va placa:)

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 8 months later...
Mihai.Nechifor

Sper sa nu fiu acuzat ca postez intr-un topic vechi dar nu au mai aparut pozele cu modificari si am vazut ca proprietarul a mai fost activ pe aici de la promisiunea facuta. Deci intrebarea este: ce se intampla cu masina domnu Robert? Cum mai arata la momentul actual? O mai ai?

Link către comentariu

Am vazut maina acum cateva saptamani in service-ul unde ti-ai vopsit-o si nu pot spune decat ca arata super bine si are exact acel efect de "altceva" pe care l-ai vrut si mi-l doresc si eu la a mea masina! Felicitari! Si eu imi vopsesc masina tot acolo si fara sa stiu, am optat tot pentru "negru sticla" pe capota, plafon si hayon....doar ca e combinat cu alb perla! :) Si....astept sa vad ce o sa iasa si din golful negru, ca am inteles de la Radu ca o sa-l faci pana la urma! :D Spor si km fara evenimente!

Link către comentariu
  • 3 months later...

Guz-ule, am si eu o intrebare. Cum a rezistat cutia la tuning? Si eu vreau sa-mi fac, dar am inteles ca pica aceste cutii din cauza cuplului prea mare. Ceva probleme? Vreun zgomot suspect de cand ai chipuit-o? Cum stai cu consumul in regim urban? Poti sa postezi si tu un filmulet, ceva unde sa se auda evacuarea? Sunt curios cum suna 3.0 tdi cu evacuare. Unde ti-ai facut-o si cat te-a costat?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!